Horoscop RUNE 4 martie 2023. Mesaje de la pietrele magice pentru zodii

Inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

04 mart. 2023, 00:58
Horoscop RUNE 4 martie 2023. Mesaje de la pietrele magice pentru zodii

Horoscop RUNE 4 martie 2023. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Zodiac chinezesc 4 martie 2023. Favoriţii horoscopului oriental în weekend, totul le merge din plin

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 4 martie 2023.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Mihai Voropchievici anunţă runa pentru România în martie 2023! Ce se anunţă pentru ţara noastră

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE 4 martie 2023 pentru BERBEC
Runa etalata – Hagalaz: Ragnarok este varianta norvegiana a Zilei Judecatii, cand legandarul lup Fenris va devora soarele si va cufunda lumea in intuneric. Lumea oamenilor si lumea zeilor vor fi distruse de forte indestructibile, iar de aici va incepe un proces rapid de renastere universal. Acesta este simbolul runei Hagalaz care aduce mesajul unei renasteri in urma unei distrugeri. Nimic nu se pierde, totul se transforma.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – JERA. Jera este simbolul rascrucilor de drumuri. Exista o energie a alegerii implicata ori de cate ori apare aceasta runa. Vorba „ce semeni aceea culegi” vine exact din aceasta energie a lui Jera. Alegerile pe care le faci acum te vor duce spre urmatoarea rascruce de drumuri unde trebuie sa faci alte alegeri si tot asa. Ti se recomanda sa participi activ la propria ta calatorie, sa faci alegeri intelepte, onorabile, bine gandite si nu orientate spre raul altui om, astfel urmatoarea ta intersectie de noi alegeri nu te va confuza. Jera este conectata cu energia lui Freyja, zeita cresterii.

Horoscop RUNE 4 martie 2023 pentru GEMENI
Runa etalata – Nauthiz : Daca ai o situatie ce te nemultumeste, ce preferi, sa te plangi si vaiti la nesfarsit si astfel sa recazi mereu in aceeasi situatie ce se repeta, sau sa o elimini o data pentru totdeauna din viata ta. Ia acea ultima decizie. Plangerile si furia nu fac decat sa iti fure din energia necesara sa combati ceva din tine ramas nerezolvat. Fii puternic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.