Horoscop rune. Zodia care dă lovitura, INGUZ schimbă tot! Pentru cine se anunţă energii puternice

Horoscop rune pentru aceasta saptamana 21-27 februarie 2022. Este o saptamana in care vom auzi de bine in cele mai multe cazuri.

22 feb. 2022, 15:03
Horoscop rune. Zodia care dă lovitura, INGUZ schimbă tot! Pentru cine se anunţă energii puternice

Horoscop rune. Multi nativi, mai ales cei dezanadajduiti pana acum, vor primi o gura de aer proaspat si o energie optimista in zilele care vor urma. Cadouri si vesti bune, bani acolo unde sunt asteptati si ambitie sa ne atingem scopurile.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O saptamana in care se rezolva multe probleme, gasiti solutii si va mai puneti si voi pe picioare. Vedeti cumva luminita de la capatul tunelului si sperati de-acum ca lucrurile sa se aranjeze intr-o maniera mult mai buna. Ce ar fi de precizat in mod special este sprijinul familiei si al persoanelor apropiate pe care puteti conta. Nu va temeti sa fiti sinceri si sa va deschideti sufletele! Runa etalata – Anzus: Fiind runa zeului Odin, Ansuz semnifica toate formele de creativitate, desen, muzica, arte plastic. Daca ai aceste pasiuni, mesajul este ca vei primi ghidare in a te exprima prin aceste forme.

Horoscop rune Taur (21 aprilie – 21 mai)

ESaptamana aceasta aveti nevoie de dragoste si afectiune. Simtiti nevoia sa vi se confirme atat sentimentele celor apropiati cat si sa primiti asigurarea ca vor ramane alaturi de voi neconditionat. Vor fi persoane din familie sau din anturaj pe care le veti supune unor adevarate teste prin care sa-si demonstreze fidelitatea fata de voi. Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). O mica schimbare poate avea consecinte de departe mari. O mica piatra aruncata in apa cauzeaza reverberatii ce se raspandesc departe. Viata ta atinge viata multor altor oameni. Fii cat poti fi mai bun si fii o inspiratie pentru cei din jurul tau.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Situatia voastra este inca neclara si asteptati cu nerabdare niste rezultate, niste schimbari care sa va ofere rezultate. Nu va fi nimic mai important decat sa aveti putina rabdare si sa nu va ingrijorati pentru ca lucrurile se vor aseza negresit. Runa etalata – EHWAZ (cu fata in jos). Fiinta ta interna trebuie reincarcata altfel vei fi confuz pe drumul vietii. Daca altii se bazeaza mereu pe tine, poate e vremea pentru ei sa se bazeze mai mult pe ei si sa isi invete si singuri lectiile de viata.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

O saptamana destul de agitata pentru nativii Rac. Rabdarea voastra pare sa se fi incheiat, nu mai tolerati comportamente si situatii. Veti avea multe, poate prea multe reactii, veti isca discutii si chiar scadaluri. Impulsivitatea aceasta insa va poate dauna, cei din jur judecandu-va destul de aspru. Controlati-va tonul vocii pentru a va pastra respectul colegilor si familiei. Runa etalata – Gebo: Pornind de la legenda Brunhildei si a inelului daruit de Sigurd, blestemat de zeul malefic Loki, aceasta runa aduce mesajul ca, oricat de nobile ti-ar fi intentiile, oricat de curate ti-ar fi sentimentele, esti la mana destinului. Soarta trebuie respectata, caci ea este prezenta in toate lucrurile.

Leu (23 iulie – 22 august)

O saptamana incununata cu succes pentru nativii Leu. Poate sunteti cea mai favoorizata zodie in aceste zile. Ceea ce aveti in plan se rezolva, lucrurile vor merge lin si multumirea voastra va fi nemarginita. Recastigati un loc pierdut in societate sau in familie, va recapatati respectul de sine. Iata ce perioada minunata se deschide odata cu inceputul primaverii!Runa etalata – INGUZ : Runa germanica Inguz semnifica noi inceputuri si vointa divina pentru acestea. Aceasta runa te anunta ca exista si o noua cale de a obtine ceea ce vrei. Totodata iti transmite si faptul ca poti avea parte de o noua relatie. Fertilizeaza mai intai solul, termina orice treburi neterminate ai, apoi fii deschis pentru noul vestit de aceasta runa si care va veni la momentul potrivit.

