HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE 2020 cu Adi Bunea. Planeta Marte, responsabilă de voinţă şi iniţiativă, schimbă sectoarele de viaţă guvernate

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE 2020. Planeta Marte, responsabilă de voinţă, energie şi iniţiativă de acţiune, schimbă sectoarele de viaţă guvernate. Ce capitole de viaţă pot fi influenţate în bine sau în rău, în funcţie de alegerile fiecăruia dintre noi. Astrologul România TV, Adrian Bunea, are şi un sfat: "Nu uitaţi! Soarta omului este mereu în mâinile lui, dar numai dacă se desparte de egoism".

RomaniaTV.net
12 oct. 2020, 06:17
HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE 2020 cu Adi Bunea. Planeta Marte, responsabilă de voinţă şi iniţiativă, schimbă sectoarele de viaţă guvernate

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

Pentru faptele tale rele şi bune din trecut poţi plăti sau poţi fi răsplătit. Astfel poţi avea ieşiri la distracţie reuşite, la mică distanţă de casă, şi obţii bani de cheltuială dintr-o sursă neaşteptată. În cazul nefavorabil poţi rata promovarea unui examen şi astfel pot fi afectate câştigurile pe care le obţii la locul de muncă.

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE 2020 TAUR

Te poţi simţi bine alături de partenerul de viaţă şi de ceilalţi membrii ai familiei în cadrul ieşirilor la distracţie sau al deplasărilor turistice. În cazul nefavorabil, distracţia şi plăcerile pot avea un final neplăcut cauzat de unele ieşiri nepotrivite sau necontrolate ale personalităţii tale care îţi pot afecta imaginea în public

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE GEMENI

Conjuncturi benefice pot aduce un plus de confort în cadrul casei sau anumite evenimente pot influenţa favorabil viaţa unora din membrii familiei tale, este nevoie doar de puţină iniţiativă din partea ta pentru a se mişca lucrurile. În schimb viaţa de familie acasă poate fi afectată de acţiuni individuale ale partenerului de cuplu.

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE RAC

Veşti bune ce privesc câştigurile materiale realizate prin muncă te pot mobiliza în planul activităţii pe care o desfăşori la locul de muncă. Tot un lucru favorabil poţi afla despre o deplasare turistică planificată în viitor. În schimb poţi afla unele lucruri ce te pot afecta, legate de un posibil conflict ce se prefigurează la locul tău de muncă.

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE LEU

Progresul în cariera ta profesională şi situaţia favorabilă de acasă din cadrul familiei îţi pot aduce câştiguri financiare suplimentare realizate prin muncă, dar mai poate fi nevoie de voinţă şi iniţiativă. Totuşi ieşirile la distracţie sau excursiile în care eşti însoţit de partener îţi pot aduce pierderi băneşti considerabile.

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE FECIOARĂ

Te poţi bucura de o stare fizică şi psihică bună, respectul şi aprecierea de care te bucuri îţi dau un tonus pozitiv. Totodată câştigurile realizate îţi dau încredere în forţele tale proprii. În cazul negativ starea ta de spirit poate fi tulburată de conflictele de acasă, sau un eşec în promovarea unui examen te poate epuiza psihic.

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE 2020 BALANŢĂ

Te poţi perfecţiona din punct de vedere profesional, poţi înregistra o creştere a veniturilor obţinute prin muncă şi ai sorţi de izbânda în promovarea unor examene. În cazul negativ ieşirile la distracţie sau scurte excursii pot fi compromise din start din cauza întârzierii pe momnent a încasării unor sume bani cuvenite.

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Îţi mobilizezi energia pentru un salt în plan profesional, schimbări de atitudine şi comportament pot creşte gradul de apreciere de care te bucuri. În schimb probleme de acasă din cadrul familiei sau cele din relaţia de cuplu îţi pot afecta activitatea de la locul de muncă şi implicit câştigurile materiale obţinute.

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Este posibilă o creştere a respectului şi aprecierii de care te bucuri în primul rând din cauza relaţiei de cuplu pe care o ai cu partenerul de viaţă. Totodată dacă vei promova un examen vei lasă o impresie bună şi plină de încredere tuturor. În schimb imaginea ta poate fi afectată în cazul în care te vei lăsa prins într-un conflict nervos.

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Poţi avea rezultate bune la studii şi examene, te poţi bucura de conjuncturi favorabile dacă te afli în străinătate, ai spor în muncă şi primeşti ajutor financiar exact când ai nevoie. În schimb nu te vei simţi deloc bine dacă vei pleca într-o deplasare turistică în străinătate şi poţi avea unele probleme financiare.

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poţi dobândi câştiguri materiale din alte surse decât munca şi efortul tău, poate fi vorba de bani de la apropiaţi, împrumuturi sau recuperezi datorii mai vechi. O bună imagine îţi aduce mai rapid aceste câştiguri. În schimb accesul la aceste valori poate fi blocat de atitudinea ta foarte nervoasă la locul de muncă sau acasă.

HOROSCOP 12-18 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

Este favorizată întărirea relaţiei dintre tine şi partenerul de viaţă, după rezolvarea problemelor din căminul familial. Totodată unele conjuncturi favorabile duc la o bună înţelegere în cuplu. În cazul negativ poţi avea neînţelegeri cu partenerul viaţă din cauza dialogurilor pline de tensiune nervoasă şi desconsideraţie.

Acestea sunt previziunile privind posibilele influenţe benefice sau malefice ale planetei Marte până la finalul acestui an. Adrian Bunea poate fi urmărit pe pagina AdiBun Astrolog