Horoscop SAPTAMANAL 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2020. Incepe septembrie cu o Luna plina magica. Ce aduce zodiilor?

Iata horoscop saptamanal pentru 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE  2020. Luna septembrie incepe si aduce zodiilor  magie  ei energie. Inca din a doua zi a lunii, 2 septembrie, vom avea o frumoasa Luna plina in Pesti. Nu e chiar o superluna, dar este destul de aproape de pamant. Luna plina in Pesti si Soarele in Fecioara ating o coarda sensibila. Mai mult, Uranus aduce un romantism electrizant, iar iubaretii Marte si Venus aduc pasiune cat cuprinde. In weekend-ul 5-6 septembrie, Mercur intra in Balanta, Venus intra in Leu si va trebui sa joci alte carti.  

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 04:30
Horoscop SAPTAMANAL 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2020. Incepe septembrie cu o Luna plina magica. Ce aduce zodiilor?

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

In fiecare luni, te asteptam sa citesti horoscopul general al saptamanii pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nimanui nu ii place sa auda ca a sa corabie se poate clatina, in special cand corabia cu pricina livreaza o mica parte a finantelor tale. Dar poate ca exact asta ai nevoie. Ai fost intr-o situatie nesanatoasa de ceva timp? Este timpul sa tai orice conexiuni care iti diminueaza respectul de sine si iti devalorizeaza talentele. Obtine mai multa independenta financiara care chiar te asteapta dupa colt.

Generozitatea ta este la cote ridicate, dar fii generos si cu tine insuti. Daca descoperi ca tu esti mereu acela care da, ceea ce nu ar fi de mirare pentru tine, totusi este timpul sa fii si de partea care primeste. Relatiile sunt puternice si intense cu ocazia acestei Luni noi, facandu-te sa ridici stacheta inca putin. Esti singur? Ia-te dupa ce iti spune inima, in caz ca intalnesti pe cineva, nu dupa ce spune lumea despre persoana. Reputatia poate fi foarte derutanta.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Aceasta saptamana si aceasta Luna plina aduce un mesaj puternic pentru tine. Ar putea fi un contract sau o comunicare importanta. Sau ai putea fi tu cel care are nevoie sa vorbeasca clar si sa spuna ce simte? Te simti pasionat despre orice e in mintea ta, deci ar trebui sa mearga totul usor. Banii pot fi un subiect prioritati si trebuie sa te mai intrebi daca inca investesti intr-o anumita prietenie, vis sau ambitie.

Vesti surprinzatoare iti lumineaza lumea si ai putea avea nevoie sa calatoresti scurt. Se pare ca ai o idee brilianta pe care ai vrea sa o strigi de sus de pe acoperis. Cuvintele tale sunt electrizante si poti impresiona pe toti cu viziunea ta unica, marcandu-ti teritoriul. Un vecin, coleg, frate te poate surprinde. Daca ti-ai putea conecta creierul la o masina ce arata interiorul, ai putea vedea tot felul de lumini briliante care palpaie in locuri neasteptate. Acum e timpul sa ai o gandire laterala si sa vii cu idei puternice. Ramai deschis la optiuni si program. Altii sunt total dominati de brilianta ta avum dar te pot si vedea ca pe o influenta destabilizatoare.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ai fost foarte focusat pe cariera ta in ultimul timp si atentia ta este dusa inapoi la baza cu ocazia acestei Luni pline, iar evenimentele din jurul casei sunt rapide si neasteptate. Un parinte te poate surprinde sau coleg de spatiu se poate muta, lasand spatiu liber. Acest moment astral poate aduce si revelatii : de exemplu, ai putea descoperi un secret socant de familie sau sa descui o usa in inima ta care te elibereaza de trecut si iti aduce mai multa lumina.

Daca ai cautat un spatiu pentru locuit, asteapta-te la dezvoltari rapide de evenimente in aceasta directie. Vezi ce se intampla, dar nu te decide pana nu se aseaza lucrurile mai bine. Ai putea face progrese uriase daca esti in terapie acum. Este un timp perfect sa tai niste legaturi cu trecutul sau sa descoperi niste adevaruri despre radacinile tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2020. Vise electrizante, atmosfera fierbinte. Vezi pentru ce zodii!

Horoscop dragoste saptamanal pentru 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2020. Saptamana este influentata Luna plina in Pesti, din 2 septembrie 2020. Dar nici cuadratura dintre iubaretii Marte si Venus nu este de neglijat. Asteapta-te la pasiune intense si atmosfera fierbinte. Se ating temepraturi maxime si focuri de artificii!

Mai multe despre contextul astral al saptamanii, in Horoscopul general al saptamanii.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

Emotiile puternice te-ar putea face sa exagerezi in gesturi si actiuni. Fii putin mai rezervat pentru a nu genera reactii nepotrivite din partea partenerului. Pastreaza-ti controlul.  Daca esti singur, este recomandata o atitudine rezervata, fara exagerari in reactii sau discutii, care pot speria eventualii pretendenti.

Horoscopul dragostei Taur

O saptamana interesanta, cu discutii importante. Emotii puternice te coplesesc, dar iti dau totodata sansa de a vorbi direct, fara retineri cu partenerul. Vei vedea imbunatatiri substantiale ale atmosferei. Daca esti singur, sinceritatea iti va fi de folos in cucerirea unei persoane foarte interesante.

Horoscop dragoste Gemeni

Petrece mai mult timp cu partenerul de cuplu. Are nevoie de tine mai mult ca oricand. Nu iti pierde timpul si energia cu lucruri care nu merita. Altfel, pot aparea tensiuni care sa genereze certuri. Daca esti singur, ai mai multa incredere in tine. Iesi mai des si lasa lucrurile sa se intample!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.