Horoscop rune 8-14 mai 2023. Mihai Voropchievici spune ce zodie a fost biecuvântată cu o rună fantastic de bună

Horoscopul runelor vine cu multe surprize pentru zodii, iar astrologul Mihai Voropchievici ne oferă toate detaliile.

06 mai 2023, 19:40
Horoscop rune 8-14 mai 2023. Mihai Voropchievici spune ce zodie a fost biecuvântată cu o rună fantastic de bună

Horoscop rune 8-14 mai 2023. Astrologul a dezvăluit, în emisiunea Astrotalk pentru Fanatik, previziunile din săptămâna 8-14 mai. O zodie va avea parte de mult belșug!

Horoscop rune 8-14 mai Berbec

În această săptămână berbecii primesc un semn magic. Aceștia preveniți că se vor confrunta cu o mică bătălie, însă runa aceasta îi avertizează că nu au motive să se îngrijoreze, aceștia vor reuși să iasă învingători din orice conflict, chiar și dacă lucrurile se vor precipita mai mult decât este nevoie.

Taur

Taurii sunt atenționați în această săptămână! Aceștia sunt nevoiți să își mobilizeze forțele în familie, societate, cât și la serviciu. Dacă vor dovedi că își pot consolida poziția, aceștia vor triumfa cu adevărat și vor rezolva orice problemă.

Horoscop rune 8-14 mai 2023 Gemeni

Misterioșii zodiacului, așa îi putem descrie pe gemeni în această săptămână. Nu vor comunica prea mult cu ceilalți, motiv pentru care vor sta mai mult cu ei înșiși și vor încerca să se apropie mai mult de divinitate. Gemeni au nevoie de niște timp în care să fie singuri, așa că este recomandat că nu îi deranjați.

Rac

Pentru raci săptămâna aceastea dragostea plutește în aer! Este posibil ca cei singuri să se îndrăgostească cu înflăcărare. Astfel, le este recomandat să se deschidă în fața acestei oportunități și să se bucure de șansa oferită de viață.

Horoscop Urania 6-12 mai 2023. Intrarea lui Venus în Rac mută focusul pe sectorul sentimental. Zodiile, puternic influenţate pe plan amoros de acest tranzit
Leu

Leii este bine să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Este bine să lase necazurile în urmă și să pregătească de o săptămână mult mai bună față de cea precedentă. Trăiți în aici și acum pentru că astrele vă susțin!

Fecioară

Fecioarele în această săptămână își mobilizează forțele și sunt pregătite să susțină o bătălie furtunoasă sau se vor confrunta cu o dispută! Astrele le recomandă însă să rămână prudenți și calmi dacă vor să iasă în câștig.

Horoscop rune 8-14 mai 2023 Balanță

Balanțele încep să își facă bagajul pentru că se anunță o călătorie în această săptămână! Este o perioadă în care se pot deconecta și relaxa, așa că să profite din timp de ceea ce le pregătesc astrele pentru că sunt pe cale să își facă amintiri frumoase.

Scorpion

Scorpionul are parte de o rună fantastic de benfică! Aceștia se bucură de belșug din plin, iar fertilitatea este la cote maxime, iar cuplurile care își doresc copii sunt bine aspectați! Aceștia vor obține în sfârșit ceea își doresc!

Venus în Rac 2023: 7 mai – 5 iunie, se fac şi se desfac iubiri. Ce efecte fierbinți are asupra noastră planeta iubirii în emoționalul Rac
Horoscop rune 8-14 mai 2023 Săgetător

Săgetătorii în sfârșit găsesc răspunsul la întrebările care nu le mai dădeau pace, iar asta se va întâmpla dacă vor discuta sincer și deschis cu cei din familie. Este recomandat să fie transparenți și să ceară sfaturi, doar așa vor primi soluțiile la care sperau. Deci fiți comunicativi!

Capricorn

Îi așteaptă o săptămână mai grea pe capricorni, așa că trebuie să se înarmeze cu multă putere și tărie pentru a trece peste obstacole. Trebuie să fie atenți la sănătatea, pentru că este posibil să devină epuizați din cauza muncții. Încercați să vă mai și odihniți.

Horoscop rune 8-14 mai 2023 Vărsător

Este  vor avea nevoie de multă răbdare! Tot ce își doresc va veni abia după ce vor învăța să aștepte, așa că nu trebuie să forțeze mâna norocului. Trebuie să fie prudenți, sî nu se pripească, iar atunci Universul le va arata de ce a fost bine să nu alerge după mai mulți iepuri, în viteză.

Pești 

Aceștia sunt într-o continuă căutare. Sunt sfătuți să nu se mai îngrijoreze cu privire la decizia importantă pe care trebuie să o ia. Cei care își pregătesc mutarea din casă ori de la job, vor acționa așa cum va fi bine, deci schimbările vor fi benefice.