Horoscop SAMBATA 25 APRILIE 2020. Discutii ca inainte de Pluto retrograd de maine!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 25 APRILIE 2020; Luna intra in vorbaretul Gemeni in aceasta zi, facandu-i sociabili chiar si pe cei mai mari introverti. Este o zi tare buna in care sa stam la taclale cu prieteni, cu familie, direct sau pe skype sau zoom, facand schimb de povesti despre aceste vremuri, impresii, preferabil lucruri placute. Totusi, Mercur face o cuadratura tensionata cu Pluto care de maine va intra in stationare retrograda pana in octombrie.

RomaniaTV.net
25 apr. 2020, 13:19
Horoscop SAMBATA 25 APRILIE 2020. Discutii ca inainte de Pluto retrograd de maine!

Atentie pentru ca in mijlocul acestei atmosfera sociabila, oamenii se pot ofensa destul de usor chiar si cele mai constructive puncte de vedere pot fi interpretate sensibil, abrupt sau chiar bolovanos. Insa, fiind in garda, putem sa evitam si sa mentinem conversatiile la un nivel neutru, placut superficial. De maine se schimba registrul datorita noului eveniment : Pluto retrograd. Multi se tem de planeta regenerarii Pluto. Oare ce va pregati cat timp va fi retrograd pe 2020?

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Lucrurile trebuie sa mearga bine pentru tine azi, deci nu te ingrijora pentru nimic. Viata nu devine mai usoara mereu pe masura ce avansezi in varsta. Insa tu inveti corect cum sa gestionezi lucrurile. Vei vedea ca acest lucru este real acum, pentru ca sensibilitatea si intelepciunea ta fac posibil sa obtii o perspectiva mai clara. Tu realizezi ca lucrurile sunt mai bune decat le credeai.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Cheia pentru tine astazi este sa iti folosesti inima mai mult decat capul. Bazeaza-ti actiunile pe emotii si pe intuitia aceea de a sti adevarul despre o situatie. Faptele te pot insela si induce in eroare. Te poti baza asa de mult pe un mod de a gandi logic si liniar incat nu mai vezi si o alta cale. Este important sa vezi cum sunt interconectate tot felul de zone diferite ale vietii tale.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi poti vedea ca oamenii iti vor provoca procesele mintii. Nu fii surprins daca ei par a se certa cu ideile tale. Inima ta poate fi sensibila si orice conflict beligerant te poate afecta adanc. Pe de alta parte, iti poti folosi sensibilitatea sa calmezi o situatie ce trebuie remediata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.