Horoscop săptămânal BANI 16-22 iulie 2018. Ce efecte culegem după eclipsa parţială de Soare?

Horoscop saptamanal BANI. Iata horoscopul saptamanal bani pentru saptamana 16 – 22 iulie 2018, ultima saptamana in care ne aflam in zodia Racului inainte de a intra, din 23 iulie, impreuna cu Soarele in maiestuosul si puternicul Leu. Zodia Leului ne va impacta cu siguranta intr-un fel sau altul pe domeniul financiar. Insa pana atunci, in aceasta saptamana atentia ne este spre experientele pe care recenta eclipsa partiala de Soare si Luna Noua in Rac din 13 iulie ni le aduce, inclusiv pe plan financiar.

15 iul. 2018, 20:07
Horoscop săptămânal BANI 16-22 iulie 2018. Ce efecte culegem după eclipsa parţială de Soare?

Asa cum stim, Vineri 13 iulie, Luna a fost Noua si a fost si prima eclipsa din acest sezon de vara – din cele 3 – anume eclipsa solara partiala in Rac. Acest eveniment este unul important, cu o energie puternica si de regula dupa o eclipsa nu vin imediat alte evenimente astrale semnificative, tocmai pentru ca Universul sa ofere si sa aseze fiecaruia in parte experientele, lectiile si darurile pe care un asemenea tranzit astral il aduce.

Aceste eclipse de Soare si de Luna vin sa ne intrebe:

Este ceva ce te tine pe loc? Poate o oportunitate pierduta? Un vis neimplinit? Urmatoarea luna ne promite un nou inceput. Este vara perfecta pentru a depasi orice parea ca ne tine blocati, obstructionati, de netractat si fara posibilitatea de a merge mai departe cu usurinta. Este timpul sa te duci inapoi si sa corectezi greseli din trecut, ca sa cureti aerul oricaror suferinte si sa termini acea poveste pentru a putea merge inainte.

Asadar, sa privim cu mai multa atentie si in detaliu ce aduc aceste viitoare eclipse si citeste aici Horoscopul eclipselor verii 2018, cum te impacteaza in functie de zodie.

Intrucat toate aceste lectii ale eclipsei partiale de Soare se rasfrang si asupra domeniului financiar, iata mai jos horoscopul saptamanal BANI pentru 16-22 iulie 2018.

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul saptamanal BANI pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti tare nerabdator sa fii in miscare saptamana aceasta, in special pe tema banilor tai. Asta iti poate furniza o energie suplimentara sa iesi in afara si sa gasesti si alta munca de facut sau sa te gandesti sa iti incepi un business suplimentar care sa iti rotunjeasca veniturile. Universul te vrea sa iesi in afara multumii, deci asigura-te ca esti vazut si auzit ca individ de sine statator. Aspectele ce tin de sectorul carierei tale indica un progres stabil si satisfacator.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai destul de multa determinare, chiar incapatanare, cand vine vorba de a-ti construi tu pas cu pas viitorul financiar. Universul poate crea situatii intre tine si locul tau de munca sau mici conflicte intre a dori sa petreci timp la birou versus sa calatoresti. Una din cele doua trebuie sa invinga, altfel situatia ta financiara va fi afectata sever. Procedeaza cu multa prudenta ca sa echilibrezi totul.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aceasta saptamana este ca o valiza cu de toate pentru tine. Pe de-o parte, ai brusc o mare cantitate de energie ce iti afecteaza zona de grupuri sociale si de antreprenoriat, adica ti se sugereaza sa incerci sa transformi o abilitate a ta intr-un business profitabil. Pe de alta parte, casa ta despre datorii si banii altor oameni se activeaza. Asta inseamna sa nu imprumuti mai mult decat iti permiti sa sustii ca sa poti sa iti pornesti un asemenea business.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO