Horoscop SAPTAMANAL 10-16 decembrie 2018. Astrele te indreapta spre viitor. Tu cum iti vezi viitorul?

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanii 10-16 decembrie 2018, o saptamana cu multe evenimente. Mercur este in miscare directa si se afla in Sagetator. Venus aflat in Scorpion iese din umbra si intra in sextil cu Saturn aflat in Capricorn. Ce aduc toate acestea? Aduc o reanalizare a prioritatilor. Te indrepti spre ceea ce este cu adevarat important pentru tine.

RomaniaTV.net
09 dec. 2018, 20:28
Horoscop SAPTAMANAL 10-16 decembrie 2018. Astrele te indreapta spre viitor. Tu cum iti vezi viitorul?

Mercur si Uranus au pregatit pentru tine idei briliante, in timp ce Mercur in Sagetator iti aduce optimism si concentrarea pe viitor. Sagetatorul este eternul optimist al zodiacului si te va ajuta sa treci peste eventualele depresii de iarna.

Patrarul de Luna din Pesti completeaza peisajul. Ea iti aduce romantism, stralucire, magie. O saptamana in care dragostea este pe primul loc si in care nimic nu te va impiedica sa iti urmezi visul. Cum iti vezi viitorul? Este un moment prielnic sa faci pasi mici inspre ceea ce-ti doresti.

Sextilul Venus Saturn de duminica iti aduce o claritate care te va face sa iei deciziile corecte. Daca ai in gand sa iti asumi angajamentul intr-o relatie amoroasa, acum este momentul sa o faci.

Iata cum va fi saptamana pentru fiecare zodie in parte.
In fiecare duminica, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O saptamana in care ar trebui sa-ti indrepti atentia spre zonele pe care le-ai neglijat in ultima vreme, dar te tot bantuie. Pot aparea si cateva tensiuni, fie in relatia de cuplu, fie in relatiile cu colegii sau prietenii.Nu este exclus sa apara cateva evenimente care sa-ti schimbe rutina zilnica. Nu le vei putea opri. Tot ce trebuie sa faci este sa fii flexibil. Nu-ti asuma riscuri pe care nu le poti stapani.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Saptamana intensa, cu multe conflicte interioare. Nu este cea mai buna perioada pentru a lua decizii, mai ales cele care au legatura cu relatiile. Poate ca este mai bine sa astepti finalul lunii. Bucura-te de ceea ce-ti ofera viata, lupta cu problemele care apar si cauta solutii.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

O saptamana creativa. Ai multe idei, mai ales in plan profesional. Esti pe drumul cel bun si rezultatele nu vor intarzia sa apara. In plan amoros, pot aparea cateva probleme, insa vei primi o mana de ajutor din partea astrelor. Incearca sa fii cinstit cu tine insuti si stai cu picioarele pe pamant. Fii diplomat si nu mai scoate in evidenta fiecare greseala pe care o face cineva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.