HOROSCOP: Săptămâna 10-16 februarie, propice din punct de vedere amoros

HOROSCOP: Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 10-16 februarie

09 feb. 2014, 15:15
HOROSCOP: Săptămâna 10-16 februarie, propice din punct de vedere amoros

HOROSCOP BERBEC

Este posibil ca o persoană apropiată să-ți ceară ajutorul și ar fi bine să faci tot ce-ți stă în putință pentru a i-l acorda, fără să te pui pe tine însă într-o situație delicată. Pe plan profesional, trebuie să dai dovadă de precauție și vigilență pentru a nu cădea victima unor colegi care te invidiază și care îți doresc răul. Vei fi foarte preocupată de latura financiară și trebuie să te ferești să epatezi.

HOROSCOP TAUR

Te vei confrunta cu o combinație de stres, iritare și oboseală. S-ar putea ca un vecin să facă un tărăboi care te va scoate din minți, caz în care trebuie să iei măsuri și să îl faci să înceteze. Există riscul să intri într-o ușoară stare de depresie și să ajungi să te gândești că nimeni nu te înțelege și că nu ești utilă nimănui. Trebuie să ai răbdare și să faci eforturi pentru a-ți atinge scopurilor, fapt care îți va aduce o stare de spirit mult mai bună. Pe plan profesional, trebuie să dai tot ce poți, indiferent de impedimentele care îți ies în cale.

HOROSCOP GEMENI

Vei trece repede de la o stare la alta, iar cei apropiați n-o să mai știe cum să se comporte cu tine pentru a-ți intra în grații. Dacă ești singură, s-ar putea ca la locul de muncă sau într-o deplasare de serviciu să întâlnești un bărbat care îți va aprinde imaginația. Dacă ești măritată sau locuiești cu iubitul tău, o problemă de natură financiară vă va face să vă certați. Pe planul carierei, vei avea de câștigat săptămâna aceasta dacă vei fi punctuală și organizată.

HOROSCOP RAC

Vei reuși să-ți exprimi cât se poate de bine sentimentele pe care le ai față de iubitul tău și să-i oferi toată afecțiunea pe care o merită, pentru că vei crea o stare de echilibru între viața personală și cea profesională. Dacă te vei confrunta cu unele probleme la locul de muncă, nu dispera și nu le lăsa să te copleșească. Gândește-te că toată lumea are probleme în viață și se confruntă cu situații asupra cărora nu au niciun control. Ceea ce contează cu adevărat este modul în care reacționezi în fața dificultăților.

HOROSCOP LEU

Pe plan profesional, îți vei face noi contacte care se vor dovedi în viitor extrem de utile. Fii precaută în ceea ce privește banii săptămâna aceasta, pentru că din păcate conjunctura astrală nu-ți este deloc favorabilă. Trebuie să-i acorzi mai multă atenție partenerului, pentru că altfel va ajunge să se simtă neglijat și să capete impresia că nu-l mai iubești la fel de mult. Există riscul să te confrunți cu unele mici probleme de sănătate, așa că este foarte important să ai o dietă sănătoasă și să faci mișcare.

HOROSCOP FECIOARĂ

Va fi o săptămână propice din punct de vedere amoros, însă în cazul în care lucrurile nu vor merge bine cu iubitul tău, încearcă să identifici adevăratele cauze ale problemelor voastre. Din fericire, pe plan financiar vei fi lipsită de griji, pentru că vei reuși să-ți achiți în sfârșit o datorie care te făcea să fii îngrijorată. Vei încerca să dezvolți atât în planul carierei, cât și personal, și vei evita să-ți irosești timpul cu lucruri superficiale.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro