Horoscop Urania aprilie 2022. Zodia care va avea totul pe tavă în această primăvară

In pofida contextului politic international si a temerilor din aceasta perioada, vom reusi sa ne calibram energia si planurile in asa fel incat sa nu ramanem in urma.

31 mart. 2022, 22:30
Horoscop Urania aprilie 2022. Zodia care va avea totul pe tavă în această primăvară

Horoscop Urania aprilie 2022. Astrele indica o primavara prospera pe toate planurile, dar mai ales pe plan sentimental, asadar ne putem astepta la o serie importanta de schimabari pe plan personal care vor atrage schimbari in toate celelalte sectoare ale vietii. In pofida contextului politic international si a temerilor din aceasta perioada, vom reusi sa ne calibram energia si planurile in asa fel incat sa nu ramanem in urma. Cei mai inspirati dintre noi vor alege sa ignore manipularea la care suntem supusi si-si vor asuma decizii dificile, riscuri pe lunga durata pentru a-si cladi viitorul. Avem multe de recuperat si nu vrem sa pierdem mai mult decat am facut-o in perioada pandemiei.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec. În aprilie lucrurile iau o întorsătură, dar va fi una blândă, dacă respecți etapele succesive care duc la succes. Primele 15 zile sunt decisive pentru a-ți transforma situația. Horoscopul lunii aprilie 2022 aduce vești excelente pentru nativii din zodia Berbecului. Primăvara continuă într-o notă optimistă, iar planurile pe care le-ai derulat în luna martie, continuă să dea roade și acum. Astrele spun că trebuie să fii atentă dacă îți dorești să continui pe același fir narativ, asta pentru că niciodată nu strică să-ți plănuiești vacanțele în avans. Cu toate acestea, nu trebuie să uiți că munca ta de acum va da roade într-o zi. De asemenea, schimbările sunt binevenite și pe plan personal. Este momentul oportun să îți dezvălui adevăratele calitățile, cele care te fac să strălucești chiar și în cele mai mohorâte zile. Perechea Marte-Saturn îți stimulează eforturile și aduce eficiență acțiunilor tale. Este greu, restrictiv, dar te răsplătește cu o situație mai confortabilă la final, inclusiv financiar. Astrele te sfătuiesc să mizezi pe intuiția ta, pentru a anticipa evenimentele. Și în dragoste, al șaselea simț te poate ajuta să ghicesți așteptările partenerului tău.

Horoscop Urania aprilie 2022 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taur. Aprilie este una dintre cele mai bune luni ale anului pentru tine, cu o succesiune de situații avantajoase și plăceri. Planetele îți recompensează bunele practici și consistența acțiunilor tale și reușești în această lună să îți dublezi profiturile cu oferte tentante sau activități în afara jobului tău.Vei întâmpina această perioadă cu multe reușite pe plan personal. Horoscopul lunii aprilie 2022 îți aduce un sentiment de împlinire în relația de cuplu, ceva ce nu ai mai simțit de multă vreme. Nu te vei mai gândi la probleme inexistente, asta pentru că vei avea șansa să te bucuri din plin de o poveste frumosă. Acum este momentul să îți vizualizezi viitorul. Dacă simți că ești pregătită să îți pui viața la punct pentru următorii ani, astrele te sfătuiesc să îți așezi gândurile și să începi prin a le materializa încetul cu încetul. Pe plan profesional lucrurile merg într-o direcție dorită de tine, asta pentru că ai muncit îndelung pentru schimbările de acum. Trio-ul Venus-Marte-Jupiter din semnul Pești îți aduce consacrare prin proiecte care seamănă cu tine și semnătura și amprenta ta asupra lor este recunoscută la adevărata sa valoare. O schimbare importantă începe din partea inimii, iar dacă ți-ai pus o dorință în trecut, aceasta este pe cale să se împlinească, primind sentimentul că vei atinge idealul la care aspiri.

Gemeni (22 mai – 21 iunie) Gemeni. 

