Horoscop rune Mihai Voropchievici 18-24 octombrie 2021. Zodia pentru care runa Vunjo aduce toate bunătăţile

Mihai Voropchievici a citit în rune pentru fiecare zodie. Iată care dintre semnele astrale va număra banii și care dintre ele vor număra necazurile!

16 oct. 2021, 21:17
Horoscop rune Mihai Voropchievici 18-24 octombrie 2021. Zodia pentru care runa Vunjo aduce toate bunătăţile

Horoscop rune Mihai Voropchievici 18-24 octombrie 2021

. În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile runelor pentru săptămâna ce urmează.

Horoscop rune 18-24 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Berbecii să îşi pregătească bagajele pentru că astrele le anunţă o călătorie. Pregătiţi-vă sufleteşte.

Horoscop rune 18-24 octombrie 2021 pentru Taur
Taurul va da o lovitură şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor în săptămâna imediat următoare.

Mihai Voropchievici a citit în RUNE. Care sunt zodiile care NU au datorii karmice

Horoscop rune 18-24 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii intră într-o nebuloasă, în necunoscut. O săptămână în care nimeni nu ştie de unde să îl apuce. Sunt ei cu ei şi cu Dumnezeu.

Horoscop rune 18-24 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Racii au o săptămână de protecţie divină totală. Au fost încercaţi, iar acum Dumnezeu le zice: hai să vă mai ajut şi să vă scot din tot marasmul ăsta în care aţi fost. Zodiile de apă sunt cele mai vesele zodii, cel puţin Racii şi Peştii.

Mihai Voropchievici a citit în rune cumpenele zodiilor. Cea mai mare provocare cu care se confruntă fiecare în viaţă
Horoscop rune 18-24 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Pentru Lei, să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante. Să fiţi pregătiţi de schimbare.

Horoscop rune 18-24 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Vunjo pentru Fecioară. Prima dată în şase ani când Fecioarele pun mâna pe Vunjo. Aţi câştigat pe toate planurile! În orice încercaţi să faceţi, schimburi, cumpărături, angajări, sunteţi câştigători. Lăsaţi scepticismul deoparte şi mergeţi pe mâna lui Vunjo.

Horoscop rune Octombrie 2021 Mihai Voropchievici. Suflete rănite, bate vântul în Casa Banilor şi doctorii certifică Mercur retrograd
Horoscop rune 18-24 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Dragoste, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă pasională. Pentru cei tineri. Pentru bătrâni, s-ar putea să primească o frecţie.

Horoscop rune 18-24 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Contrar, Scorpionii sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Modul de comunicare, felul lor mai repezit poate strica un aranjament, un angajament, o ofertă. Atenţie la modul cum vorbiţi, cum oferiţi şi ce faceţi.

Horoscop rune 18-24 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Veţi primi un mesaj. Fiţi pregătiţi să îl recepţionaţi. Săptămână cu mare atenţie la ce înseamnă comunicare. Foarte interesant. Citiţi printre rânduri pentru că s-ar putea să vă bucure foarte mult.

Horoscop rune 18-24 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Trebuie să vă mobilizaţi toate forţele ca să vă consolidaţi poziţia în săptămâna următoare. Să demonstraţi că voi sunteţi cei care puteţi orice, care dărâmaţi uşi. Mobilizaţi-vă toate forţele ca să puteţi triumfa.

Horoscop rune 18-24 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Se pare că în săptămânile precedente nu a abordat lucrurile cum a trebuit şi a greşit mult. Şi acum runele vin şi le spun: ar fi cazul să abordaţi cu totul altfel problemele care vă interesează şi ca atare schimbaţi tactica.

Horoscop rune 18-24 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti
Au de gând să se mute sau să îşi schimbe locul de muncă. Sunt foarte oportunişti şi acţionează. Trebuie făcute aceste schimbări pentru că dacă nu le facem noi suntem pierdanţii, scrie A3.ro.

