Horoscop rune 4 februarie 2024. ANSUZ aduce protecţie divină, SOWULO este cu faţa în sus şi îndeplineşte toate dorinţele

Etalare zilnica RUNE mistice duminica 4 februarie 2024. Mesaje din magia supranaturalului pentru fiecare semn zodiacal.

04 feb. 2024, 07:16
Horoscop rune 4 februarie 2024. ANSUZ aduce protecţie divină, SOWULO este cu faţa în sus şi îndeplineşte toate dorinţele

Horoscop rune 4 februarie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru duminica 4 februarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Zodiac CHINEZESC 5-11 februarie 2024. Vânturi bune bat în direcţia multor zodii, se anunţă săptămână cu belşug şi karma bună

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Acum este un timp minunat pentru toate lucrurile pe care le iubesti in viata, oameni, locuri, obiecte si situatii. Aceasta este o runa foarte pozitiva si sugereaza ca orice ti-ai pune in minte va atrage succesul. Daca esti in cautarea ghidului tau spiritual, runa iti sugereaza ca te apropii de rezultat.

Horoscop RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Thurisaz (inversata): Esti prea rezistent la schimbare si nu iti face bine. Ai obieceiul de a privi situatiile doar pe termen scurt si sa nu le vezi beneficiile pe termen lung. Intelege ce inseamna aceste dezavanaje/sacrificii, pentru a nu se transforma in adevarate probleme mai tarziu.

Horoscop februarie 2024. Tamara Globa are 3 zodii norocoase pe listă. Pavel Globa ştie zodia care ia jackpotul de la Loto

Horoscop RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – ANSUZ: Runa Ansuz este cuvantul rostit al divinitatii. Runa extrasa fiind intoarsa, ti se sugereaza sa fii mai deschis si mai atent la vocea divinitatii ce incearca sa iti livreze un mesaj pe care nu il auzi. Cuvantul divin este intotdeauna corect si tu esti cel ce trebuie sa te straduiesti, oricare ar fi dificultatea, sa il auzi corect. Fii atent ce sfaturi ti se dau, pentru ca se pot dovedi a fi incorecte. Nu lua de buna orice sursa isi picura vorbele in urechile tale. In schimb, cauta in inima ta, in tacere, ce iti spune divinitatea.

Horoscop RUNE pentru RAC

Runa etalata – EIWAZ: Runa Eiwaz se refera la arborele sacru tisa. Runa inseamna ca nu intri in starea de adormire, deci reprezinta capacitatea de a rezista. Chiar si lemnul arborelui tisa este foarte puternic, rezistent si pliabil totodata – risa se indoaie dar nu se rupe. Natura vesnic verde a arborelui tisa este prezenta si pe runa si runa nu poate fi inversata. Mesajul transmis este faptul ca spiritul vesnic viu si verde iti este alaturi si in momentele in care esti usor ca fulgul si cand trebuie sa fii puternic ca arborele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.