Horoscop RUNE. Ce aduce RAIDO, cum se raportează Laguz la zodii şi surpriza mare de la Nauthiz

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

24 aug. 2023, 12:08
Horoscop RUNE. Ce aduce RAIDO, cum se raportează Laguz la zodii şi surpriza mare de la Nauthiz
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Horoscop RUNE. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru joi 24 august 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Laguz: Intelegerea despre creatie iti ajuta viata sa curga asa cum vrei. Echilibrul emotional este construit din armonia creatiei din jurul tau. Mancarea naturala duce la o curgere naturala a sanatatii, mancarea non-naturala duce la stagnare si dizarmonie. Apa este un fluid ce se misca constant, deci si tu sa iti aranjezi viata ca sa curgi usor ca apa. Accepta schimbarile pentru ca ele sunt singura constanta reala a vietii.

Cele mai bogate zodii în luna septembrie. Nativii uită de probleme și reușesc să depășească momentele grele care nu îi lasă să se bucure de viață

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Nauthiz: Nauthiz este runa necesitatii. Te anunta ca trebuie sa iti controlezi emotiile si sa nu cedezi poftelor nesabuite. Exista unele riscuri pentru sanatate daca te lasi prada abaterilor la dieta. Scapa de solicitarile mari asupra timpului tau. Asigura-te ca iubirea curge in directia potrivita. Nauthiz reprezinta si o nevoie, o dificultate sau o aversitate. Partea sa buna este ca anunta perseverenta si rezerve de putere interioara. Exista in tine rabdare pentru experientele de invatare care iti vor aduce beneficii oricat de neplacute sunt dificultatile. Runa anunta prudenta in fata actiunilor riscante.

Horoscop special: Comunicatorul Mercur este retrograd în Fecioară. Aceste 4 ZODII sunt puternic influențate. Ce se schimbă pentru ele între 23 august și 15 septembrie 2023?

Horoscop RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – RAIDO. Aceasta runa te face atent la comunicare, in special daca sunt implicate doua parti. Ai o ridicata valoare si incredere de sine insa e bine sa tii minte ca nu suntem construiti sa ne bazam doar pe propria noastra persoana in singuratate. Cere ghidare de la puterile superioare si sa stii ca facand asta faci actiunea potrivita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.