Horoscop rune Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Pentru Fecioare urmeaza o perioada deloc linistita! Vor fi schimbari, unele asteptate, altele inopinate si nu veti avea timp sa va plictisiti. Dimpotriva, tineti pasul pentru ca ce se intampla acum este de bine si va va aduce multe avantaje pe termen lung! Runa etalata – Mannaz : Incearca sa nu faci nimic care sa te raneasca. Nu incerca sa contraataci pe nimeni, manifesta flexibilitate. Nu raspunde la agresiunea altora, la nedreptate si la furia lor cu a ta. Gandeste de doua ori daca o persoana te trateaza pe tine diferit decat o face cu toti. Poate ca e tipul de persoana al carui comportament lasa de dorit, deci nu lua nimic personal. Trateaza persoana ca pe conditiile meteo, accepti ceea ce este. Nu te infurii si nu esti ofensat cand ploua, pentru ca ploaia este la fel cu toata lumea.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Imbunatatiri pe toate planurile. Daca erati descumpaniti, iata ca vestile bune incep sa curga si pentru voi. Va reveniti atat de plan financiar cat si personal, se deschis noi oportunitati de afaceri sau primiti o oferta pentru un job mai bun. Acasa veti primi ceea ce aveti nevoie si veti simti cu adevarat implinire. Runa etalata – Nauthiz (inversata): Sunt interpretari in care aceasta runa nu poate fi inversata. Alti specialisti, insa, spun ca runa Nauthiz inversata simbolizeaza pretul platit pentru a avea. Ca sa ajunga sus, ca sa isi implineasca dorinte, unii oameni au indurate situatii dificile, au luptat, au infruntat obstacole extreme.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunteti gata pentru orice provocare. Aveti energie, spirit de echipa si nu va dati inapoi de la nimic. Prosperitatea si abundenta nu va vor ocoli. Urmeaza asadar o perioada buna care va va conferi suport sa demarati lucruri cu adevarat mari. Runa etalata – PERTH (cu fata in jos). Poate ca e bine sa ai o zi libera, sa te bucuri de tine si sa te rasfeti intr-un loc sau activitati ce te fac mai fericit. Trebuie sa iti schimbi viziunea despre ce crezi tu ca este negativ in viata ta. Nu le mai vedea drept ghinion ci ca pe obstacole constructive in calatoria ta care te fac mai puternic si implinit dupa ce le depasesti.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Schimbati fila si strategia. Continuati ce ati inceput inca de saptamana trecuta, isistati si sunteti ambitiosi pentru a va atinge scopurile. Este o saptamana in care veti vedea rezultate substantiale si va recapatati increderea pentru un viitor mai bun. Sfatul este sa nu renuntati la idealurile voastre, se pot realiza peste noapte! Runa etalata – Tiewaz : Tot ce ti se intampla acum este extrem de important. Runa anunta si recunoaste o perioada activa in viata ta. Aventurile de orice fel sunt posibile acum, la fel si emotiile puternice sau evenimentele importante. Daca te gandesti la relaitile cu alti oameni ca sunt deja formate, ele sunt necesare si buna. Daca te gandesti la afaceri sau la o idee, ramai fidel fata de ce este pentru ca are un rol pentru dezvoltarea destinului tau.

Horoscop martie 2022: Pavel Globa anunţă cele cinci zodii norocoase de Mărţişor

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se intoc lucruri mari spre voi saptamana aceasta. De la beneficii materiale la sentimente si recunostinta. In sfarsit simtiti ca soarta este de partea voastra. Ati tras suficient, ati asteptat si ati sperat si iata ca nu a fost degeaba. Multe surprize pentru voi, dragi Capricorni! Runa etalata – Odin : Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

Horoscop rune Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Un val de energie proaspata ce anunta schimbari importante pentru voi, dragi Varsatori. Incepeti un nou capitol, sunteti revigorati si increzatori. Forta voastra devine de la o zi la alta din ce in ce mai mare, realizati lucruri importante si va recapatati respectul si consideratia in cercurile apropiate. Runa etalata – AnzusAnsuz semnifica o figura autoritara, poate un angajator, un profesor sau un parinte. Oricine ar fi, ea urmeaza sa-ti faciliteze o transformare. Se anunta un eveniment pozitiv care iti poate transforma viata pentru totdeauna. Poate te asteapta o promovare sau un bonus pe care aceasta persoana ti-l acorda datorita muncii excelente.

Horoscop karmic 21-27 februarie 2022. Mizeria ascunsă sub preş iese la iveală, ce zodii au o săptămână grea

Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunteţi pe punctul de vă mutaţi din casă sau de la locul de muncă. Posibil ca locul vostru de muncă să dezvolte un loc de muncă suplimentar sau un birou şi voi să fiţi nevoiţi să mergeţi acolo. Runa etalata – Berkana: Aceasta runa se refera la probleme de natura domestica si relatii interpersonale. Poate ai nevoie de suportul cuiva, poate vrei ca tineva sa iti arate ca te sustine. Sau poate chiar tu trebuie sa arati cuiva sustinerea si afectiunea. De asemenea, poate simboliza un vindecator. Aceasta runa aduce energia vindecatoare datatoare de viata.