Horoscop rune iulie 2022. Nori de furtună plutesc deasupra multor zodii, ce zodii sunt protejate de rune

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna iulie 2022. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

04 iul. 2022, 23:31
Horoscop rune iulie 2022. Nori de furtună plutesc deasupra multor zodii, ce zodii sunt protejate de rune

Horoscop rune iulie 2022. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Previziuni rune. MANNAZ inversata, runa relaţiilor, aduce turbulenţe conjugale pentru o zodie

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii iunie 2022 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune iulie 2022 pentru BERBEC
Inguz
Runa prevede un viitor favorabil. Poate ca anumite capitole se incheie, insa spre binele tau. Inlocuieste vechiul cu noul pentru a te putea elibera! Norocul este de partea ta, iar acum este momentul prielnic sa te debarasezi de lucrurile care te tin incordat si nesigur. Concentreza-te pe l ucrurile pe care le ai de facut si nu te apuca de altele pana cand nu finalizezi proiectele incepute.

 

Mesaj rune iulie 2022 pentru TAUR
Wunjo (inversata)
Iata o situatie complexa pe care o poti numi si criza. Insa nu trebuie sa dramatizezi. Poate ca nori negri se indreapta spre tine. Poate unele situatii vor necesita sacrificii. Dar trebuie sa intelegi ca lucrurile nu stau pe loc. Ai nevoie de schimbare. Ai nevoie de mai multa sobrietate, de mai multa seriozitate. Singurul drum care duce la lumina are partea lui intunecata. Incearca sa nu te mai lasi descurajat. Nu mai lasa indoiala sa te macine. Cateodata ai nevoie si sa inveti sa vezi prin intuneric pentru a descoperi lumina.

Horoscop rune iulie 2022 pentru GEMENI
Nauthiz (inversata)
Cand aceasta runa este inversata trebuie sa privesti in interiorul tau. Acolo este adevarata problema, oricat de mult ai fi tentat sa dai vina pe mediul extern. Cel mai probabil te-ai mai confruntat cu aceasta situatie, dar nu ai inteles lectia pe deplin. Iar acum a venit momentul sa inveti. Nu cauta inamici externi. Nu ei sunt preocuparea ta principala acum. Fii atent la pacatele tale inainte sa le cauti pe ale altora.

Mesaj rune iulie 2022 pentru RAC
Teiwaz
Runa anunta o perioada active in viata ta. Te ptoi astepta la aventuri, emotii puternice, evenimente importante. Fii fidel ideilor tale de afacere, fii perseverant si vei vedea rezultatele. Aminteste-ti ca rabdarea si perseverenta sunt calitati care te vor ajuta sa cuceresti o “cetate” oricat de dificila ar parea doborarea ei. In ceea ce priveste relatiile, ai nevoie de oamenii care sunt acum in jurul tau si orice intalnire cu alte persoane va fi de bun augur.

Zodiac CHINEZESC saptamana 4-10 iulie 2022. Se rezolva chestiuni din trecut. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Horoscop rune iulie 2022 pentru LEU
Berkana
Runa indica faptul ca urmeaza o perioada de crestere. Te simti bine, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. La locul de munca se anunta o buna colaborare cu colegii, un progres. Este o perioada propice pentru studiu, cursuri de perfectionare si dezvoltare personala. Fii atent la tot ce se intampla in jurul tau. Dezvoltarea necesita efort, dar si intelegere deplina a lucrurilor care se petrec. Caci nimic nu este intamplator si nu se petrece de la sine. Este nevoie de hotarare, actiune, perseverenta si rabdare. Obiceiurile vechi nu dispar de la sine.

Mesaj rune mai iulie pentru FECIOARA
Mannaz
Nu e nevoie sa te dai mare. Uneori este nevoie de smerenie. Nu atrage atentia asupra ta in mod artificial. Ti se poate parea nedrept ca oamenii din jurul tau nu iti ridica statuie sau ca sefii nu te idolatrizeaza. Da dovada de flexibilitate si nu deveni agresiv. Perioada urmatoare este ideala pentru a face schimbari. Invata sa devii mai rational, mai calm. Analizeaza-te mai mult si vei culege roadele muncii tale, fara sa fie nevoie sa faci valva.