În aprilie, menține-te pe linia de plutire, cu ultimele eforturi, înainte de te porni pe o cale nouă, într-un viitor nou și luminos. Cu toate acestea, trei planete din semnul Pești formează un aspect neplăcut cu Soarele tău natal. O situație nu mai este potrivită pentru tine, iar acțiunile tale sunt neplăcute celor din jurul tău. Trebuie găsit un compromis sau o soluție de durată, pentru a depăși această situație tensionantă.Acești nativi vor avea parte de o lună agitată din punct de vedere sentimental. Astrele îi încadrează la acele zodii care se enervează foarte repede, iar horoscopul lunii aprilie 2022 nu le va aduce vești îmbucurătoare pe această ramură. Vei încerca să te desprinzi de aceste tragedii cu care te-ai înconjurat de-a lungul timpului, însă schimbarea va veni treptat. Nu renunța și încearcă să-ți amintești la fiecare pas de ce ai luat această decizie. Prietenii îți vor fi întotdeauna alături, dacă le vei cere ajutor. Nu ezita să îți mărturisești fricile, asta pentru că puterea ta este în continuare acolo. Nerabdarea ta îți poate juca feste la nivel material, dar nu regreta o cheltuială la care ai cedat prea repede, de exemplu. Din fericire, sprijinul extern îți dă o mână de ajutor în deciziile tale, trimise ca întăriri de Mercur între data de 1 și 11 aprilie.

Horoscop Urania aprilie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rac. În aprilie, eforturile tale dau roade. Intrarea lui Venus în Pești pe data de 6 aprilie aduce noroc finanțelor tale. Rezultatele îți depășesc așteptările și te inspiră la proiecte mai ambițioase. Beneficiile aduse de Venus indică succesul în competiții și examene. Horoscopul lunii aprilie 2022 îți aduce la cunoștință că în această perioadă vei avea parte de noi prietenii. Aceste legături te vor ajuta să îți recâștigi încrederea de sine și își vor lăsa o amprentă unică pe viitor. Astrele te sfătuiesc să te lași descoperită și să depui efort în cunoașterea oamenilor de lângă tine. O relație, indiferent de natura ei, nu trebuie să vină doar din partea unei singure persoane. Chiar dacă îți este dificil la început, ieșirea din zona de confort îți va aduce un plus de siguranță. Personalitatea ta puternică va reuși să îi atragă pe cei din jur ca un magnet, iar acest lucru nu poate decât să te bucure, potrivit Astrology. Venus este și despre dragoste și despre echilibrul pe care reușești să-l menții între muncă și viața privată. O rearanjare a programului poate fi decisă în favoarea familiei. Dacă ești singur, te vei potrivi foarte bine la prima întâlnire cu o persoană, dar preferă prudența și răbdarea pentru a evita dezamăgirile.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leu. În aprilie, ai ocazia să faci o mare afacere. Aflată în Berbec până în data de 11 aprilie, Mercur îți permite să închei o tranzacție legată de viața personală, iar trecerea acesteia în Taur în data de 12 aprilie, te invită să-ți protejezi realizările. Pentru nativii din zodia Leu, horoscopul lunii aprilie 2022 vine cu mai multe surprize pe plan financiar. Se pare că munca pe care ai depus-o în ultima perioadă va da roade. Astrele spun că este o perioadă propice pentru investiții pe termen lung. Încearcă să vizualizezi totul într-o notă obiectivă și să îți trasezi pe hârtie planurile de viitor. Tot ceea ce ai de făcut este să rămâi în continuare la fel de pozitivă. Astrele spun că este perioadă perfectă să te apuci de dieta pe care o tot amâni de ceva timp. Nu exagera totuși, ia lucrurile pas cu pas și toate se vor așeza de la sine.Cheltuielile pripite și proiectele riscante nu sunt recomandate în această perioadă. Ca și în februarie, Luna plină îți luminează destinul pe 16 aprilie. În Balanță de data aceasta, Luna te ajuta să întărești o alianță cu cineva în care ai încredere. Sprijinul sau influența acestuia oferă proiectelor tale un impuls considerabil. În ceea ce privește sănătatea, nevoia de a reveni la o stare de bine, te convinge să adopți un stil de viață adecvat.

