Horoscop SAPTAMANAL 19-25 OCTOMBRIE 2020. Soarele intra in Scorpion. Ce aduce zodiilor?

Iata horoscop saptamanal pentru 19-25 OCTOMBRIE 2020. Soarele intra in Scorpion in aceasta saptamana, in timp ce Venus creeaza cateva aspecte importante cu toate plantele din zodia Capricorn (Jupiter, Pluto, Saturn). Se anunta semne bune in dragoste si bani. Spre finalul saptamanii, 24-25 octombrie, Soarele intalneste planeta Mercur, aducand idei intraznete.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 07:35
Horoscop SAPTAMANAL 19-25 OCTOMBRIE 2020. Soarele intra in Scorpion. Ce aduce zodiilor?

Inca sub energia Lunii noi din Balanta, penultima saptamana din octombrie iti da sansa sa aduci normalitatea in viata ta. Planetele iubirii, Marte si Venus se intalnesc cu Jupiter, aducand energie si optimism, mai ales in amor.  

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

In fiecare luni, te asteptam sa citesti horoscopul general al saptamanii pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In aceasta saptamana, pot aparea anumite provocari dificile prin care trebuie sa treci cu calm pentru a evita iritatii ce duc la decizii gresite. De asemenea, gandeste foarte bine inainte sa faci orice schimbare sau sa iei orice decizie noua, pentru ca mintea ta nu are claritate totala acum si poti face ceva ce vei regreta in viitor. In discutiile de acasa sau de la munca, asigura-te ca iti sustii punctele de vedere cu argumente si concluzii rationale, altfel risti sa fie considerate frivole si incapatanate.

Poate ca nu iti e clar ce pasi sa urmezi in continuare, dar trebuie sa fii sigur ca emotiile tale iti vor arata drumul la momentul potrivit. Desi unele afirmatii te pot durea, tu trebuie sa tii ferm de limitele tale si sa te concentrezi pe termen lung in loc sa te focusezi pe o atmosfera de moment.

Ceea ce ai de gasit, vei gasi in acei oameni speciali ce te stiu de ani de zile. Inconjoara-te de prieteni buni si urmeaza ce simti pe moment, inainte sa suni pe cineva doar din obisnuinta. Trebuie sa ramai ferm ca sa te protejezi de influente negative.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In aceasta saptamana nu ar trebui sa iti lasi molipsitorul optimism sa te conduca spre decizii gresite. Nu iti supraestima puterile si abilitatile ; in schimb, ramai conservator si focusat pe obligatiile tale. Exagerarile vor cauza regrete, atat in viata personala cat si profesionala.

Nu esti atat de gata precum crezi ca esti, iar unii oameni si reactiile lor te pot surprinde si prinde cu garda jos. Ramai deschis pentru noi solutii si fii suficient de flexibil sa imbratisezi noi subiecte care apar. Nu este vremea unei claritati depline ca sa poti intelege cu adevarat ce anticipezi.

Desi esti energizat si capabil sa faci mult mai multe decat pana acum, e nevoie sa ai grija de nevoile tale fizice. Ramai in echilibru, ai grija de corpul tau si gandeste-te la ce vitamine sa iei si sa dormi bine.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

In aceasta saptamana este bine sa fii foarte atent daca vrei sa tii de tot ce ai realizat si sa nu strici totul intr-o singura clipa. Poti avea de-a face cu oameni extrem de competitivi care te pot face sa te simti intolerant si razbunator. Stai departe de acest tip de conflicte pentru ca doar vei sfarsi vatamat din cauza lor. Pune-ti treburile profesionale inaintea oricaror alte activitati. Colaborarile nu sunt favorizate, deci lasa-le deoparte deocamdata.

Din acest motiv, ai putea folosi metode mai ciudate de protectie impotriva lumii exterioare, pentru ca esti mai vulnerabil decat iti place sa admiti si ai nevoie de timp pentru a seta limite clare.

Dupa unele discutii ciudate si dialoguri ce pot lua o turnura ce nu este ok, ai nevoie de timp singur si simti nevoia sa stai acasa si sa contempli teme care nu sunt inca clare in capul tau. Ia-ti o zi libera la nevoie si da-ti voie sa te scufunzi in staera de confuzie in loc sa te incapanatezi sa iesi din ea sub orice pret.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.