Horoscop rune 7 februarie 2024. Othila – runa casei, familiei şi achiziţiilor, ajută mult o zodie miercuri

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

06 feb. 2024, 22:58
Horoscop rune 7 februarie 2024. Othila – runa casei, familiei şi achiziţiilor, ajută mult o zodie miercuri

Horoscop rune 7 februarie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 7 februarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Zodia apărată cu un scut de energie pozitivă de îngeri. Nimic rău nu o atinge în 2024

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 7 februarie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – KENAZ: Runa germanica Kano semnifica focul, pasiunea si tot ce se poate deschide bun urmare a acestei flacari arzatoare. Aceasta runa semnifica emotii intense si pasiune fierbinte. Pasiunea poate fi indreptata si manifestata catre orice iar in planul relatiilor, runa Kano anunta o intelegere si deschidere mutuala. Bucura-te !

Horoscop rune 7 februarie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – Othila: Othila este runa casei, familiei si achizitiilor, a jocului cinstit spre acumulare, a beneficiilor ca drept de nastere sau mostenire. Othila vesteste o mare capacitate mentala, adaptabilitate si maturitate. Multe abilitati personale iti aduc beneficii in casa ta, familia ta, orasul tau, tara ta, fiind si o runa a patriotismului. Runa simbolizeaza si taramul ancestral, proprietatea, bogatia fixa care este data din generatie in generatie. O familie unita inseamna putere. Othila este tot ce ai castigat pe durata vietii, dar si casa ta spirituala.

Zodia care are noroc triplu! Întorc banii cu lopata și au NOROC cât cuprinde. Cristina Demetrescu: „Evenimente care se întâmplă pentru toată viața”
Horoscop rune 7 februarie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – Perthu: aceasta runa simbolizeaza magie si indica faptul ca tu esti o fiinta puternica cu puteri magice. Tu ai abilitatea de a crea un rezultat foarte bun si sa iti directionezi energia in directia in care vrei ca lucrurile sa mearga. Lasa Universul sa afle ce ai nevoie si vei fi ajutat. Deasemenea, runa este si un simbol bun pentru activarea puterilor psihice.

Horoscop rune 7 februarie 2024 pentru RAC
Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Este un timp bun sa incepi un nou hobby, sport sau pasiune, in special daca te-ai gandit la asta de ceva timp. Foloseste energia buna a acestei runa sa iti cresti increderea in tine si nu te teme sa te provoci sa faci mai bine totul.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro