Horoscop SAMBATA 12 DECEMBRIE 2020. Ce te opreste

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 12 DECEMBRIE 2020. Marte completeaza conversatia cu Soarele si Nodurile lunare si te indrepti spre directia corecta.

12 dec. 2020, 07:54
Horoscop SAMBATA 12 DECEMBRIE 2020. Ce te opreste

Horoscop SAMBATA 12 DECEMBRIE 2020

. Parca ai cheia de la o masina sport rapida care sa te indrepte spre ceea ce iti doresti. Ce te opreste? Nimic! Poate doar tu sa-ti pui singur piedici. Altfel, acum este timpul sa actionezi pentru a obtine ceea ce vrei cu adevarat!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop SAMBATA 12 DECEMBRIE 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Apropierile intense cu prietenii apropiati si sesiuni de brainstorming cu colegii vor fi in agenda ta de azi incolo. Pana la finele lunii, vei excela la planificari, gandiri si strategii in tot ce inseamna munca ta ca parte a unei echipe. Vei fi si un excelent vorbitor pentru un grup. Oricine se poate baza pe tine sa le dai informatia necesara pentru iesiri cu prietenii. Vei fi inconjurat de oameni ce stiu lucruri, deci daca ai nevoie de un sfat, chiar cere-l.

Horoscop SAMBATA 12 DECEMBRIE 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Pana la finele lunii, vei avea revelatii care iti deschid ochii desi le vei tine pentru tine mai degraba. Cineva apropiat poate crede ca esti secretos sau ascuns. Adevarul este ca sunt unele intrebari la care pur si simplu nu ai raspunsurile si ai nevoie de timp sa te lamuresti mai bine. Terapia, semnificatia viselor, meditatia si alte practici de contemplare iti pot oferi cunoasterea de sine pe care o cauti in aceasta perioada.

Horoscop Mariana Cojocaru 13 – 19 decembrie 2020. Planetele se aliniază perfect. Atenţie la eclipsă
Horoscop SAMBATA 12 DECEMBRIE 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Tu vei fi subiectul tau preferat de conversatie. Ce este surprinzator este ca ai putea sa impartasesti o revelatie despre familia ta sau trecutul tau. Pana la finele lunii, a-ti spune povestea te va ajuta sa te intelegi pe tine mai bine. Dupa ce ai mai multa claritate mentala, poti incepe sa iti redefinesti obiectivele personale. Pentru ca vei fi mai guraliv decat esti de fel, vei fi inclinat sa asculti mai putin. Retine ca o conversatie este o strada cu doua sensuri !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SAMBATA 12 DECEMBRIE 2020. Se deschide usa destinului
Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 12 DECEMBRIE 2020. Luna in Scorpion este aliatul tau. Conectarea cu Venus, Neptun, Pluto, Jupiter si Saturn iti aduce Universul de partea ta. Poate ca n-ar trebui se te ascunzi sis a pornesti spre ceea ce-ti doresti. Sextilul dintre Marte in Berbec si Nodurile lunare iti deschide usa destinului. Nu analiza in exces! A venit vremea sa-ti implinesti visurile!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Optimismul domneste in relatia ta de cuplu, iar tu privesti lucrurile intr-o lumina pozitiva. Asa ca te poti relaxa si sa te bucuri de timpul pe care il petreci cu partenerul de cuplu. Daca esti singur, azi este ziua in care te poti implica intr-o noua aventura romantica.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Daca vrei sa te bucuri de o viata amoroasa pe coinste trebuie sa te relaxezi putin. De asemenea, nu mai pune presiune pe jumatatea ta intrucat este pe cale sa cedeze. Incearca sa fii mai placut in preajma sa. Adopta o atitudine pozitiva si veti petrece o seara de poveste. Nu ti-ai gasit inca jumatatea? Ai curajul sa faci primul pas si sa-i dezvalui persoanei care ti-a furat inima ce simti pentru ea. Nu vei fi dezamagit.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Lucrurile merg bine in relatia ta de cuplu. Prin urmare, asigura-te ca lasi la usa toate problemele profesionale si iti protejezi viata sentimentale impitriva anxietatii si stresului de la munca. In acest fel te poti bucura de o seara minunata in compania persoanei iubite. Esti singur? In curand vei intalni pe cineva care iti va face inima sa bata mai repede.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.