Relațiile de dragoste ale acestor 4 zodii se îmbunătățesc pentru tot restul anului 2024. Ce rol au iubăreața Venus și Marele Benefic Jupiter

Luna martie a fost intensă. Venus, planeta iubirii, și Jupiter, conducătorul abundenței și creșterii, s-au unit pe cer, creând o oportunitate esențială de a păși într-un nou capitol al vieții tale romantice pentru că ai ales să lași tot ceea ce ai trecut te face mai bun, și nu amar.

29 mart. 2024, 10:19
Relațiile de dragoste ale acestor 4 zodii se îmbunătățesc pentru tot restul anului 2024. Ce rol au iubăreața Venus și Marele Benefic Jupiter

Începând cu 24 martie 2024, Venus în Pești și Jupiter în Taur binecuvântează patru zodii cu creștere romantică – nu doar pentru o zi, ci și pentru întregul an. Această energie îți va permite să culegi beneficiile deciziilor anterioare, indiferent dacă acest lucru se întâmplă prin încheierea unei relații toxice, luând o relație nouă încet sau chiar având puterea de a permite adevărului și integrității să îți guverneze alegerile atunci când inima ta vrea să intre.

Acesta este timpul tău să reflectezi asupra alegerilor de creștere pe care le vei vedea în viața ta romantică, știind că ești pe deplin demn și gata să-ți îmbrățișezi dragostea pentru totdeauna și viitorul frumos la care ai visat.

4 zodii ale căror vieți amoroase se îmbunătățesc drastic în restul anului 2024

Fecioara

Unirea lui Venus și Jupiter îți va aduce o energie nouă și proaspătă atât de necesară în relația ta sau chiar perspectiva de a întâlni pe cineva nou dacă ești singur. Venus în Pești iti va evidenția casa relațiilor, în timp ce Jupiter în Taur va aduce noi oportunități, aventură și emoție. Aceasta reprezintă sfârșitul unui capitol și începutul altuia, fie că este o fază mai lentă sau mai rutină a relației tale existente sau chiar dacă simți că dragostea a devenit mai stagnată. Nu este suficient să vă iubiți unul pe celălalt, ci să faceți o alegere pentru a vă construi o viață pe care tu și partenerul tău o iubiti.

Venus în Pești te ajută să pui mai multă energie și să te concentrezi asupra vieții tale romantice, în timp ce Jupiter aduce mai multă deschidere și curaj pentru a îmbrățișa expansiunea. Pe măsură ce aceste două planete se unesc, ia un moment și reflecteaza asupra temelor de expansiune pe care le-ai simțit în propria viață. Ar putea fi ceva la fel de simplu ca să iti ajustezi rutina pentru a deschide oportunități de a cunoaște pe cineva nou sau pentru a-ti permite tie și partenerului tau să explorați mai mult călătoriile împreună.

Citește și Portalul eclipselor 2024 este în acțiune. Ce să faci și ce să nu faci ca să activezi binecuvântarile destinului

Indiferent ce aduce această energie, priveste-o ca pe o oportunitate, pentru că nu este vorba doar despre alegerile pe care le faci, ci despre ceea ce a trebuit să crești pentru a le face.

Scorpion
S-ar putea să fi simțit că departamentul de romantism a fost permanent blocat, dar, în realitate, ești pregătit să primești în ceea ce ai petrecut toată viața visând. Venus în Pești activează teme în jurul căsătoriei și angajamentului, un domeniu pe care Saturn ți-a cerut să te concentrezi și el, ceea ce te-a încurajat să privești dragostea cu mai multă seriozitate. În același timp, Jupiter în Taur va fi în casa relațiilor tale, ceea ce înseamnă că caută el să se extindă și să îmbrățișeze șansa de creștere romantică în viața ta.

Oricât de mult începutul anului ar fi fost lent, este important să vedem că totul s-a întâmplat exact așa cum trebuia – iar acum asta înseamnă că ești ghidat să-ți deschizi inima spre iubire din nou. Indiferent dacă ai petrecut mult timp singur sau te-ai chinuit să-ți dai seama cum să treci printr-o fază dificilă a relației tale, ajutorul este la orizont. Pentru a ajunge la el, ți se cere nu doar să reflectezi la ceea ce ai învățat despre dragoste și relații, ci să îmbrățișezi pe deplin modul în care această înțelepciune a schimbat deciziile pe care le iei. De exemplu, nu este suficient să știi că ai căutat bărbați indisponibili din punct de vedere emoțional, ci în schimb să recunoști ce trebuie să faci pentru a atrage pe cineva diferit.

Evenimente astrologice APRILIE 2024. Energie plină de speranță. Ce ne aduc Mercur retrograd și o eclipsă totală de Soare?

Tot ceea ce îți dorești pentru viața ta amoroasă este posibil, dar pentru a-l realiza, va trebui să întrupezi pe deplin tot ceea ce ai trecut. Energia lui Venus și Jupiter are potențialul de a aduce o schimbare uriașă în viața ta, pe măsură ce îți dai seama că dragostea pe care ai meritat-o te-a așteptat întotdeauna – trebuia doar să fii pregătit să o primești.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.