Horoscop saptamanal BANI 17-23 septembrie 2018. Efectele echinocţiului de toamnă asupra portofelelor

Horoscop saptamanal BANI. O saptamana intensa din punct de vedere astral. Ne luam „La revedere" de la Zodia Fecioara, traim echinoctiul de toamna, iar Soarele intra in Balanta. La toate acestea se adauga patru planete retrograd (Uranus, Pluto, Neptun si Chiron). In timp ce Venus se pregateste sa intre in Scorpion (retrograd, desigur).

RomaniaTV.net
16 sept. 2018, 20:17
Horoscop saptamanal BANI 17-23 septembrie 2018. Efectele echinocţiului de toamnă asupra portofelelor

Iata mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscop saptamanal bani pentru 17-23 septembrie 2018:

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.
In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul saptamanal BANI pe Sfatulparintilor.ro.
Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este timpul sa-ti faci simtita prezenta. Incepe prin modul in care te imbraci, atitudinea si modul in care vorbesti. Nu este timpul pentru „inflorituri”. Vorbeste deschis, clar, impozant. Persoanele cu autoritate te vor remarca. Pentru suplimentarea veniturilor, incearca o afacere pe cont propriu, in timpul liber.
Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O saptamana cu multa energie, care te va ajuta sa duci la bun sfarsit un proiect serios. La finalul lui se anunta si un castig important. Desi vrei sa termini mai repede, este indicat sa nu te grabesti. Poti strica totul din neatentie. Fa-ti o strategie si actioneaza.
Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Fii atent la comunicare. Sunt sanse mari sa fii inteles gresit din cauza faptului ca nu esti suficient de clar. Nu spune lucruri care pot lasa loc de interpretari si rastalmaciri. Te pot afecta mai mult decat crezi. Vestile despre bani nu sunt cele mai roz, dar nici atat de gri.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.