Horoscop RUNE mistice 11 martie 2023. SUWOLO aduce iubire. Mesaje din magia supranaturalului pentru weekend

Inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

10 mart. 2023, 23:50
Horoscop RUNE mistice 11 martie 2023. SUWOLO aduce iubire. Mesaje din magia supranaturalului pentru weekend
Mihai Voropchievici vine cu horoscopul runelor

Horoscop RUNE mistice 11 martie 2023. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop. Trei zodii care vor avea cinci ani de belşug. Primăvara din 2023 le aduce primii „ghiocei” în cont
Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 11 martie 2023.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Horoscop rune, care sunt provocările săptămânii. Cui aduce noroc Dagaz, pe cine avertizează runa Nauthiz inversată

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – MANNAZ, inversata. Aceasta este runa relatiilor, a omenirii si a aerului vietii dintre si din oameni. Energia runei este aliniata cu Odin, Tatal ceresc si Frigg, Mama Pamant. Viata ta se desfasoara intre cer si pamant. Este anuntata o posibila deceptie dinspre unii oameni cu care ai de-a face si esti prevenit in acest sens. Continua sa crezi in relatii dar fii atent cu ce oameni te insotesti. Fiecare isi aduce contributia la drumul tau atat cat este menit. Cauta relatii care sa te implineasca cu adevarat.

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Raido (inversata) : Izolare. Lipsa de schimbare sau miscari. Stagnare. Un deadline poate fi ratat. Un drum poate fi ratat. O eroare mecanica se poate intampla. Fii mai mult pe langa casa. Fii atent la un dusman ce se poate prezenta drept prieten. Unele intalniri pot lua un curs neasteptat.

Horoscop RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Sowulo este runa iubirii si sperantei. Focuseaza-te pe cei pe care ii iubesti si bucura-te de compania lor si pretuieste ocazia de a fi cu ei. Sowulo este si o runa pozitiva care iti transmite ca in caz ca ai obiective si scopuri in viata, atunci focuseaza-te pe ele. Sowulo te va ajuta pe calea spre succes.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.