Horoscop RUNE mistice miercuri 17 august 2022. Mesaje din magia supranaturalului

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

17 aug. 2022, 06:01
Horoscop RUNE mistice miercuri 17 august 2022. Mesaje din magia supranaturalului

Horoscop rune 17 august 2022. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

4 zodii care îşi schimbă viaţa la 180 de grade. Vor renaşte din propria cenușă! 
Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 17 august 2022.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Cele trei zodii care au parte de un final de vară „spumos”! Nativii trebuie să reconfigureze traseul
Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Mannaz (inversata) : Fii atent la o persoana din anturajul tau care poate sa aiba doua masti diferite si sa fie lipsit de onestitate fata de tine. Totodata, esti sfatuit sa fii atent la relatia cu cineva de sex opus si sa faci totul ca sa intretii si dezvolti aceasta relatie in armonie : sotie sau sot, partener de munca, tata sau mama. Mannaz este runa umanitatii si a umanului in general.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – OTHILA : Aceasta este runa castigurilor benefice. Ea indica aparitia unui moment in care pregatirile concrete, palpabile vor duce la rezultate palpabile. Este o oportunitate excelenta sa inveti, sa devii mai bun, sa te extinzi. Noile achizitii sunt favorizate. Deasemenea, aceasta runa iti introduce o vreme de binecuvantari in care actiunile intreprinse vor fi de succes si vor aduce oportunitati noi si mai bune pentru dezvoltare. Este un moment in care, daca ele vor fi recunoscute, te vor recompensa cu beneficii importante pentru dezvoltarea ta.

Horoscop RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – SOWULO, inversata. Daca ai parte de o surpriza neplacuta sau asa crezi tu ca este, daca tu faci cuiva o surpriza si este considerata neplacuta, runa Sowulo inversata te invita sa te duci in interiorul tau si sa scoti adevarul adevarat la lumina. Ai actionat din adevar si iubire sau din frica sau control ? Runa este simbolul soarelui si este asociata cu razele sale cele mai puternice si stralucitoare. Energia sa se aseamana cu a unui bulgare urias si orbitor de lumina. Sowulo aduce adevarul vital la lumina pentru a fi cunoscut de tine si de cine are nevoie sa il stie. Energia sa este conectata cu zeul Balder, cel prea frumos, intelept, stralucitor si milostiv. Ori de cate ori nu esti in energia adevarului, Sowulo te va atentiona.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.