Mesaj rune iulie 2022 pentru BALANTA
Isa
Poti considera ca este o periaoda de stagnare, insa ar trebui sa o privesti ca pe linistea de dinaintea furtunii. In sensul bun al cuvantului. Poate ca rezultatele muncii tale nu vor fi rasunatoare sau macar, nu atat de rasunatoare pe cat iti doresti, insa ele vor exista. Insa, pentru o persoana atat de nerabdatoare si orientate spre succes, poate fi dificil sa astepte. Trateaza aceasta perioada ca pe semanat. Acum plantezi semintele. Iar cresterea plantelor nu este brusca, imediat ce ai sadit samanta. Sunt etape pe care nu ai cum sa le sari. Partea buna este ca esti pe drumul cel bun, chiar daca nu esti convins ca e asa!

Horoscop rune iulie 2022 pentru SCORPION
Thurisaz
Urmeaza o perioada in care ai nevoie de reflectie. Nu lua nicio decizie pana cand nu cantaresti bine fiecare aspect. Nu are sens sa te grabesti, indiferent despre ce e vorba. Concentreaza-te pe oportunitatile care apar in calea ta, atat in afaceri, cat si in viata private. Bazeaza-te pe experientele trecutului pentru a nu face aceeasi greseala de doua ori.

Mesaj rune iulie 2022 pentru SAGETATOR
Ansuz (inversata)
Poate fi o perioada confuza si te poti simti anxios pentru ca nu intelegi ce se petrece. Uneori ti se pare ca actiunile tale sunt in zadar. Dar nu este deloc asa. Ca in orice tranzitie, metamorfoza poate fi dureroasa. Dar rezultatele sunt promitatoare. Nu te lasa descurajat. Accepta cu tarie prezentul, priveste cu atentie ce se petrece in jurul tau. Analizeaza ce nu ai facut corect in trecut si actioneaza diferit acum. Fii recunoscator pentru experintele tale, caci ele te ajuta sa fii mai puternic si mai intelept!

 

Horoscop rune iulie 2022 pentru CAPRICORN
Jera
Urmeaza o perioada favorabila. Totusi, nu este indicat sa te lasi imbatat de laurii victoriei. Succesul este aproape, insa nu se petrece de la sine. Trebuie sa faci si tu ceva in acest sens. Orice obiectiv ti-ai fi setat, va necesita ceva efort din partea ta. Nu este un moment potrivit sa te relaxezi, caci poti pierde tot ce ai realizat deja pana acum. Mergi inainte pe drumul tau, constiincios si da tot ce ai mai bun!

Mesaj rune iulie 2022 pentru VARSATOR
Kenaz
Runa dezvaluie un aspect al vietii tale. Urmeaza un succes pentru care ai muncit foarte mult si te feliciti pentru reusita ta. Fii recunoscator pentru talentele tale, pune-le in valoare si vei fi recompensat cu generozitate. Se prefigureaza un alt loc de munca, la care te vei implica din tot sufletul. Nu sunt excluse nici intalnirile amoroase, daca esti in cautarea jumatatii. Renunta la lucrurile care te tin blocat intr-o realitate care nu ti se mai potriveste!

Mesaj rune iulie 2022 pentru PESTI
Ansuz

Aceasta Runa simbolizeaza respiratia divina si indica faptul ca intuitia ta este puternica si te poti baza pe ea mereu. Runa indica faptul ca in acest an vei pasi intr-un rol de vindecare sau de autovindecare, fie intrand in legatura cu lumea samanica, fie lucrand cu alte forme de vindecari ezoterice precum reiki. Runa este pentru tine si un semn de trezire spirituala si iti transmite nevoia de a te conecta mai profund cu propriile tale abilitati psihice si spirituale.