Horoscop RUNE. Runa Eihwaz poate anunţa o schimbare majoră în viaţă

Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

31 mai 2022, 20:44
Horoscop RUNE. Runa Eihwaz poate anunţa o schimbare majoră în viaţă

Horoscop Rune. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 30 mai – 5 iunie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte. Mai departe, detalii pentru fiecare zodie:

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Zodii care vor avea noroc cu carul pe final de 2022. Destinul li se schimbă din vară
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aveți în față o săptămână inedită, în care va fi necesar să luați anumite decizii, să faceți anumite schimbări. Vă gândiți deja de ceva vreme la ceea ce vă lipsește sau ceea ce v-ar împlini. Astfel, ceea ce simțiți să faceți și să alegeți în această săptămână este fie să renunțați la actualul loc de muncă și să începeți unul nou și care v-ar solicita capacitățile mai mult. De altfel, puteți să alegeți să faceți o schimbare cu privire la locul de acasă, vindeți locuința actuală și achiziționați alta nouă, sau căutați un spațiu nou de închiriat, care să vă schimbe rutina și să vă aducă un aer proaspăt și nou. Orice veți alege, vă va beneficia. Runa etalata – Raido (inversata) : Izolare. Lipsa de schimbare sau miscari. Stagnare. Un deadline poate fi ratat. Un drum poate fi ratat. O eroare mecanica se poate intampla. Fii mai mult pe langa casa. Fii atent la un dusman ce se poate prezenta drept prieten. Unele intalniri pot lua un curs neasteptat.

Horoscop RUNE Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ceea ce vă așteaptă este o săptămână foarte încărcată și aglomerată. Această atmosferă agitată vizează în principal atmosfera de la serviciu, unde munca nu va înceta să vă solicite atenția. Veți primi multe sarcini, la care se vor adauga altele și altele, astfel că veți avea tendința să răbufniți și să vă exteriorizați nervii. Încercați să nu vă enervați și să nu vă stresați. Adoptați o atitudine calmă, veți rezolva toate problemele, dacă le luați pe rând și nu vă lăsați copleștiți. În schimb, acasă veți fi primit cu apreciere și iubire, relaxați-vă cât puteți alături de familie și persoana iubită. Runa etalata – SOWELU : Ceea ce tanjesti si doresti sa fii, deja esti. Este timpul sa te reincarci si sa te regenerezi. Ar putea fi nevoie sa te retragi din situatii presante, dar fa o retragere in propria-ti putere, nu din cauza unei slabiciuni. Lasa Soarele sa lumineze secretele pe care le-ai ascuns chiar si de tine. Oricum, tine minte ca de unul singur nu poti face nimic. Numai cand te bazezi si sprijini pe Divin, vei putea realiza orice maret.

Horoscop RUNE Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aveți tendința în această săptămână să vă interiorizați și să gestionați toate situațiile și problemele prin care treceți, de unul singur. Această atitudine nu vă face deloc bine, ba mai mult decât atât vă creează o stare de anxietate și tulburare, mai mult vă frământați și vă măcinați, decât rezolvați orice este ceea ce vă stresează.În schimb, alegeți să lăsați orgoliul și apelați cu încredere la familie și cei dragi. Vă vor susține fără a vă judeca, vă vor ajuta și vă veți simți mult mai ușurați și eliberați. Aveți încredere în cei din jurul vostru și deschideți-vă inima! Runa etalata – Thurisaz: Thurisaz reprezinta sacrificiul pe care trebuie sa-l faci pentru a progresa. Este esenta disciplinei. Aceasta runa face referire la durerea pe care trebuie sa o induri pentru a primi o recompensa al finalul ei. Poate fi o lectie de viata dureroasa, dar care sa aduca la finalul ei o experienta de vis. Ca un student care munceste din greu pe timpul facultatii, dar la finalul ei il asteapta o cariera de succes.

Horoscop RUNE Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se anunță o săptămână binecuvântată și plină de surprize, care vă vor bucura inima și care vă vor aduce un sentiment de liniște și armonie, de care aveați nevoie. Aveți în această perioadă parte de ajutorul familiei, care vă susține și vă apreciază.De asemenea, atmosfera de la serviciu este bună, ba chiar puteți primi niște bani în plus la salariu sau o recompensă la care nu vă așteptați. Vă așteaptă așadar o săptămână cu noutăți, cu surprize și multă iubire și relaxare. Bucurați-vă de un timp de calitate alături de persoana iubită, prieteni și familie!Runa etalata – Ansuz: Aceasta runa te sfatuieste sa fii sensibil si intelept ca sa iti asculti intuitia. Daca exista orice neobisnuit pentru tine, fii foarte atent la acest aspect. Daca cineva vrea sa iti dea un sfat, asculta-l. lumea din jur iti va raspunde la o intrebare. Poate ca o fraza ocazionala citita undeva accidental este purtatoarea unui mesaj pentru tine. Asteapta semnul divin si incearca sa il intelegi.

