Horoscop RUNE pe ZODII, 24-30 octombrie 2022. Runa Inguz inversată aduce surprize. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 24-30 octombrie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

23 oct. 2022, 23:12
Horoscop RUNE pe ZODII, 24-30 octombrie 2022. Runa Inguz inversată aduce surprize. Noutati de la pietrele mistice!

Horoscop RUNE pe ZODII, 24-30 octombrie 2022. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop noiembrie 2022. Zodia care îşi acoperă subit toate cheltuielile. Luna cadourilor o prinde fără datorii
Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Horoscop RUNE pe ZODII, 24-30 octombrie 2022 PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Inguz (inversata) : Pacea, iubirea si armonia iti pot parea dificil de obtinut, dar ele iti sunt disponibile. Daca persoana iubita este timida si rusinoasa, ajuta aceasta persoana sa isi deschida inima si sa isi declare ce simte.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Kenaz: Daca ai probleme in relatia cu cineva din familie, runa te avertizeaza ca ceea ce se schimba intr-o relatie este ceea ce trebuie sa se schimbe ca sa evoluati. Chiar daca este dureros, unele schimbari sunt dureroase dar sunt parte din viata si aduc ceea ce aveti nevoie. Vei intelege asta dupa o vreme dupa ce durerea se opreste.

Cinci zodii se vor umple de bani în săptămâna ce urmează. Va fi o perioadă plină de reușite pentru acestea

Horoscop RUNE pe ZODII, 24-30 octombrie 2022 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Nauthiz : Exista acum o situatie care nu iti sustine eforturile pentru munca sau pentru relatii. Poate ca esti suparat pe tine insuti si nu crezi in propria-ti putere. Totusi, nu trebuie sa disperi si sa te invinovatesti pentru niciun esec, fie el real sau imaginar. Critica de sine este buna doar daca te ajuta sa avansezi. Dar acum ea poate inrautati o situatie. Scuteste-te de asa ceva, nu ai nevoie. Toata lumea are diverse provocari si uneori nu este vina ta. Vezi ce lectie ai de invatat de aici. Fii rabdator si matur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.