Horoscop SAPTAMANAL 17-23 septembrie 2018. Impulsuri, rebeliuni, echinoctiu şi Balanţă!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 17-23 septembrie 2018, saptamana in care le luam ramas bun de la zodia Fecioarei si ne pregatim sa traim echinoctiul de toamna si viata sub influenta noii energii aduse de Soarele in zodia Balantei 2018.

RomaniaTV.net
15 sept. 2018, 17:51
Horoscop SAPTAMANAL 17-23 septembrie 2018. Impulsuri, rebeliuni, echinoctiu şi Balanţă!

La acest moment, avem patru planete retrograde (Uranus, Pluto, Neptun si Chiron) iar Venus se pregateste sa intre in retrograd pe 5 octombrie in Scorpion. Aceasta este o miscare importanta, Venus aflandu-se deja in perioada de umbra retrograda. Este bine sa evitam probleme si ghinioane in bani si relatii, tinand cont ce sa nu facem cat timp Venus este in aceasta faza.

Iata ce se intampla NOU in aceasta saptamana:

Marti, 18 septembrie 2018, Marte planeta energiei, actiunii si impulsurilor este in cuadratura cu imprevizibilul si rebelul Uranus! Iata un super aspect astral intre doua mari forte ce ne influenteaza. Este atat de puternica aceasta combinatie de energie, incat iti da o uriasa tendinta sa vrei sa devii liber sub orice forma si sa fii rebel impotriva oricarei forme de autoritate. Daca nu esti atent, risti sa actionezi asa de impulsiv incat sa creezi o ruptura mare sau conflict.

Fii constient de aceasta energie dinamica pe care mai bine sa o canalizezi spre acel domeniu al vietii tale unde chiar se impune sa rupi regulile si sa te distrezi liber, fara sa creezi daune de nereparat. Daca muncesti intr-o structura foarte ierarhizata, mai bine gaseste o refulare sociala creativa, sexuala sau un hobby in loc sa iti dai demisia sau sa te certi cu sefii. Vei simti nevoia sa fii diferit, foarte bine. Fa asta in privat cu un partener deschis la minte, nu in public prin actiuni impulsive si pripite.

Sambata 22 septembrie 2018, Mercur intra in Balanta

Gata cu Fecioara, acolo unde Mercur s-a simtit asa de bine si ne-a pus la treaba sustinuta. Mercur este despre ganduri, vorbe, comunicare. Balanta este despre echilibru si armonie. Oare ce iese? Desigur ca tranzitul este despre diplomatie in toate tipurile de relatii : intime, de afaceri, internationale. Acum vor fi active cuvintele superficiale si dragute, necesare unor relatii bune. Mercur in Balanta spune lucrurile frumos.

Sau… le spune frumos in timp de cutitul se infige cand tu nu te uiti. Aspectul negativ al Balantei face ca fiecare cuvant sa aiba doua semnificatii, zahar pe o parte, otrava pe cealalta. Balanta pozitiva vrea ca toti sa se inteleaga, sa curga cu complimente si cuvinte dulci. Acest tranzit ne reaminteste care este beneficiul unei vorbe bune la momentul potrivit. Insa ca sa ajungem la aceasta concluzie, vom trece prin provocari opuse !
Duminica 23 septembrie 2018, este timpul pentru echinochiul de toamna iar Soarele intra in zodia Balantei pana pe 22 octombrie.

Echinoctiul de toamna este ziua in care ziua si noaptea sunt egale iar noaptea incepe sa devina mai mare decat ziua pe masura ce ne indreptam spre Craciun. Tot acum Soarele schimba gazda, intrand in Balanta, semnul de chintesenta a relatiilor. Focusul este acum pe contracte, parteneriate, negocieri si stabilirea unei noi balante in urmatoarele 4 saptamani in timp ce ne pregatim pentru iarna.

Opozitia acestei energii bune este data de certuri, lupte, dusmanii si neintelegeri pe care trebuie sa le privim si integram, pentru ca expertul Balanta sa ne gaseasca solutii, poduri de prietenie si rezolvare de conflicte. Balanta este plina de opozitii la urma urmei si este primul semn zodical care poate juca cu succes rolul de avocatul diavolului sau sa intre intr-o situatie de conflict doar pentru interesul de a gasi echilibrul din ea. Ne pregatim sa uram La multi ani tuturor Balantelor!

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In fata ta urmeaza o saptamana in care pot fi mai multe tensiuni sau ocazii de dispute sau opozitii, deci e bine sa stii cum sa le eviti. Izbirile principale vor fi in jurul casei sau a aspectelor de familie sau vecini. Sunt posibile probleme neasteptate in jurul casei si proprietatilor, insa nimic de nerezolvat. Insa saptamana aceasta nu aduce numai vremuri cu nori. Asteapta-te la anumite bucurii, mai ales personale, care vor avea un impact semnificativ asupra viitorului tau per ansamblu sau este vorba de un final de succes pentru un eveniment important al vietii tale.

Surprizele ce ti se vor intampla in aceasta saptamana te vor impacta pozitiv atat personal cat si profesional.

Noile cunostinte ale saptamanii sunt cel mai probabil din alt oras, deci asteapta-te la multa comunicare prin mail sau telefon.

Vesti ce au legatura cu cineva din Capricorn, Taur sau Fecioara te pot confuza.

Evita conflictele cu cei nascuti in Leu, Berbec sau Sagetator.

Cei implicati in orice aspecte de mostenire, veti avea o saptamana de succes. Vei putea rezolva o problema complexa, ajunge la o intelegere sau vinde ceva la un pret de chilipir.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In fata ta se afla o saptamana in care experientele tale romantice pot avea o alta turnura decat ce te astepti. Pot fi tot felul de provocari, dar care sunt spre binele tau, desi sufletul tau sensibil poate suporta dificil o dezvoltare diferita a relatiei.

Unele planuri ale saptamanii pot avea legatura cu rude ce traiesc in alt oras sau tara. Vei fi interesat sa rezolvi probleme de familie pentru care nu ai avut pana acum suficient timp sau resurse.

Afacerile financiare pot fi instabile, in special daca esti implicat in relatie cu un partener de afacere. Poate aparea si o cheltuiala legata de sanatate acum.

Momentele bune din saptamana sunt legate de cunostinte si prietenii noi sau vechi ce cunosc acum o dezvoltare interesanta. Veti trai experiente minunate impreuna.

O relatie cu cineva Rac, Scorpion sau Pesti iti poate umple sufletul cu emotii puternice.
 
Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

In fata ta se afla o saptamana cu multa actiune dinamica financiara : primire de bani sau costuri mai ridicate. Multe dintre ele au legatura cu copii sau cu membrii mai tineri de familie. Daca iti concentrezi saptamana pe a-ti pune la punct planurile si angajamentele din trecutul recent, atunci intreaga atentie si energie trebuie sa o duci acolo. Fii atent pentru ca nu este o saptamana buna pentru un nou inceput sau mari schimbari. Pe durata saptamanii, vei avea mai multe ocazii de intalniri de familie sau momente speciale cu cei dragi. Unii vei participa la intalniri legate de logodne, nunti sau botezuri. Poate ca acum vei fi trist sau anxios despre evenimentele de viata ale unei femei din cercul tau de prieteni. Drama din viata ei te va preocupa personal .

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.