Horoscop dragoste iunie 2022. Inceput de vara fierbinte, dar si naucitor pentru zodii!
Leu (23 iulie – 22 august)

Universul vă binecuvântează cu încă o săptămână în care veți avea un sentiment de împlinire profundă și recunoștință pentru tot ceea ce aveți și ceea ce vi se întâmplă în această perioadă. Nu vă lipsește nimic, latura voastră financiară va cunoaște o creștere semnificativă, care vă oferă satisfacție și siguranță.Relația de cuplu se înalță la alt nivel, vă bucurați alături de partener de iubire profundă, armonie, înțelegere și respect. Nu aveți nimic altceva de făcut, decât să profitați de o săptămână de vis!Runa etalata – ALGIZ : Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice acestei rune. Cu ele, totusi, pot aparea si influente nedorite si astfel devine necesar sa te protejezi. Acum si aici, cea mai buna si potrivita actiune pe care o ai de facut este sa iti asiguri protectia maxima. Daca experimentezi vreo forma de durere, nu o nega si nu incerca sa te ascunzi de ce se intampla. Observ-o si invata din ea, simte-o si da-i drumul : cu cat iti permiti mai mult sa o simti, cu atat mai repede vei fi in stare sa o eliberezi. Runa Algiz iti reaminteste ca vei creste si a fi constient de aceasta certitudine poate sa iti fie cea mai buna protectie in momente de indoiala.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

În această săptămână sunteți îndemnați să nu vă grăbiți, indiferent ce ați face. Așadar, fie că este vorba de anumite idei sau planuri pe care le aveți și pe care doriți să le puneți acum în aplicare, se recomandă să așteptați și să nu acționați acum. Va veni momentul când veți acționa și atunci veți vedea cât de benefic și minunat a fost faptul că ați avut răbdare, nu v-ați grăbit și v-ați încrezut în intuiția voastră și în Univers. Așteptați și lucruri minunate vi se vor întâmpla în viața voastră.Runa etalata – BERKANA. Scufunda-te adanc in orice faci, cu atentie si prezenta. Da la o parte orice rezistenta ca sa poti incepe si face munca asa cum trebuie. Daca ai colturi intunecate, curata-le acum. Daca ai nevoie de ajutor sa iti cureti aceste colturi, cauta un expert. Doar atunci creezi loc pentru ca recolta sa iasa la lumina.

