Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2020. Luna plină aduce tensiuni

Previziuni pentru perioada 28 noiembrie - 4 decembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Leu și urmarește video Uranissima.

27 nov. 2020, 15:47
Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2020. Luna plină aduce tensiuni

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2020. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2020 Berbec

Intre 28 și 29 noiembrie după- amiaza, efort de a controla niște evenimente sau consecințele lor în plan material sau salarial. Unele motivații pot fi justificate, alteori, ele pot fi rodul unei spaime legate de “ziua de mâine”. Atenție la mesajele care viciază adevărul sau care pot abate atenția nativului de la adevăr. între 29 noiembrie, după ora 18:16, și zorii zilei de 2 decembrie, mobilitate mentală: idei care vin în cascadă, informații care dau năvală, ipoteze, impresii și păreri care au nevoie de timp pentru a fi asimilate și înțelese corect;

Horoscop Mariana Cojocaru 29 noiembrie – 5 decembrie 2020. Eclipsa parțială de Lună aduce probleme extreme pentru trei zodii

risc de a greși prin superficialitate. în ziua de 30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni ar putea marca un moment demn de ținut minte prin informațiile care vor ajunge la nativi sau prin dialogurile utile pe care Gemenii le-ar putea avea. Pe 1 decembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie a.c., va susține sectorul învățării, al acumulării de cunoștințe, al dialogurilor profitabile, lămuritoare. scurtele deplasări efectuate, de cele mai multe ori, cu un scop precis, pedagogic sau profesional, precum și dialogurile cu oamenii aflaţi în fruntea unor instituții și organisme din țară sau din străinătate, în vederea cooperării sau implicării nativului în activități publice. între 2 decembrie, după ora 5:33. și 4 decembrie, la prânz, treburile casei li se vor părea unora dintre Berbeci mai greu de rezolvat ca altădată: nu va fi un moment al hărniciei și nici al eficienței în plan domestic. Relații încordate cu un părinte, cu o rudă. Din 4 decembrie, după ora 14:53, entuziasm ca stare generală de spirit, din păcate, mai greu de susținut prin activități specifice: restricțiile momentului vor limita capacitatea nativilor de a iniția acele preocupări care să le dea satisfacții și să le permită să se afirme prin sport, concursuri, competiții, spectacole sau liberă exprimare.

Horoscop Urania Taur

Intre 28 și 29 noiembrie după- amiaza. Luna va străbate zodia Taurului și le va da celor care aparțin acestui semn zodiacal un plus de echilibru interior, mai multă logică și mai puțin subiectivism. Totuși, relațiile parteneriale vor rămâne, întreaga săptămână, sub semnul unei neîncrederi, pe fondul descoperirii unor tentative de păcălire și manipulare venite din partea unei persoane alături de care nativul trăiește, muncește, desfășoară o activitate sau din partea unor rivali, competitori și adversari. între 29 noiembrie, după ora 18:16, și zorii zilei de 2 decembrie, discuții pe teme bănești inițiate de nativi din nevoia de a se informa în vederea unor decizii financiare sau contractuale. Luna Plină în Gemeni din 30 noiembrie își va pune

amprenta pe axa celor două case ale banilor și bunurilor materiale, introducând, în plus, nevoia de a se raporta la textul unei legi ce privește respectiva temă (litigiu, contract, drepturi cuvenite,regim al muncii, etc.). Relații corecte, destul de eficiente. între nativi și reprezentanții unor instituții sau organizații, din țară și străinătate, cu privire la o cauză financiară sau patrimonială ce presupune cunoașterea și respectarea prevederilor din acele țări ori corelarea celor două tipuri de legislație într-o singură decizie coerentă. Pe 1 decembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie a.c., va tranzita casa a VII l-a, susținând, alături de Soare, demersurile nativilor cu privire la soluționarea pe calea justiției sau a demersurilor pe cale legală (avocațială sau notarială) legate de posesiuni, moșteniri și alte avantaje ce trebuie să fie reglementate. între 2 decembrie, după ora 5:33, și 4 decembrie, la prânz, moment bun pentru asimilarea cunoștințelor necesare pentru a se pronunța în public asupra unor chestiuni spinoase. Din 4 decembrie, după ora 14:53, abordări autoritare ale treburilor casnice.

