Horoscop rune 4-10 aprilie 2022. Cupidon dă târcoale, dar puşculiţa este importantă în această săptămână

Horoscop rune 4-11 aprilie 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit mesajul runelor pentru cele 12 semne zodiacale.

02 apr. 2022, 20:03
Horoscop rune 4-10 aprilie 2022. Cupidon dă târcoale, dar puşculiţa este importantă în această săptămână

Horoscop rune 4-10 aprilie 2022 Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea Adevăruri ascunse,  horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop: Top 5 zodii cu NOROC la bani în aprilie 2022
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Horoscop rune 4-10 aprilie 2022. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie:

Berbec – Cuceritor! Săptămână pasională, poți fii Cupidon. Pentru cei în relații e un moment bun pentru consolidarea ei

Taur – Vei da lovitura, un salt rapid și calitativ în existența ta

Gemeni – O mică bătălie. Nu te alarma, tot tu vei câștiga, dar potolește-ți tumultul

Leu – Săptămână de probă. Fii puternic, curajos, rezistent. E o săptămână mai grea și provocatoare

Horoscop rune aprilie 2022. Fehum, runa abundenţei, aduce bucurii mari unei zodii

Fecioară: Lasă la o parte grijile legate de trecut, problemele și necazurile. Nu mai trăi în trecut și vei avea o perioadă mult mai bună

Balanță – Consiliu de familie. Vei strânge familia în jurul tău și doar așa vei afla răspunsul problemelor care te frământă

Scorpion – Vei începe o viață nouă. Ești pregătit pentru asta. Revigorare, renaștere în toate planurile. Ai o săptămână norocoasă

Săgetător – Vei primi vești bune în această săptămână

Vărsător – Vei afla un adevăr fantastic de important care îți poate marca sau schimba viața. Nu te speria, nu e neapărat de rău

 


loading...
Partenerii noștri