Horoscop Urania aprilie 2022 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioară. În luna aprilie, vei avea parte de multe plăceri. La locul de muncă, ești foarte mândru de performanța ta și din data de 12 aprilie, datorită tranzitului planetei Mercur în Taur, te găsești într-o poziție puternică pentru a negocia beneficii și mai bune. Pentru acest nativ, horoscopul lunii aprilie 2022 vine cu vești îmbucurătoare pe plan personal. Dacă până acum credeai că te găsești singură pe drumul vieții, iată că prietenii îți sunt aproape și te sprijină la orice pas. Deși ai avut multe probleme în ultima perioadă, cei dragi ți-au fost alături și au reușit să-ți mențină starea pozitivă mai multă vreme. Chiar dacă primăvara nu a început într-o manieră tocmai pozitivă, iată că viitorul nu sună tocmai sumbru. Ai grijă să nu cazi într-o altă extremă, cea în care nu mai poți trăi fără a te sprijini pe ajutorul celorlalți. În ceea ce privește inima, intrarea lui Venus în Pești în data de 6 aprilie, te provoacă să-ți eliberezi emoțiile. Cu cât îți exprimi mai mult sentimentele, cu atât fericirea este mai mare și relația este mai strânsă. Dacă ești singur, o apropiere este posibilă doar dacă iei inițiativa întâlnirii. Fă primul pas, nu vei regreta.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanță. În aprilie, Soarele Berbecului te „orbește” și riști să cedezi în exces sau să rătăcești pe căi diferite. La începutul lunii, o decizie luată sub influența unei persoane dragi îți poate slăbi echilibrul, cu atât mai mult dacă este vorba de bani. Aflată multă vreme în Vărsător, planeta cea justă, Saturn, cere o obligație de loialitate în relații. Luna aprilie îți aduce fericire pe plan personal. Este acel sentiment pe care l-ai așteptat multă vreme, însă nu ai știut cum să îl definești până acum. Găsește momentul ideal și vorbește-i partenerului tău despre idealuri, planuri de viitor și vise mărețe, vei vedea că aveți mai multe în comun decât ai putea crede. Astrele spun că luna aceasta vei reuși să îți aduci la îndeplinire planurile pe care le-ai construit, dar care nu au ajuns niciodată să aibă o finalitate. Te numeri printre zodiile care privesc viața într-o manieră pozitivă, nu renunța la această calitate. A oferi sau a-ți retrage încrederea în cei din jur încurcă ușor relațiile și situațiile. Luna plină din 16 aprilie îți oferă libertatea de a alege singur orientarea pe care vrei să o dai proiectelor tale. Odihna și plăcerea sunt esențiale pentru a te menține în formă, așa că nu te neglija.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion. În aprilie, iei tot ce este mai bun din influența lui Jupiter, adică carisma și discernământul acesteia. Beneficiile sale devin multiple din data de 16 aprilie, când Venus și Marte se stabilesc la rândul lor în Pești. Această configurație fericită îți oferă un sentiment de realizare, senzația că cercul a fost închis și o nouă pagină se deschide. Aceasta poate să ia forma unei oportunități la locul de muncă, iar o persoană în care ai încredere, te asociază cu proiectul său. Horoscopul lunii aprilie 2022 te aduce mai aproape de promovarea mult visată. Încearcă să îți găsești un set de reguli de la care să nu te abați niciodată. Dacă reușești să faci tot ce ți-ai propus în această lună, vei avea parte de o mărire de salariu la început de vară. Tot ceea ce ai de făcut este să îți separi viața profesională de cea personală și să te concentrezi asupra planurilor de viitor. Astrele te sfătuiesc să nu mai fii așa dură cu tine, viața nu este totuși o cursă. Dacă simți că ai obosit, ia o pauză și reintră în joc cu forțe proaspete. Dacă ești singur, rănile din trecut sunt închise și găsești dorința de a te îndrăgosti și a crede într-o poveste frumoasă și lungă, care ar trebui să fie rapid îndeplinită.

Horoscop aprilie 2021. Lună cu multe schimbări profesionale şi amoroase

Horoscop Urania aprilie 2022 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetător. Aprilie poate fi un moment de dezamăgire și alegeri, între supărare și descurajare. Trei planete din Pești îți pot aduce confuzie și crezi că iei decizia corectă, și înainte de a-ți da seama de greșeala ta, constați că ai acționat fără a o putea remedia. Săgetătorii vor avea parte de o perioadă propice pentru întemeierea unei relații de lungă durată. Horoscopul lunii aprilie îi găsește singuri, dar dornici să dea o șansă sufletului pereche mult așteptat. Nu încerca să te opui, asta pentru că această oportunitate vine foarte rar în viață. Învață să te bucuri și de momentele frumoase și lasă-te dusă de val. Astrele spun că acum îți poți deschide sufletul cu adevărat, asta pentru că persoana de lângă tine îți înțelege pe deplin doleanțele. Nu mai amâna lucrurile pe care ți le doreai de multă vreme. Deciziile greșite pot fi o sursă de conflict în cuplu sau în familie, mai ales dacă miza este financiară, iar minciunile și trădările provoacă la fel de multă furie și dezamăgire. Dar, într-o notă optimistă, perechea Venus-Marte de la începutul lunii îmbină combativitatea și încrederea în ciuda dificultăților, iar o dorință acerbă pe care o manifești de a-ți atinge ambițiile, poate fi îndeplinită