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2020 Gemeni

Intre 28 și 29 noiembrie după- amiaza, solicitare astrală a axei celor două case ale sănătății, în plus față de cea introdusă de curând de planeta Venus și, prin asta, o accentuare a trăirilor interioare motivate de nevoia firească fiecăruia de “a da o raită prin propriul trecut”, de a cântări evenimentele de dată recentă; unele concluzii pot fi destabilizante, iar nativii se pot amărî, dar secvența nu va dura mai mult de două zile. între 29 noiembrie, după ora 18:16, și zorii zilei de 2 decembrie, Luna se va afla în tranzit prin zodia

Gemenilor și le va da celor care aparțin acestui semn mobilitate și degajare, un mental bun, o inteligență practică, multă spontaneitate și o binevenită inventivitate. în ziua de 30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni va marca viața personală sau partenerială a nativilor cu o secvență demnă de interes, în funcție de vârsta, locul și rolul lor în societate. Pe 1 decembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie a.c., va influența relațiile parteneriale. Mercur va induce dialogurilor sinceritate și onestitate și va fi un suport astral util atunci când Gemenii vor aborda teme juridice, contractuale sau morale (mai ales în relațiile conjugale) care vor avea ca miză găsirea unei soluții corecte și legale. Moment intens în ce privește evoluția unor conflicte, anchete, expertize și procese. între 2 decembrie, după ora 5:33, și 4 decembrie, la prânz, reticențe cu privire la oportunitatea de a face cheltuieli cu aer de risipă sau nepotrivite momentului. Din 4 decembrie, după ora 14:53, fel de a se purta, de a reacționa și de a vorbi autoritar. Nativii vor lăsa impresia că sunt stăpâni pe domeniul sau pe tema abordată într-o ședință, conferință, întrunire de specialitate. Moment bun pentru a rediscuta un contract mai vechi în lumina noilor evenimente, determinări și condiții generate de restricțiile crizei sanitare.

Horoscop Urania Rac

Intre 28 și 29 noiembrie după- amiaza, unii nativi nu vor mai fi siguri de sinceritatea unor prieteni; ei vor sesiza o indiferență în fața propunerilor lor, o eschivă sau un refuz formulat ambiguu ori aparent credibil, dar evoluția evenimentelor va scoate la lumină minciuna și tertipul la care au recurs aceia. Între 29 noiembrie, după ora 18:16, și zorii zilei de 2 decembrie, axa celor două case afle sănătății va fi solicitată, iar Luna Plină în Gemeni, din 30 noiembrie, va introduce o notă de instabilitate la nivelul circulației arteriale și a fiziologiei aparatului loco-motor, fără ca prin asta să fie vorba de o afecțiune sau de o criză. Totuși, brațele, mâinile și picioarele trebuie menajate în acest răstimp, pentru a le feri de dureri musculare, edeme, inflamații, febră musculară, nesiguranță în gesturi sau în mers. Pe 1 decembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie a.c., va susține demersurile pe cale legală în vederea reglementării unei relații de muncă sau a salarizării. Până spre 21 decembrie, Racii vor beneficia de o paletă largă de inițiative menite să aducă o îmbunătățire a stării lor de sănătate: consultări cu medici specialiști pentru confirmarea unui diagnostic sau pentru o a doua/a treia opinie, care vor avea darul să instaureze certitudinea în luarea celei mai bune decizii medicale. între 2 decembrie, după ora 5:33, și 4 decembrie, la prânz, Luna va traversa zodia Racului și se va afla în lăcașul zodiacal în care se simte bine (va fi în domiciliu), ceea ce pentru nativii aparținând acestui semn va reprezenta un factor pozitiv: aceștia se vor putea încărca energetic de la zestrea Guvernatorului lor, ceea ce va fi un lucru bun pentru trup și suflet. Din 4 decembrie, după ora 14:53, unii își vor face curaj și vor formula o nemulțumire, o revendicare sau vor cere revizuirea unei clauze ori a întregului contract de muncă.

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2020 complet, pe Libertatea