Horoscop rune Mihai Voropchievici 27 iunie-3 iulie 2022. Ce zodii au prins runele benefice

Horoscop rune 27 iunie - 3 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici. Racii fac o schimbare radicală, Leii primesc dragoste cât cuprinde.

25 iun. 2022, 21:08
Horoscop rune Mihai Voropchievici 27 iunie-3 iulie 2022. Ce zodii au prins runele benefice

Horoscop rune Mihai Voropchievici 27 iunie-3 iulie 2022. Numerologul a adus horoscopul runelor pentru săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 27 iunie – 3 iulie 2022. BERBEC 

Au căzut acum tentaţiile la ei. Fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, toate visurile se împlinesc.

Horoscop rune 27 iunie – 3 iulie 2022 TAUR

Horoscop Urania 25 iunie – 1 iulie 2022. Luna Nouă în Rac aduce noi începuturi, moment prielnic pentru schimbări care vor avea consecințe benefice pe termen lung
Este într-o stare de alertă, de atenţionare. Trebuie să îşi consolideze poziţia, şi acasă, şi la serviciu, ca să triumfeze.

Horoscop rune 27 iunie – 3 iulie 2022. GEMENI 

Gemenii vor afla un adevăr cu marcaj în viaţa lor. Dacă nu, cu o anumită schimbare benefică. Marcajul vine în funcţie de lucrurile rele pe care l-aţi făcut. Lucrurile bune se marchează cu o bilă albă pentru Gemeni.

Horoscop rune 27 iunie – 3 iulie 2022. RAC 

Să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante.

Horoscop rune 27 iunie – 3 iulie 2022. LEU 

La cine poate să vină simbolul dragostei? Ceva nou, fierbinte, o dragoste pasională. O dragoste de vară!

Horoscop rune 27 iunie – 3 iulie 2022. FECIOARĂ 

Vine o rună benefică din nou. Vor da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor. Saltul vine datorită prognozei de săptămâna aceasta, aşa că ţineţi cont ce aţi primit.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Horoscop rune 27 iunie – 3 iulie 2022. BALANȚĂ

Vor găsi răspunsul problemelor. E a doua săptămână la rând!

Horoscop rune Mihai Voropchievici  27 iunie – 3 iulie 2022. SCORPION 

Scorpionul are o probă de încercare. Trebuie să depăşească nişte mici obstacole, pe care le are karmic. Astrele vă recomandă să fiţi puternici şi să nu cedaţi.

Horoscop rune 27 iunie – 3 iulie 2022. SĂGETĂTOR 

Are o atenţionare: este cazul să abordaţi altfel problemele care vă interesează. Schimbaţi tactica. Dacă vreţi la mare, mergeţi la munte. Şi invers.

Horoscop rune 27 iunie – 3 iulie 2022. CAPRICORN 

Credincios, muncitor. Astrele îi oferă protecţie pentru o săptămână şi siguranţă. Este protejat de toate forţele negative, malefice, care îl înconjoară.

Horoscop rune Mihai Voropchievici  27 iunie – 3 iulie 2022. VĂRSĂTOR 

O săptămână cu o rună mai grea, sunt pe o pojghiţă subţire de viaţă. Atenţionare la cum vorbiţi, ce faceţi. Totul e pe muchie de cuţit.

Horoscop rune 27 iunie – 3 iulie 2022. PEȘTI 

Sunt gata să înceapă o viaţă nouă. Renasc în toate planurile.

Mihai Voropchievici: Cele 7 linii din palmă care îţi ghidează viaţa 

„Chiromanţia a apărut în India. La noi în ţară a ajuns prin indieni. Chiromanţia este cititul în palmă. Stabilim de la bun început care este mâna directoare. Ori stânga sau dreaptă.

Mihai Voropchievici îţi arată semnele din palmă

Niciodată mâna directoare nu se va asemăna cu cea mai puţin conducătoare. Sunt diferite. Cele 7 linii de bază: Linia vieţii, linia capului, linia inimii, linia destinului şi de aici poate apărea o linie marcantă. Ele reprezintă persoana respectivă. Mai este şi culoarea mânii sau forma ei.

Citeste si Mihai Voropchievici dezvăluie cele 5 păcate financiare care ne împiedică să ne îmbogățim

Linia vieţii porneşte de sub degetul arătător. Tinde să se termine spre încheietura palmei. Poate să aibă, în funcţie de individ, lungimi diferite şi grosimi diferite. Dacă este groasă şi conturată eşti plin de zel şi ai un spirit rezistent. Sunt şi lini puţin conturate. Linia slabă este persoana care este mai puţin rezistentă la stres. Se poate confrunta şi cu probleme de sănătate. Sunt multe palme în care linia vieţii se uneşte cu linia capului. Aici, vei simţi lipsă de încredere şi negativitate. Capul este cel care te dirijează. Sunt lini care nu se uneşte cu linia capului. Aceştia sunt liberi. Sunt ei cu ei şi sunt bine.

Linia destinului poţi să o ai sau nu. Ea străbate palma în două. Poate să fie puţin deplasată. Sunt lucruri care sunt bătute în cuie. Dacă este îngroşată, viaţa ta se va dezvolta foarte mult. Tot ce îţi doreşti se va îndeplini şi va fi cu reuşită. Dacă nu ai nicio linie sau e foarte subţire. Vei fi o fire independentă. Faci ce vrei tu. Eşti liber cugetător.

De multe ori, poate fi combinată. Dacă este discontinuă, în calea destinului există o posibilitate de a lua altă cale în viaţa ta. Sunt variante pentru fiecare individ. Fiecare suntem unicaţi. Atunci când apare în paralel, să urmărim spre ce deget se îndreaptă.

Linia inimii începe din partea de jos a degetului mic. Se îndreaptă spre arătător. Arată tendinţa de a iubi şi de oferi afecţiune. Înseamnă că este în raport cu perioada în care eşti îndrăgostit, dar ea este prezentă toată viaţa. Cu cât este mai scurtă denotă răceală.

Linia capului este cea care împarte palma în două. Este cea care arată forţa de gândire. Este o cronologie care vine în combinaţie cu linia vieţii. Capul dirijează viaţa omului. Dacă se suprapune cu linia vieţii cu atât promiţi să fii mai în nesiguranţă. Dacă linia se extinde până la inelar, se tinde spre dependenţa de cineva. Arată cât de inteligent eşti.

Linia banilor apare sub degetul inerar. Poate fi lunga sau să fie marcată cu câteva linii. Nicio linie, banii nu sunt o prioritate. Nu eşti om materialist. Dacă e la baza degetului inelar te vei bucura de o moştenire.

Linia căsătoriei este sub degetul mic. Se mai poate verifica şi la degetul arătător. Se vede ca o cruce sau o steluţă”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse


loading...