Horoscop RUNE mistice marţi 20 decembrie 2022. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

20 dec. 2022, 00:39
Horoscop RUNE mistice marţi 20 decembrie 2022. Mesaje din magia supranaturalului

Horoscop RUNE mistice marti 20 decembrie 2022. Runele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Mihai Voropchievici, luni norocoase în 2023. Care este cea mai bună perioadă pentru bani, dragoste şi carieră pentru fiecare zodie

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru marti 20 decembrie 2022.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Jera: Jera inseamna castiguri materiale. Ceva fericit urmeaza, in relatii sau in afaceri. Jera este o runa a sperantei, iti transmite mesajul ca te asteapta ceva pozitiv in viitor. Nu trebuie sa-ti faci griji. Cand va fi, va fi, dar efortul si rabdarea vor fi rasplatite pe masura.

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Nauthiz: Nauthiz reprezinta distanta dintre tine si o nevoie a ta. Din fericire ea are character temporar. Aceasta distanta nu va ramane asa pentru totdeauna. Mai ales daca faci tot ce-ti sta in putere pentru a acoperi aceasta nevoie.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Othila: Othila iti indreapta atentia catre casa ta, pamanturile tale, comunitatea din care face parte, care iti defineste identitatea. Othila iti transmite mesajul ca ai o datorie, o responsabilitate si chiar ar trebui sa te simti mandru de cei de dinaintea ta, de istorie si viitor, de onoarea si munca lor asidua. Othila a venit sa-ti readuca aminte de trecutul tau si de cat de maret poti deveni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.