Horoscop rune aprilie 2024. O singură zodie are Wunjo, runa care oferă confort, plăcere şi bucurie. Gebo aduce protecţie divină

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

16 apr. 2024, 11:11
Horoscop rune aprilie 2024. O singură zodie are Wunjo, runa care oferă confort, plăcere şi bucurie. Gebo aduce protecţie divină
Horoscop săptămânal RUNE pe ZODII, 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Ce semnale transmite ANSUZ, protecţia vine de la ALGIZ

Horoscop rune Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este o săptămâna în care vă ocupați de voi, de casă și de familie. Țineți să puneți la punct toate chestiunile restante, să lămuriți neînțelegerile și să vă asigurați că există armonie în toate relațiile pe care le aveți. Vor fi schimburi de informații, de idei, va trebui să acceptați și părerea celorlalți, să faceți și concesii dar să va puneți la bătaie și puterea de convingere acolo unde va fi necesar. Elementul surpriză nu va lipsi însă, o serie de lucruri pe care le veți află acum, adevăruri dure iar unele extrem de neplăcute, vă pot marca pe moment iar deciziile asupra viitorului apropiat să fie schimbate radical. Runa etalata – Mannaz: Mannaz simbolizeaza grupuri de oameni, prieteni, cunostinte, fiecare cu personalitatea lui complexa. De asemenea, trimite cu gandul catre modul in care reactioneaza fiecare individ in relatia cu celalalt, modul in care esti constient de existenta celorlalti, dar si modul in care esti perceput de catre ceilalti. Partea bună este că se va face lumina în viețile voastre iar voi veți liniști.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

De ceva vreme vă frământă multe lucruri și căutați rezolvări financiare, locative, de substanță sau sentimentale. Săptămâna această vine însă cu binecuvântări și cu soluții pentru ceea ce va apasă atât de tare. O dezvoltare pe plan spiritual, poate și datorită marii sărbători pascale care se apropie. Veți fi mai recunoscători față de ce aveți pe plan material dar și față de oamenii dragi din jurul vostru. Runa etalata – OTHILA (cu fata in sus). Tu ii vei inspira pe altii dar trebuie sa crezi in tine si in abilitatile tale pentru ca asta sa se intample. Foloseste-ti mostenirea cu intelepciune, adauga la ea si fii pregatit sa o dai mai departe urmatoarei generatii. Nu uita ca si tu treci prin aceasta mostenire de cunostinte, abilitati, inspiratii si credinte de la toti cei ce au intrat in contact cu tine.

 

Horoscop BANI si SUCCES 16-21 aprilie 2024. O zodie întoarce banii cu lopata în această săptămână

 

Horoscop rune Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o săptămâna binecuvântată și voi la rândul vostru trebuie să vă axați mai mult pe dezvoltarea voastră spirituală. Lăsăți la o parte chestiunile materiale și problemele curente, încercați o detașare prin meditație și rugăciune. Mersul la biserica sau discuții de suflet cu cineva de încredere vă vor alungă stresul. Nici la voi nu lipsește elementul surpriză, veți constată cu uimire că o parte dintre problemele care v-au apăsat în ultima perioada se vor rezolva de la sine. Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Sowulo indica faptul ca acum esti o persoana careia ii place sa detina controlul. Este momentul sa dai drumul la o parte din acest control si sa ai timp pentru tine insuti, in loc sa te tot ingrijorezi pentru toate lucrurile pentru care nu ai deloc control. Ai nevoie sa ii lasi pe altii sa isi gaseasca propria lor cale, sa faca propriile lor greseli si sa invete din ele. Nu poti fi adapost pentru ei pentru totdeauna.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Comunicarea este pe primul loc săptămâna această pentru nativii Rac. Va trebui să vă puneți în valoare prin exprimare, prin schimb de informații necesare pentru că lucrurile să meargă bine. Sărbătorile din această perioada va oferă o stare de bine și, în pofida vechilor divergente, veți reuși să reconciliați o relație mai veche cu o persoană mai în vârstă din familie. Ulterior, sfaturile acesteia vă vor fi mai mult decât folositoare. Runa etalata – Wunjo: Confort, placere si bucurie, acestea sunt mesajele transmise de runa Wunjo. Relatiile cu familia si cu prietenii sunt armonioase si prospere. Succesul vine din intelegerea unui lucru foarte important: valoarea oamenilor de langa tine.

Horoscop rune Leu (23 iulie – 22 august)

Este o săptămâna specială și voi știți că aveți nevoie de deconectare mai mult decât orice altceva. Chiar dacă pentru toată lumea această este o săptămâna de pregătiri pentru sărbători, voi veți lasă în seama altora treburile gospodărești și administrative și vă veți retrage în singurătate și meditație. Runa etalata – ODIN. Semnificatie NECUNOSCUTUL. Runa fara niciun semn pe ea inseamna ca necunoscutul si nevazutul sunt active acum in viata ta. La inceputuri era nimic si la sfarsit ramane nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce inca nici nu exista. Ce ti se solicita este sa te arunci cu incredere in acest necunoscut. Da fa asta cu bratele total goale si cu o credinta de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativa a Necunoscutului vietii, potrivit Enigmelor Uraniei.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Săptămâna această pică așa cum nu s-ar fi putut mai bine. Sunteți favorizați pe toate planurile și în sfârșit luați o gură de aer proaspăt și scăpați de îngrijorările care nu v-au dat pace. Ați avut teamă că nu veți putea face față nici cheltuielilor curente, dar iată că schimbările care apar încă de la începutul săptămânii vor aduce și bani și cadouri și surprize. Runa etalata – Algiz: Runa Algiz descrie o persoana care alearga cu bratele ridicate, semn al victoriei, sau o reprezentare a zeului norvegian Heimdall care tine sabia intr-o mana si cornul in cealalata. El pazeste astfel taramul divin al lui Asgard. Algiz s-ar traduce prin “protectie”, “defensiva” si reprezinta runa razboinicului. Ea ofera protectie impotriva vatamarilor.

