Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie va avea parte de un weekend groaznic. Cine este nativul ghinionist

Horoscop rune Mihai Voropchievici! Urmează un weekend groaznic pentru o zodie! În zilele de 30 și 31 martie toate vor merge prost pentru aceștia. Vezi mai jos dacă chiar tu ești ghinionistul!

29 mart. 2024, 17:13
Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie va avea parte de un weekend groaznic. Cine este nativul ghinionist

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Weekend-ul 30-31 martie 2024 va fi unul plin de surprize pentru majoritatea zodiilor. Însă pentru una dintre acestea, în mod special, acest weekend va fi unul groaznic.

Te-ar putea interesa și Horoscop 29 martie 2024. Val de optimism astral pentru anumite zodii înainte de weekend

Pentru o anumită zodie se anunță un sfârșit de săptămână de coșmar. Acest nativ are parte de multe situații neplăcute, care le vor plasa în fața unor acțiuni la care nu vor vrea neapărat să ia parte.

Rac

Dacă ești zodia Rac, ei bine, veștile nu sunt prea bune pentru tine. Nativii Rac trec printr-o serie de cumpene, prin situații în care sunt nevoiți să se replieze din mers. Au de susținut o serie de bătălii furtunoase.

Totuși, sunt gata să se impună indiferent de felul în care vor fi percepuți de oamenii din jur. Sunt două zile destul de anevoioase pentru Raci.

Leu

Cei născuți în zodia Leu iau o decizie clară sâmbătă sau duminică, în sensul că sunt gata să facă alegerea supremă o dată pentru totdeauna.

Unii se mută de la serviciu, alții din casă. Au nevoie de o schimbare în viața lor.

Fecioară

Fecioarele au de câștigat pe toate planurile în zilele de 30 și 31 martie. De altfeș, toată săptămâna au fost sub impactul runei Wunjo, considerată cea mai norocoasă. Dau de tot felul de situații benefice și știu cum să se învârtă să le fie bine.

Balanță

Balanțele au parte de vești bune și s-ar putea ca în acest weekend să se relaxeze undeva la soare, fără prea multă agitație. O persoană apropiată de ele, o rudă sau un prieten, poate chiar partenerul de viață, vrea să surprindă în mod plăcut.

Scorpion

Scorpionilor li se anunță o săptămână de fertilitate și belșug. Lucrurile tind să fie din ce în ce mai bune pentru ei, extraordinare la toate capitolele, mai ales pe plan sentimental. Au un weekend deosebit, așadar!

Săgetător

Săgetătorii, în schimb, pot da lovitura în legătură cu unul din proiectele la care lucrează de mai multă vreme. Sunt gata să se sacrifice din toate punctele de vedere, iar rezultatele îi vor avantaja în mod cert. E aproape o certitudine că vor ieși în evidență în mod plăcut.

Capricorn

Capricornii au un weekend de protecție divină. Sunt feriți de forțele malefice din Univers și sunt gata să vadă aspectele pozitive din viața lor.

Dau de tot felul de persoane care le luminează mintea și sufletul.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să scape de obiceiul de a se arunca înainte cu capul, fără să analizeze totul foarte atent. Aceștia au parte de situații favorabile, doar dacă devin puțin mai răbdători.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au un sfârșit de săptămână în care domină liniștea. Nu vor să audă de nimeni, nu vor să fie tracasați, deranjați, enervați de absolut nicio persoană. E mai bine să fie lăsați în lumea lor, asta dacă nu vrem o ceartă inutilă.

Berbec

Berbecii sunt pe o pojghiță subțire de gheață, așa că e nevoie să ia în calcul să acționeze cu prevenție.

Li se recomandă mai multă prudență, mai ales în relațiile tumultuoase cu anumite persoane.

Taur

Citește și Relațiile de dragoste ale acestor 4 zodii se îmbunătățesc pentru tot restul anului 2024. Ce rol au iubăreața Venus și Marele Benefic Jupiter

Taurii trebuie să renunțe să își mai facă griji pentru oamenii din jurul lor. Persoanele pentru care se preocupă constant sunt ferite de probleme.

Gemeni

Gemenii vor să schimbe câteva lucruri în viața lor, motiv pentru care vor începe să aibă diferite activități. Aceștia renasc din propria cenușă în weekend, precum pasărea Phoenix.