RUNE TOAMNĂ 2021. Mihai Voropchievici spune ce zodii au noroc, cine merge pe pojghiţă de gheaţă subţire
Horoscop rune Mihai Voropchievici 18-24 octombrie 2021. Info despre runa Wunjo

Runa Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei si a fericirii. Aparitia ei intr-un tiraj indica o rezolvare benefica a oricarei situatii, cu atat mai mult atunci cand apare in pozitia ultimei rune din tiraj – care arata solutia. De asemenea, in compania altor rune, Wunjo trimite la conotatie pozitiva a oricarei actiuni sau stari. In pozitie inversata, semnificatiile runei sunt negative: obstacole majore, stari de criza sau faptul ca lucrurile evolueaza cu greu in directia cea buna. In cel mai bun caz, conotatia negativa poate fi renuntarea la decizii sau actiuni foarte importante pe o anumita perioada de timp sau recomandarea de a trata toate noutatile survenite cu multa prudenta. Tot in aceasta pozitie, Wunjo mai poate avertiza consultantul in legatura cu terte persoane sau chiar parteneri care se poarta duplicitar si care – prin masinatiuni diverse – pot sicana sau impiedica consultantul in actiunile sale. Traditiile spirituale nordice asociaza semnificatia acestei rune cu forta cosmica reprezentata de soare, o contrapondere la Perthro, care simbolizeaza inghetul vesnic si nefiinta.

Semnificatii
– in pozitie dreapta: forta psihica, inspiratie divina, extaz, calea catre telul spiritual, victorie datorata tariei de caracter; sanatate perfecta atat pentru dumneavoastra, cat si pentru cei apropiati; ameliorari in toate domeniile de viata; onoruri, distinctii sau medalii. Este runa prevestitoare de armonie in toate aspectele vietii tale. In aceasta perioada, este bine sa-ti faci noi prieteni si parteneri. Ai o sanatate buna si te poti ocupa de ambitiile personale, pe care le vezi cu claritate acum.

– in pozitie rasturnata: Spre deosebire de alte rune, WUNJO sugereaza doar amanarea fericirii si linistii sufletesti si, mai ales, clarificarea sau limpezirea unor situatii incurcate, stagnante. Numai in cazuri rare, atunci cand se asociaza cu rune foarte negative, WUNJO simbolizeaza pedeapsa divina, seceta, moarte. Mediteaza la persoana care esti si care vrei sa fii. Daca nu esti sigur de identitatea ta, risti sa te pierzi in multuime.

Sfatul runei
Folositi-va de legea divina, care afirma ca binele pe care-l faceti altora vi se intoarce inzecit pe toate planurile (profesional, familial, amoros) si veti reusi sa invingeti toate obstacolele si sa va realizati pe toate planurile. Implinirea sperantelor este aproape.

Intrebuintare magica: pentru succes in orice intreprindere, motivatii, impulsionare, sfirsitul unui ciclu si prepararea pentru urmatorul. Runa pozitiva si stabila.

Observatii

In cazul in care tirajul vizeaza rezolvarea unei probleme care depinde in mare masura de altcineva, runa Wunjo indica pericolul ca o persoana egocentrista si autoritara sa-l domine pe consultant, pentru a-l manipula in propriul interes. Prezenta in vecinatate a runei Wiwaz – „pericolul” – accentueaza semnificatia negativa de mai sus, avertizand totodata ca evolutia spirituala a consultantului este periclitata de anihilarea personalitatii sale de catre „prietenul” tiranic. Cand Wunjo este alaturata runelor Othala sau Fehu, aveti nevoie de o perioada de relaxare si odihna, atat fizica, cat si psihica, deoarece sunteti la capatul fortelor. Asociata cu alte rune cu semnificatii negative, Wunjo indica o grija prea mare pentru problemele de viata si o atitudine pasiva, de abandon, in fata acestora. Semnificatia in ultima pozitie: Parcurgeti o faza de maturizare spirituala care este garantia atingerii idealurilor dumneavoastra cele mai nobile. Pregatiti-va pentru mari transformari in viata dumneavoastra, care se vor solda cu un final fericit, schimbarea insa va va consuma serios. Aparitia runei Wunjo intr-un tiraj asigura victoria.