Horoscop RUNE aprilie 2021. Adevaruri de la pietrele mistice

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna aprilie 2021. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

31 mart. 2021, 06:35
Horoscop RUNE aprilie 2021. Adevaruri de la pietrele mistice

Horoscop RUNE aprilie 2021. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii aprilie 2021 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune aprilie 2021 pentru BERBEC
Ingwaz: aceasta runa simbolizeaza munca si productivitate. Este o piatra mistica pozitiva in toate aspectele posibile ce tin de cariera ta. Acum este timpul potrivit si perfect sa mergi mai departe cu cariera si sa tintesti sus si mare. Mai indica si faptul ca este posibila pentru tine o promovare, o marire de venituri urmare a muncii tale sau succesul in general.

Horoscop RUNE aprilie 2021 pentru TAUR
Jera: aceasta Runa simbolizeaza ciclurile si indica faptul ca te afli in fata unuia nou si benefic pentru tine. Te vei simti mai productiv si motivat sa incepi un nou capitol in viata ta pe un anumit domeniu. Este si semn ca e vremea sa cureti vechiul ca sa faci loc noului sa vina. Este un simbol mistic pozitiv pentru crestere si fertilitate.

Intelege ce se intampla si nu te lasa influentat de evenimentele exterioare. Adevarul din inima ta este cel mai important.

HOROSCOP RUNE luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru Berbec, Scorpion și Pești
Horoscop RUNE aprilie 2021 pentru GEMENI
Kaunaz: aceasta runa simbolizeaza creativitatea, inspiratia si intelepciunea. Tu ai toata intuitia necesara si resursele interioare pentru a rezolva problema sau situatia ce te preocupa sau care apare la un moment dat. Elimina orice anxietate sau frica pe care o ai si ce inconjoara o situatie si tine minte ca ai mereu puterea sa vii cu o solutie. Runa iti mai indica si faptul ca ai nevoie sa dai drumul trecutului sau sa te desprinzi de vechi obiceiuri ca sa poti vedea clar.

Citeste continuarea horoscopului  pe SFATULPARINTILOR. RO.