Horoscop rune Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele au nevoie să se simtă utile iar săptămâna această vor fi mai active decât de obicei. Știu că o mâna de ajutor nu strică niciodată și sunt dispuse să o ofere acolo unde este nevoie de ei. Dați dovadă de generozitate și la rândul vostru sunteți recompensați cu recunoștință. Sentimentul de mulțumire este uriaș și vă face fericiți. O schimbare a locului de muncă nu este exclusă, doar să fiți atenți la timpul în plus care vă va fi solicitat în viitor. Runa etalata – Dagaz: Daca esti interesat de calea spirituala, runa iti promite momente de transformare, o revelatie in procesul schimbarii personalitatii tale. Eforturile tale nu au fost in zadar : intr-un sens, schimbarea cantitativa se transforma in una calitativa si este timpul pentru un salt cuantic pentru tine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragi Scorpioni, vouă vă bate dragostea la ușa indiferent dacă sunteți sau nu implicați deja într-o relație. Un flirt vă poate da viață peste cap, așadar atenție să nu va pierdeți capul și să riscați cumva prea mult. Temperati-vă puțin impulsurile, tentațiile vor fi foarte mari! Runa etalata – Ehwaz: O situatie curenta iti poate aduce ceva nou in viata. Poti iesi la intalnire cu oameni noi, poti dezvolta o abordare fundamental diferita a vietii si relatiilor, poti sa schimbi o locatie, poti merge undeva nou. Fiecare situatie promite o schimbare gradata spre mai bine ; se dezvolta idei noi, se imbunatatesc relatiile cu oamenii. Fii pregatit pentru schimbare pentru ca este favorabila.

Horoscop rune Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este perioada sărbătorilor și asta se cunoaște în viețile voastre, dragi Sagetatori. Voi vă revigorati și vă implicați în tot ce apare în jurul vostru, pur și simplu vrând să fie toată lumea mulțumită și să duceți totul la bun sfârșit. Beneficiați de sprijin divin iar actele voastre generoase pe care le faceți acum va luminează și mai mult aura. Runa etalata – GEBO. Gebo semnifica interactiunea divina dintre doua persoane. Este simbolul mainilor incrucisate din parteneriatele buna, a imbratisarilor si a strangerilor de mana. Energia sa este a intelegerilor, cadourilor, promisiunilor de alianta, companionilor in iubire sau in afaceri dar si in casatorie. Exista multa energie de caritate si implicare cu grija buna atasata acestui simbol. Gebo este conectata cu Odin, Tatal Ceresc si cu Freyja, Mama absoluta. Gebo iti vesteste acum noi relatii ori o nastere ori o casatorie sau un aranjament de afaceri. Bucura-te !Așadar, se întâmplă lucruri bune pe toate planurile, bucurați-vă!

KENAZ este cu faţa în jos, pot apărea pene de inspiraţie

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dragi Capricorni, demult aveți nevoie să vă simțiți puțin răsfățați și protejați de soarta. Universul vă arată acum partea plină a paharului și vă trimite bucurii și împliniri. Nu degeaba se spune că săptămâna această poate aduce minuni! Runa etalata – Jera (inversata): Jera este runa succesului si a continuitatii. Recompensele si succesul trebuie sa fie inradacinate. Talentele si abilitatile tale latente trebuie sa fie descoperite. Jera este runa succesului si a continuitatii.

Horoscop rune Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă ceva nu merge bine nu înseamnă că este vină voastră neapărat. Încetați să vă învinovățiți pentru orice și mai ales, nu mai fiți atât de toleranți cu cei din jurul vostru. Cele mai multe probleme din viață voastră vin din generozitatea și bunătatea de care dați dovadă față de cei din jur. Abordați lucrurile într-o manieră diferită! Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Ai putea simti o lipsa de idei noi si de creativitate. Insa se pare ca este ceva doar temporar. Ai putea avea nevoie sa schimbi unele lucruri din viata ta ca sa te reintorci pe calea corecta. Daca te uiti adanc in tine s-ar putea ca deja sa stii ce trebuie schimbat. Cea mai mica schimbare poate duce la cel mai mare impact.

Pești (19 februarie – 20 martie)

O săptămâna care se arată a fi excelență pentru nativii Pești. Veți avea parte de fel de fel de favoruri și beneficiile de acum vă vor aduce bucurii și prosperitate în case. Veți reuși să mulțumiți întreagă familie și în felul acesta veți fi și voi fericiți și împliniți! Runa etalata – Mannaz: Mannaz simbolizeaza umanitatea, comuniunile de oameni, in scopul atingerii telurilor comune. Pe o scara mai personala, Mannaz reprezinta cercul de prieteni/familia si scopurile comune care ii unesc. De asemenea, mai poate fi vorba despre comuniunea femeie/barbat, unirea sufletelor intr-o singura entitate.