Horoscop SĂPTĂMÂNAL 23-29 septembrie 2019. BALANŢA vine la putere cu patru planete aici! Eşti în echilibru sau nu în relaţiile tale?

Iata horoscopul saptamanal 23-29 septembrie 2019, saptamana echinoctiului de toamna, a debutului sezonului Balanta si a Lunii Noi in Balanta – este timpul sa ne recalibram sistemele pentru iarna si sa ne reechilibram lumea interna si externa. Cu o Luna Noua fabuloasa in actiune – ce va avea loc sambata 28 septembrie in zodia relatiilor – nu avem scuze.

22 sept. 2019, 18:23
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 23-29 septembrie 2019. BALANŢA vine la putere cu patru planete aici! Eşti în echilibru sau nu în relaţiile tale?

Este timpul sa impingem lucrurile mai departe pe toate fronturile, in special in relatii. Suntem ajutati in acest sens si de planeta iubirii Venus care e deja in Balanta, adica la ea acasa, deci e incredibil de activa, sustinandu-ne sa punem trecutul in spate si sa avansam spre o viata mai buna in amor, spre prietenii mai fructuoase si spre un viitor financiar mai bun.

Soarele intra in Balanta de luni 23 septembrie cand salutam si echinoctiul de toamna.

Esti gata sa spui bun venit toamnei ? Soarele in Balanta – zodia lui „NOI” – ne invata ca putem culege roade prin cooperare si colaborare, roade pe care e frumos sa le si impartim cu cei alaturi de care am trudit. Este momentul in care ne indreptam toata atentia spre a forma si mentine relatii bune. Arta de a fi un bun companion este cheia de a supravietui acelor nopti lungi de iarna. Unde trebuie sa preiei tu initiativa si sa te intalnesti cu ceilalti la jumatatea drumului in relatie?

Saptamana are si unele aspecte norocoase minunate ce ne ajuta chiar in acest sens. Mercur e in sextil cu norocosul Jupiter, apoi Venus e in sextil cu norocosul Jupiter. Acestea ofera unele oportunitati fantastice pentru aranjamente care sa functioneze si pentru a intalni pe cineva special care va juca un rol cheie in fericirea ta.

Luna Noua din Balanta de sambata 28 septembrie este exact ce avem nevoie pentru a spune start unei vieti mai fericite de iubire si unor relatii mai fericite. Ea este in opozitie cu Chiron, micul astru vindecator de rani. Balanta este despre a-ti echilibra nevoile cu cele ale altora. Chiron este principiul reconcilierii – a instinctului cu intelectul, a dumnezeirii cu umaul, a lui yin cu yang. Luna Noua in Balanta ne invata ca uneori calea spre vindecare este prin alti oameni. Cand ne focusam pe altii, ne distantam de problemele noastre si ne ptermitem ca vindecarea sa se intample natural.

Nu conteaza daca nu a functionat ceva inainte. Incearca din nou, pentru ca aceasta Luna Noua este norocoasa. Ea ofera perspective, putand ajuta in zonele delicate ce pareau de neatins pana acum. Putem multumi pentru asta lui Chiron dar si lui Venus, lui Saturn si Nodurilor lunare.

Saturn traverseaza punctele de eclipsa Nodul Nord si Sud pentru ultima data in ziua Lunii Noi in Balanta si este deci timpul sa lasam trecutul in spate o data pentru totdeauna. Daca ti-ai platit datoriile, o recompensa se indreapta spre tine. Daca nu, este timpul sa inchei cu tot ce a fost, asa cum a fost, apoi sa mergi mai departe. Este o perioada in care relatiile se testeaza. Fa tot ce poti, fa intelept si nu te mai uita inapoi. Dragostea si norocul oricum te asteapta in viitor.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbecule, stresul este cea mai proasta stare a mintii deci relaxeaza-te si indrazneste sa privesti cu claritate la problemele si situatiile ce simti ca te sufoca, pentru a le rezolva corespunzator. Ia-le pe rand pentru ca oricum vin multe altele in continuare, sezonul fiind plin. Controleaza-ti stresul ca sa fii prompt in obligatiile tale. Soarele intra in Balanta, deci este opus zodiei tale. O data pe an, simbolic vorbind, Soarele este cel mai indepartat de tine. Soarele reprezinta energia deci si energia ta poate fi mai scazuta si ai nevoie de mai mult somn. Respecta-ti nevoia de a te odihni mai mult. Insa, aceasta pozitie a Soarelui iti va da mai multa obiectivitate si detasare in a-ti privi cele mai apropiate prietenii si parteneriate (inclusiv cu sotul/sotia). Ai acum ocazia sa iti observi stilul de a relationa si sa iti faci o idee mai buna despre punctele tale forte sau slabe. Poti invata ceva important despre tine. Iar Marte iti va da multa energie sa muncesti sustinut.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Draga Taurule, sufleca-ti manecile pentru ca intri in modulul de munca o data cu intrarea Soarelui in sezonul Balantei. Vei munci sustinut si iti vei seta standarde ridicate pentru a fi eficient si productiv. Vei incepe sa iti examinezi felul in care ar trebui sa iti gestionezi viata in general si ce datorii, obligatii si responsabilitati implica asta. Trebuie sa faci unele ajustari pentru ca altii au planuri pentru tine ; vor sa faci ceva pentru ei si tu trebuie sa integrezi si asta dar si propriile tale treburi. Nu te teme, poti gestiona totul. Pune-ti timp deoparte sa ai grija de sanatatea ta fizica si asigura-te ca ramai in contact cu nevoile tale. De idei grozave nu duci lipsa, iar daca ritmul este unul derulat in pace vei avea ocazia sa capeti multa experienta si sa iti implinesti unele vise. Comunicarea si unele negocieri te vor ajuta mult acum. Trebuie sa te misti repede si sa nu lasi timpul sa treaca fara sa profiti de aceasta energie a sezonului Balantei care iti este benefic.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Draga Gemeni, Soarele intra in zodia Balantei in aceasta saptamana iar pentru tine se simte ca si cum ajungi in parcul de distractii. Balanta e semn de aer ca si tine, deci vei primi increderea de sine sa te exprimi si sa fii exact cine esti. Ai determinarea sa faci fix ce vrei. In mod natural, vei iesi si te vei simti bine, cu spiritul liber si mai usor decat in sezonul Fecioarei. Vacante, petreceri, reuniuni sociale plus ocazia de a-ti exprima vocea creativa, toate iti aduc satisfactii. Dragostea infloreste si ea pentru ca atitudinea ta spre relatii este mult mai jucausa si usoara la suflet. Prinde ocazia sa te relaxezi de cate ori poti pentru ca acasa se anunta multa agitatie, activitate, haos. In general, totul pare a se imbunatati, in special in viata profesionala care e plina de oportunitati.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.