Final de ciclu karmic. Saturn se mută în Pești până în 2026. Ce daruri primim de la Lordul karmei

Pe 7 Martie 2023, Saturn se va muta din Vărsător în Pești, unde va rămâne până pe 14 Februarie 2026.

04 mart. 2023, 11:03
Final de ciclu karmic. Saturn se mută în Pești până în 2026. Ce daruri primim de la Lordul karmei

Saturn finalizează un ciclu karmic în Vărsător. Saturn s-a mutat pentru prima dată în Vărsător în Decembrie 2020, sub o aliniere predestinată cunoscută sub numele de „Marea Conjuncție”. Această aliniere rară a deschis calea pentru desfășurarea lui Saturn în energia Vărsător.

Acum că ne aflăm la sfârșitul acestui ciclu, gândește-te la temele, tiparele sau lecțiile care s-au desfășurat în viața ta din Decembrie 2020. Unde a trebuit să stabilești limite? Unde ai trebuit să faci un pas și să-ți asumi responsabilitatea pentru lucrurile din viața ta? Unde te-ai simțit ținut pe loc?

Mihai Voropchievici anunţă runa pentru România în martie 2023! Ce se anunţă pentru ţara noastră

Acestea sunt toate lucrurile pe care energia lui Saturn le poate inspira într-un efort de a ne conecta mai profund cu ceea ce ne dorim cu adevărat și pentru care trebuie să ne asumăm responsabilitatea.

Saturn poate fi comparat cu un profesor strict sau cu un profesor maestru. Chiar dacă poate aduce lecții dure, ne împinge să ne evidențiem potențialul maxim. Când Saturn a terminat cu noi, ne simțim mai înțelepți, mai maturi și mai aliniați cu locul în care vrem să fim.

Saturn este, de asemenea, cunoscut ca Lordul Karmei și, pe măsură ce călătorește prin fiecare semn al zodiacului, se asigură că toate cecurile și soldurile noastre karmice sunt plătite.

Dacă îți cunoși harta natală, poți căuta să vezți prin ce casă a făcut turul Saturn în timp ce te găseai în Vărsător pentru a afla ce teme ai lucrat.

Acum, cu Saturn în mișcare, vom simți o schimbare. Toate vechile lecții despre Saturn în Vărsător vor atinge punctul culminant, ajutându-ne să găsim o finalitate și să încheiem orice poveste.

Înainte ca Saturn să părăsească Vărsătorul, va fi sigur că ne vor fii oferite toate recompensele karmice! De fapt, astrologii antici credeau că atunci când Saturn iese dintr-un semn zodiacal, acesta lasă întotdeauna un dar care să ne amintească și să ne răsplătească pentru toată munca grea pe care o depunem.

Așadar, pe măsură ce Saturn se pregătește să înceapă un nou ciclu în Pești, ai grijă de darurile tale din Univers! Rămâi deschis la ceea ce îți vine în cale și vezi dacă poți onora vreo lecție grea și cine ești astăzi datorită lor.

Ciclu karmic: Saturn se mută în Pești

Saturn se va muta în Pești în perioada 7-8 Martie 2023, în funcție de fusul orar. Locația lui Saturn pe roata zodiacului indică locul în care, ca societate, suntem forțați să obținem o verificare a realității și să ne asumăm o responsabilitate mai mare.

Peștii sunt ultimul semn al zodiacului, așa că mutarea lui Saturn aici indică, de asemenea, un sfârșit sau un punct de finalizare a unui ciclu mai mare.

Într-un fel, te-ai putea gândi la mutarea lui Saturn în Pești ca la o întoarcere colectivă a lui Saturn, unde toți procesăm și ne mișcăm prin lecțiile karmice și darurile lui Saturn, pe măsură ce acesta a făcut un tur prin întregul zodiac.

Peștii sunt un semn de apă care reprezintă lumina, întunericul și lumile nevăzute. Este cunoscut pentru ideile sale abstracte, creativitate, compasiune și atitudinea de a te lăsa purtat de val. Pestii sunt apa mutabila, ceea ce inseamna ca ei sunt adaptabili, care curge liber si deschiși la energiile lumii din jurul lor.

Saturn este foarte împământat, cu o energie pământească.

Acesta guvernează lucruri precum legea, limitele, responsabilitățile și restricțiile. Energia lui Saturn se poate simți uneori ca un semnal de trezire, aducându-ne înapoi la realitate și făcându-ne să ne confruntăm cu consecințele acțiunilor noastre și ale colectivului.

Din această cauză, prezența lui Saturn în Pești s-ar putea simți puțin grea. Această energie în mod normal apoasă, intuitivă și sensibilă a Peștilor va fi forțată să devină puțin mai rigidă, puțin mai întărită și puțin mai rezervată.

Horoscop WEEKEND 3-5 martie 2023. Ai tendinta sa te ratacesti in emotii, ghidat de pasiune si de instinctele pure

Te poți gândi la asta în acest fel – dacă Peștii sunt o apă cu curgere lină, prezența lui Saturn va construi baraje. Aceste baraje pot direcționa apa într-o direcție productivă și mai benefică, dar se pot simți și mai înăbușitoare sau controlante.

Cu toate acestea, există o modalitate de a crea un echilibru între aceste două energii. Ideile creative, intangibile, exterioare ale energiei Pești pot câștiga unele rădăcini în realitate datorită lui Saturn. Acest lucru ne poate permite să luăm acele idei creative, chiar spirituale și să le aducem efectiv la viață în această lume 3D.

Dacă energia Peștilor este ca o piesă muzicală, prezența lui Saturn ne poate ajuta să scriem notele muzicale, astfel încât piesa muzicală să poată trece de la o melodie care trăiește doar în capul nostru la ceva care poate fi cântat, ascultat și disponibil pentru totdeauna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.