HOROSCOP RUNE MIHAI VOROPCHIEVICI pentru 23-29 decembrie 2019: context astrologic plin de urcuşuri şi coborâşuri la orice pas

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru săptămâna 23-29 decembrie sunt mai mult decât favorabile pentru o zodie. Nu toată lumea va avea parte de noroc. Este un context astrologic plin de urcușuri și coborâșuri la orice pas.

RomaniaTV.net
22 dec. 2019, 07:59
HOROSCOP RUNE MIHAI VOROPCHIEVICI pentru 23-29 decembrie 2019: context astrologic plin de urcuşuri şi coborâşuri la orice pas

Toți nativii zodiacului trebuie să fie atenți în această perioadă. Deşi suntem într-o săptămână a sărbătorilor, este bine să rămânem cumpătați. În negocieri, vorbe, cheltuieli. Ne mai zbatem încă puțin, apoi totul va reveni la normal.

Berbec

Berbecul pleacă pe post de câștigător. Pune mâna pe toate împlinirile care se pot rezolva. Nativii zodiei au o misiune grea în această săptămână. Trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare decât de obicei. E bine să-și amintească faptul că pot primi tot ce-și doresc, dar după puțină așteptare.

Taur

Are o săptămână în care poate începe o viață nouă, din varii motive. Revigorare, reabilitare, regenerare. Totuși, taurii se simt monitorizați, lucru care se și întâmplă. Este posibil să aveți un admirator secret care să vă știe programul tocmai pentru a vă prinde și a vă oferi un cadou.

Gemeni

Vești bune, cadouri surpriză sau o sumă de bani consistentă. Nu este o săptămâna bună, dar cu puțin calm veți învinge. Se anunță o mică bătălie care apare oricât de mult ați evita-o.

Rac

Vă mutați din casă sau vă schimbați serviciul. Racii au mult de muncă în săptămâna aceasta, așa că trebuie să își dozeze forțele, pentru a putea scăpa întregi la minte după.

Leu

Leul dă lovitura, se produce un salt rapid calitativ în existența voastră. Nativii zodiei Leu pot avea chiar parte de un eveniment care le va marca viața. În bine. Și poate că era și cazul după o lungă perioadă în care leul a stat îm umbră.

Fecioară

Este pe punctul de a afla un adevăr fantastic de important care poate marca sau schimba viața. Fecioarele sunt unele dintre zodiile norocoase ale zodiacului. Pentru această săptămână le este pregătită multă bunătate și mai ales dragoste.

Balanță

Au parte de o bătălie. Dacă rămân calmi, totul se rezolvă. Balanțele, oricât de echilibrate ar fi, în săptămâna aceasta întâmpină probleme pe care simt că nu le pot stăpâni. Încă o dată, calmul este cuvântul de bază. Fiți calmi, dragilor. Fiți calmi.

Scorpion

Fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele lor se vor împlini. Nativii zodiei Scorpion au o săptămână de protecție divină, eveniment pentru care, de altfel, sunt pregătiți spiritual și nerăbdători să descopere ceea ce li se întâmplă.

Săgetător

Dragoste. Ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Aceștia sunt dornici de schimbări, însă sunt sfătuiți de oamenii din jur să mai aștepte puțin. Important este să modificați ce doriți atunci când simțiți, dar să fiți conștienți și de consecințe, în caz că nu merge bine.

Capricorn

Află, într-un final, răspunsul la problemele care i-au frământat tot anul. De altfel, capricornii așteaptă oferte sau mesaje. Nativii zodiei au o perioadă plină de comunicare, în care primesc și opțiuni. În final, aceștia rămân să se mai gândească doar la ce doresc mai exact, căci toate le vin pe tavă.

Vărsător

Își fac bagajele. Astrele le anunță o călătorie. Săptămâna viitoare dați lovitura! De altfel, așteptați de mult această schimbare! Se pare că vei apăsa pe un buton de refresh, iar viața ta va avea parte de multe noutăți.

Pești

Trebuie să aibă diplomație ca să abordeze problemele din această săptămână. Previziunile pentru nativii zodiei Pești anunță numai bine, iar totul se rezumă la fertilitate și belșug. Vă urmați pașii pe care singuri vi i-ați trasat, astfel că visele par să prindă contur.