Previziuni rune. MANNAZ inversata, runa relaţiilor, aduce turbulenţe conjugale pentru o zodie

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 4-10 iulie 2022. Noutati de la pietrele mistice pentru toate zodiile din horoscop.

04 iul. 2022, 00:09
Previziuni rune. MANNAZ inversata, runa relaţiilor, aduce turbulenţe conjugale pentru o zodie

Previziuni rune. Iata mesajele pietrelor magice pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 4-10 iulie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop 4 iulie 2022. Se anunţă zi grea la muncă după un weekend de dezmăţ

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Top 4 zodii lovite de ghinion în următoarea perioadă. Dezamăgiri pe toate planurile
Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – MANNAZ, inversata. Aceasta este runa relatiilor, a omenirii si a aerului vietii dintre si din oameni. Energia runei este aliniata cu Odin, Tatal ceresc si Frigg, Mama Pamant. Viata ta se desfasoara intre cer si pamant. Este anuntata o posibila deceptie dinspre unii oameni cu care ai de-a face si esti prevenit in acest sens. Continua sa crezi in relatii dar fii atent cu ce oameni te insotesti. Fiecare isi aduce contributia la drumul tau atat cat este menit. Cauta relatii care sa te implineasca cu adevarat.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – RAIDO. Semnificatie : CALATORIA. Aceasta runa este relationata cu comunicarea si armonia a ceva facut din doua elemente. De regula semnaleaza posibilitatea unei calatorii, fie ea in lumea fizica sau in adancul fiintei. O asemenea calatorie are drept scop vindecarea de sine sau schimbarea de sine. Runa Raido avertizeaza sa fii moderat in orice excese ale vietii. Poate ca o uniune neasteptata va aparea in viata ta sau poate te vei reuni cu cineva pe care nu l-ai vazut de mult timp. Sau poate o reuniune prevazuta de runa Raido se refera la anumite aspecte interne din tine care au fost in conflict in tine de ceva vreme.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Sowulo indica faptul ca acum esti o persoana careia ii place sa detina controlul. Este momentul sa dai drumul la o parte din acest control si sa ai timp pentru tine insuti, in loc sa te tot ingrijorezi pentru toate lucrurile pentru care nu ai deloc control. Ai nevoie sa ii lasi pe altii sa isi gaseasca propria lor cale, sa faca propriile lor greseli si sa invete din ele. Nu poti fi adapost pentru ei pentru totdeauna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.