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn. Fii pragmatic în această lună, destinul tău se poate schimba. Din 16 aprilie, Marte și Jupiter în Pești îți oferă posibilitatea de a-ți crește veniturile. Desigur, trebuie să negociezi, mai ales să acționezi rapid și eficient pentru a câștiga miza sau a încheia tranzacția respectivă. În luna aprilie vei te vei găsi liberă de orice sentiment în contradictoriu pe care l-ai avut în ultima vreme cu prietenii. Vei căuta să-i înțelegi și astfel să ajungi la concluzia că uneori, nu ești singura persoană care are dreptate. Cei care țin cu adevărat la tine te vor înțelege și îți vor acorda șansa de a-ți repara greșelile. Încearcă să nu te lași dusă de val și să te menții pe același traseu al iertării. Încearcă să ai mai multă grijă de cei din jurul tău, dar și de tine. Horoscopul acestei luni spune că acum este momentul să te debarasezi de sentimentele copleșitoare.Din data de 6 până pe 30 aprilie, Venus adaugă note romantice relației tale și lumina este verde, pentru a întări legăturile cu partenerul tău, sau, după caz, pentru a întâlni un suflet pereche. La nivel de familie, implicarea ta în proiectul unei persoane dragi îi uşurează pe toți, iar sprijinul tău, atât emoțional, cât și material, este prețios.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsător. Este o lună aparte și plină de proiecte mici. Situația ta este o reflectare a configurației planetare, care de data aceasta este una monotonă. Perechea Venus-Jupiter aflată în „vecinul” tău, Pești, anesteziază dorința inimii și motivația la locul de muncă. Nativii din zodia Vărsător își vor regăsi încrederea de sine în această lună. Este o perioadă propice pentru introspecții, iar astrele vor fi întotdeauna acolo pentru a lăsa mesaje subliminale la orice pas. Nu te lăsa totuși influențată de cei din jur, asta pentru că deții un caracter destul de puternic ce te ajută în luarea oricărei decizii de una singură. Fii tu cea care dă tonul atunci când are loc o petrecere și lasă-te dusă de val atunci când simți nevoia. Totul este în aer în legătură cu un proiect, în suspans și din păcate, fără posibilitatea a se concretiza. Dacă tocmai ai cunoscut un suflet pereche, dezamăgirea te face să eziți să prelungești povestea. Într-o relație, problemele financiare sunt cele care slăbesc relațiile. Aflată în Taur din 12 aprilie, Mercur generează costuri suplimentare și fiecare este responsabil pentru echilibrarea bugetului.

Horoscop APRILIE 2022. Poti fugi, dar nu te poti ascunde. Ce spun astrele despre planul amoros
Horoscop Urania aprilie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești. Aprilie este o lună cheie pentru a face un pas important. Nimic nu spune că vei deschide o nouă pagină în viața ta, dar economia dublează oportunitățile pentru o schimbare de direcție, mai ales în zona financiară. Nativii din zodia Pești vor răsufla ușurați în această lună, asta pentru că planurile de viitor sunt asigurate. La locul de muncă totul pare că merge ca pe roate, iar gândurile negre nu te mai agită atât de mult acum. Horoscopul lunii aprilie 2022 spune că acești nativi vor avea parte de o perioadă ideală pe toate planurile. Partenerul de viață te va răsfăța, iar tu va trebui doar să te bucuri de momentele frumoasă. Învață să nu te mai opui atât de vehement lucrurilor care îți aduc bunăstare sufletească, asta pentru că tu știi deja ceea ce îți dorești cu adevărat. Într-o lună, Jupiter își va face „bagajele”, ceea ce înseamnă că de pe acum este momentul să acționezi, dacă vrei să dezvolți proiecte de anvergură. Mercur și Venus se întorc în aceeași direcție, ceea ce este o situație ideală pentru a-i convinge pe cei dragi să adere la proiectele tale. Dă tu startul și ei îți vor urma exemplul imediat. În cele din urmă, perechea Soare-Marte de la sfârșitul lunii adaugă vitalitate ambiției, așa că vei avea o formă uimitoare în ceea ce privește sănătatea.