Horoscop RUNE Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Dacă vă simțiți liniștiți și cu sufletul într-un sentiment de pace și siguranță, aceasta este pentru că sunteți protejați de Divinitate în această săptămână.Prin urmare, nu numai că sunteți protejați și în siguranță, însă sunteți feriți și de orice situații care v-ar putea afecta sau tulbura, inclusiv de persoane care nu sunt bine intenționate și care nu au energii pozitive să vă ofere. Bucurați-vă, fiți recunoscători și profitați de o săptămână de liniște, pace și binecuvântare.Runa etalata – Eihwaz: Runa Eihwaz poate anunta o schimbare majora in viata. Poate pleci la facultate, poate te casatoresti, poate te pensionezi sau poate iti schimbi locul de munca. Aceasta schimbare iti poate da un sentiment de nesiguranta, insa, usor-usor, te poti acomona cu intreaga situatie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Aveți tendința în această săptămână să vă enervați din orice și să vă pierdeți cumpătul în orice situație care nu vă convine. Fie că este vorba de atmosfera de la locul de muncă, fie cea de acasă sau relațiile cu prietenii apropiați, sunteți extrem de porniți și nu mai acceptați niciun compromis, nicio nedreptate. Alegeți să faceți față oricăror situații și provocări din această săptămână cu calm și înțelegere, lucrurile pot fi rezolvate și cu calm și răbdare și nu cu ceartă și tensiuni.Runa etalata – Ehwaz : Ehwaz este runa impulsului. Anunta progres rapid spre inainte. Viteza pentru gand si fapta. Miscare cu scop. Incredere, loialitate, disponibilitate de a avansa. Ehwaz simbolizeaza calul si puterea sa, viteza si frumusetea lui care il fac mai mult decat un animal de transport. Calul este un animal sacru si spiritual. Cand apare aceasta runa, anunta progresul si schimbarea controlata de munca eficienta si uneori este posibila si o calatorie. Ea este conectata si cu parteneriatul, loialitatea, increderea si credinta care exista intre cal si calaret, intre frate si sora. Doua jumatati ale aceluiasi intreg.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Există anumite situații care vă macină și vă frământă în special, în această săptămână. Este posibil ca aceste situații care vă consumă energia și care vă neliniștesc să aibă legătură cu familia sau cu anumite probleme de sănătate ale celor dragi, însă nu este cazul să alimentați această energie și să vă stresați, pentru că lucrurile se îmbunătățesc și toate se transformă în bine. Nu vă mai stresați și nu vă mai îngrijorați, au trecut. Liniștiți-vă și relaxați-vă în schimb, aveți nevoie de liniște și recreere!Runa etalata – Hagalaz : O situatie in care te afli este dincolo de controlul tau si este condusa foarte mult de fortele puternice ale vietii. Nu le poti opri. Incearca sa intelegi si sa simti puterea acesteia si sa o accepti, intelegand ca o schimbare radicala de viata sau de personalitate este ceva benefic pentru tine. Inevitabilul duce la aparitia a ceva nou, prin disparitia vechiului, indiferent ce gandim noi ca oameni despre acest proces.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Învățați să vă exteriorizați și să vă exprimați opiniile, ideile și tot ceea ce simțiți. De altfel, în această săptămână lucrurile se îmbunătățesc foarte mult, mai ales atunci când vine vorba de tot ceea ce înseamnă comunicare și transmiterea emoțiilor prin verbalizare și împărtășirea lor. În această notă, veți observa deschiderea și a celor din jurul vostru, care aleg să vă trimită tot felul de mesaje. Comunicați deschis și asta vă prinde foarte bine!Runa etalata – KENAZ: Viata ta se poate schimba si foarte curand, ceva ce era inainte “incuiat” acum va deveni disponibil. Elibereaza-ti talentele si lasa-le sa se miste spre o cauza sau spre o relatie. Altfel, calitatile tale nu isi vor gasi drum spre exterior sau vor deveni opusul.

Horoscop RUNE Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vă așteaptă o săptămână frumoasă și plină de bucurii. De altfel, runele vă transmit că în aer plutește relaxarea și este posibil să rezervați câteva zile unde să vă deplasați, să vă recreați și să vă reîncărcați bateriile. Este posibil de altfel să fie necesar să călătoriți în interes profesional, însă oricum ar fi, veți avea timp și de relaxare. Prin urmare, oriunde vă veți duce, oricât va dura, bucurați-vă de vremea frumoasă de afară, plimbați-vă, delectați-vă cu lucruri noi de văzut și vă relaxați!Runa etalata – Laguz : Oricare ar fi situatia pe care o experimentezi, poti sa ai incredere in acea parte din tine ce te conduce, care nu este mintea constienta ci se manifesta ca intuitie. Poate ca iti pare irationala directia sa, poate te face sa iti fie frica de faptul ca pierzi controlul. Insa situatia acum necesita o pierdere de control pentru a merge mai departe in bine. Daca actionezi conform fluxului ce curge prin tine si a ritmurilor tale profunde, asta iti va da un sens de pace interioara.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Săptămâna care urmează vă cere să luați anumite decizii și să faceți anumite schimbări. Sunteți deschiși și conștienți că trebuie să schimbați ceva. Nu vă împotriviți deloc acestora schimbări, ba mai mult decât atât, sunteți pregătiți pentru ele, pentru că știți că vă vor ajuta și vă vor beneficia.Aveți încredere în tot ce urmează să vi se întâmple, sunteți pe cale de a vă schimba viața într-un mod unic și surprinzător! De asemenea, aveți încredere că veți ști când și cum să acționați, astfel încât să beneficiați de tot ce este mai bun și potrivit pentru voi!Runa etalata – Mannaz : Perioada curenta nu este cea indicata pentru a aduna recoltele muncii tale chiar daca ele exista. Fa-ti analizarile interne ale propriei persoane si vezi cum poti evolua. Acum este un timp favorabil pentru imbunatatire de sine cu calm si ratiune. Vei avea beneficii de pe urma acestei atitudini.

Sursa: enigmeleuraniei