Horoscop rune octombrie 2023. Wunjo alungă perioada de întuneric, Mannaz aduce cumpene, Othila rupe relaţii

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna octombrie 2023. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

02 oct. 2023, 13:10
Horoscop rune octombrie 2023. Wunjo alungă perioada de întuneric, Mannaz aduce cumpene, Othila rupe relaţii

Horoscop rune octombrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice? Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii octombrie 2023 si ce transmite fiecare:

Horoscop rune octombrie 2023 pentru BALANTA
Othila

Situatia ta actuala are doua laturi. Este posibil sa rupi o relatie. Este trist, dar merita sa o accepti. Ati fost impreuna, ati plecat undeva impreuna. Dar tu esti menit sa fii  insotit atat cat trebuie. Oamenii au modul lor de a iesi din scena. Al doilea aspect al runei este asociat cu proprietatea. Este posibil sa castigi ceva sau sa obtii mostenire. In acest moment, poti in mod liber si cu un avantaj semnificativ sa dispui de proprietatea ta. Daca vrei un sfat: da drumul ce ar trebui sa renunti fara atasamente, furie sau resentimente. Incearca sa-ti lasi trecutul in urma. In unele situatii, fii pregatiti pentru achizitii.

Patru zodii cărora le pune Dumnezeu mâna în cap în octombrie 2023. Norocul le surâde pe toate planurile

Horoscop rune octombrie 2023 pentru SCORPION
Othila (inversata)

Runa inversata are doua aspecte. In primul rand, situatia ta actuala te poate forta sa te supui conventiilor vechilor autoritati. Incearca sa rezisti sau mai tarziu s-ar putea sa regreti. Daca ti-e frica de propria ta incompetenta sau de oportunitatea de a gresi, incearca sa intelegi ca este mai bine sa inveti din greselile tale, sa castigi experienta decat sa repeti greselile altora si apoi sa regreti amarnic. Ceea ce este potrivit pentru persoana care iti ofera sfaturi poate sa nu fie potrivit pentru tine. Fii flexibil, asculta-te si nu-ti fie teama sa incalci regulile.

Horoscop rune octombrie 2023 pentru SAGETATOR
Wunjo

Fii fericit! Perioada de intuneric din viata ta se termina in sfarsit, un eveniment fericit ti s-a intamplat sau este pe cale sa se intample. Viata ta intra in sfarsit in perioada stralucitoare pe care ai asteptat-o atat de mult. Runa Wunjo ar putea indica, de asemenea, ca este timpul sa privim lumea cu alti ochi. Aminteste-ti ca toate eforturile tale nu se pierd in zadar, chiar daca la momentul respectiv poate parea ca intentiile si faptele tale bune raman nerevendicate si nerasplatite. Tot binele care vine de la tine se va intoarce mai devreme sau mai tarziu. Acum este timpul sa te bucuri de roadele muncii tale.

Cele două zodii care se vor bucura de ultimele zile din septembrie din plin! Vibrația energetică este fantastică, iar acești nativi înfloresc

Horoscop rune octombrie 2023 pentru CAPRICORN
Mannaz (inversata)

Situatia in care te afli acum este probabil destul de neplacuta. Poate ca dezvoltarea ta a intampinat un obstacol. Poate crezi ca cineva sau ceva incearca sa te impiedice sau sa te raneasca. Analizeaza si intelege circumstantele situatiei – apoi intoarce-te spre tine si vei descoperi ca inamicul actual nu este altceva decat o reflectare a dusmanului tau interior care nu te lasa sa te dezvolti si sa mergi inainte. Este si mai bine sa negociezi cu el si sa afli ce vrea de la personalitatea ta, de ce iti face rau si nu te lasa sa fii fericit. Poate ca acest dusman este – o mostenire a modului de gandire din trecut, bazat pe temerile copilului interior. O poti depasi rupand impulsul ultimelor tale actiuni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.