Horoscop SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020. Da-ti voie sa visezi!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020. Neptun isi incepe stadionarea directa in Pesti si mai mult ca sigur ai pe nas  ochelarii roz. La ce visezi? Ce fantezii ai? E timpul sa le transformi pe unele in realitate, nu crezi?

28 nov. 2020, 01:37
Horoscop SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020. Da-ti voie sa visezi!

Horoscop SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020 Planeta Neptun isi incepe stationarea directa, aducandu-ti in suflet visuri, doruri si sperante. Aproape ca nu iti mai poti da seama ce este real si ce nu? Ce este adevar si ce este minciuna. Unele idei merita sa fie gandite. Ai voie sa visezi cu ochii deschisi. Dar ramai si cu picioarele pe pamant. Te ajuta Luna aflata acum in pamanteanul Taur sa fii mai ancorat in realitate.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Azi poti fi tentat sa cazi intr-o capcana. Fii atent cat oferi din tine si energia ta pentru ca risti sa iti secatuiesti resursele interne. Te poti gandi ca si alti oameni vor fi la fel de generosi ca tine in a se oferi tie la nevoie. Nu te baza pe acest lucru. Cel mai onest cand ajuti este sa te gandesti ca nu primesti nimic inapoi. Joaca-ti cartile din aceasta perspectiva si vei fi un pic mai prudent cu energia pe care ti-o imprastii prin lume oricui are nevoie de tine.

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2020. Luna plină aduce tensiuni
Horoscop SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Norocul si prosperitatea sunt la indemana ta acum. Singura problema este ca s-ar putea sa nu le observi pentru ca esti asa de prins intr-o drama emotionala care iti ocupa intreaga fiinta. Nu te preocupa cu aspecte care nu te privesc direct. Timpul si energia ta sunt prea pretioase. Tine-ti mintea focusata pe obiectivele tale mari si doar pe ele.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Cel mai mare vis este in fata ta, totusi pare ca exista ceva ce sta in calea ta. Daca te misti intr-o directie, obiectivul tau este doar partial vizibil. Daca te misti in cealalta directie, cealalta parte a visului devine clara, dar tot nu ai imaginea totala de ansamblu. In loc sa functionezi cu o viziune obscura, scapa mai bine de ce se afla in calea ta, ca sa ai drum deschis si liber spre ce iti doresti. Tu stii foarte bine despre ce blocaj este vorba intre tine si visul tau si in ce domeniu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020. Ochelarii roz sunt de la Neptun. Cum vezi prin ei?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Te poti astepta la turnuri pozitive in viata personala. Jumatatea ta este plina de intelegere si empatie fata de tine. O problema impartasita este o problema pe jumatate rezolvata. Asadar, nu te indeparta de persoana iubita. Spune-i ceea ce gandesti. Daca esti singur, nu ai nevoie decat de putina bunavointa pentru a avea o seara minunata in compania prietenilor.

Horoscop SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Te confrunti cu unele dificultati in viata sentimentala. Trebui sa infrunti aceste probleme acum pentru ca altfel risti cronicizarea lor. In acelasi timp, aminteste-ti ca jumatatea ta iti este alaturi atat la bine cat si la greu asa ca vorbeste cu ea. Deschide-ti inima in fata sa si elibereaza-te de povarea pe care o porti pe umeri. Esti singur? De ce nu ti-ai umple timpul cu activitati placute, creative? Nu te lasa absorbit de rutina plictisitoare de zi cu zi.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Atentie la cuvintele care iti ies din gura azi, mai ales cele spuse persoanei iubite. Lucrurile pot degenera usor, discutiile se pot transfoma rapid in certuri aprige. Daca nu ti-ai aflat sufletul pereche nu iti pierde rabdarea. Ai grija de modul in care arati si nimeni nu-ti va putea rezista. Asadar, totul depinde de tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.