Horoscop rune august 2021. Nu incerca sa te opui fortelor karmice!

RUNE pentru zodii, mesaj luna august 2021. Adevaruri de la pietrele mistice pentru fiecare zodie în parte în cea mai fierbinte lună a anului.

30 iul. 2021, 12:22
Horoscop rune august 2021. Nu incerca sa te opui fortelor karmice!

Horoscop rune august 2021. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna august 2021. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant.
Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Calendar ortodox 31 iulie 2021. Lăsata secului pentru postul Adormirii Maicii Domnului. Rugăciunea către Fecioara Maria pentru ocrotirea familiei
Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii august 2021 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune august 2021 pentru BERBEC
Uruz

O etapa din viata ta se incheie si o alta incepe. Exista o forta care aduce mereu schimbari. Aceasta putere a ta te face sa evoluezi. Te provoaca sa respingi credinte vechi, forme vechi de gandire si sa creeze o noua forma. Trecutul este deposit, intampina-ti viitorul. Orice schimbare apare iti este favorabila. Nu te teme ca pierzi controlul asupra evenimentelor. Ai puterea de a depasi orice obstacol. Nu te opune schimbarii, lucreaza pentru schimbare. In relatiile personale si profesionale pot aparea modificari, insa ai incredere ca totul este spre beneficiul tau.

Horoscop Mariana Cojocaru. Jupiter Retrograd pe cea de-a şaptea casă zodiacală. Nu e bine!
Horoscop rune august 2021 pentru TAUR

Odin

Poate ca soarta vrea sa te testeze sau poate ca va trebui sa inveti ceva privind inapoi la viata ta. Sau poate cineva intra in viata ta pentru a manifesta o legatura karmica. Invata sa cooperezi, indiferent ce se intampla. Cu cat de adaptezi mai usor, cu cat accepti mai repede ce ti-a pregatit soarta, cu atat va fi mai usor sa-ti inveti lectia. Nu incerca sa te opui fortelor karmice. Nu te poti impotrivi sortii. Fii pregatit, fii curajos!

Horoscop rune august 2021 pentru GEMENI
Laguz (inversata)

Poti simti ca nu mai poti. Te poti simti incordat. Dar nu incerca sa fortezi cand vezi ca ceva nu se poate realiza. Unele lucruri sunt menite sa se intample alta data, nu atunci cand ne dorim. Poti pierde energie incercand sa obtii ceva cu orice pret. Iar colapsul este iminent. Resursele nu sunt nelimitate. Nu sacrifica ce ai pentru o obsesie. Poate ca este mai prudent sa renunti la un obiectiv. Poate ca nu ai nevoie de acel ceva sau poate nu este acum momentul sa-l implinesti. Calmeaza-te, intreaba-te ce iti doresti cu adevarat si daca nu ar fi mai bine in unele momente sa-ti protejezi energia decat sa o risipesti in scopuri inutile.

Horoscop rune august 2021. Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.