Mihai Voropchievici anunţă runa pentru România în martie 2023! Ce se anunţă pentru ţara noastră

Mihai Voropchievici a deslușit cum va arăta luna martie 2023 pentru România, consultând runele! Ce fel de lună vom avea ca țară? Ce ne aduce prima lună de primăvară?

03 mart. 2023, 07:44
Mihai Voropchievici anunţă runa pentru România în martie 2023! Ce se anunţă pentru ţara noastră

Mihai Voropchievici și runa pentru România în luna martie 2023: se anunţă schimbări uriașe! Ei bine, potrivit maestrului numerologiei, luna martie ne va pune într-o situație cu totul inedită ca țară. Mihai Voropchievici susține că trebuie să fim pregătiți pentru o suită de schimbări majore!

Schimbările vor avea loc chiar de la începutul lunii: „Să dea Domnul ca aceste schimbări să fie de bun augur pentru țara noastră și pentru locuitorii ei, să ne ridicăm un pic nivelul de trai, starea sufletească, să ne aducă bunătate în suflet”.

Cât despre luna martie, în general, având în vedere horoscopul, Mihai Voropchievici a făcut o serie de previziuni interesante pentru fiecare zodie în parte. Este luna în care viețile multora pot fi schimbate în bine, asta dacă fiecare știe cum să abordeze obstacolele!

Horoscop WEEKEND 3-5 martie 2023. Ai tendinta sa te ratacesti in emotii, ghidat de pasiune si de instinctele pure

Cu alte cuvinte, Berbecii care nu dau de soluția salvatoare pentru ceea ce îi frământă trebuie să știe că în martie apare cheia spre succesul redefinirii lor. În această lună, nativii de foc vor găsi rezolvarea pentru anumite aspecte stringente din existența lor, spune maestrul numerologiei la Fanatik.

Taurii, în schimb, dau de băut tuturor! Este una din cele mai bune luni din acest an pentru ei și asta pentru că au parte de câștiguri pe toate planurile vieții.

Gemenii sunt gata să o ia de la zero. O vor lua de la capăt cu mai multă determinare ca niciodată, cu forță de muncă, cu o prezență de spirit uluitoare.

Runele pentru zodii, potrivit lui Mihai Voropchievici: Leii depășesc obstacolele
Racii sunt sub protecția lui Dumnezeu toată luna, chiar dacă li se va părea că au lucruri complicate de înfruntat. Relele se vor ține departe de ei.

Horoscop de primăvară. Nativii din zodiac vor avea trei luni pline de vise, energie și realism

Leii au niște piedici în cale, dar cu tăria lor, cu forța de care dispun vor trece peste toate jaloanele și vor ști să facă slalom printre probleme, evident, punctând rezolvările lor.

Fecioarele sunt puse pe drumuri. Martie e o lună în care s-ar putea să călătorească mai mult decât și-ar fi proprus. O lună bună de descoperire a lumii.

Balanțele trebuie să schimbe ceva major în viața lor. Unii nativi de aer vor schimba jobul, alții ar putea trăi, începând cu această lună, într-o casă nouă.

Peștii, loviți de soartă
Scorpionii au parte de un amalgam de schimbări majore până la 1 aprilie 2023. Pentru acești nativi, martie vine cu oportunități de neratat pe toate planurile.

Săgetătorii sunt cadorisiții lui martie. Vor primi daruri de unde nu se așteaptă. Vor fi extrem de răsfățați până la sfârșitul acestei luni.

Capricornii au și ei parte de cadouri, la fel ca arcașii zodiacului european. Sunt surprinși de persoane care se gândesc în mod constant la ei.

Vărsătorii n-au o perioadă tocmai bună. Și asta deoarece își fac tot felul de griji pentru cei din jur, iar asta îi seacă de putere și de gânduri pozitive. Tocmai de aceea, trebuie să stea liniștiți, căci problemele pe care și le imaginează nu au gravitatea din capul lor.

Peștii au de înfruntat auspiciile destinului. Soarta nu le mai zâmbește și trebuie să susțină o bătălie puternică.