Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 11-16 august 2020. Cum stai cu banii, sub influenta lui Uranus retrograd?

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 10-16 august 2020, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 19:07
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 11-16 august 2020. Cum stai cu banii, sub influenta lui Uranus retrograd?

Uranus, planeta schimbarii radicale, intra in stationare retrograda in Taur, spre finalul saptamanii, dar isi face simtite efectele inca de pe acum. Poti resimti o eliberare puternica de energie rebela care sa te faca sa crezi ca esti pe muchie de cutit.

Iata ce aduce zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In aceasta saptamana ai de exprimat in lume partea ta mai serioasa. Ai multe lucruri profunde in minte care te preocupa dar nu te ajuta cu nimic sa le tii in tine. Gaseste o persoana de incredere si vorbeste neutru despre ce te preocupa. Sectorul de munca este in siguranta. Oamenii vor sa auda ce ai de spus, mai ales ca ideile tale pot economisi bani.

Relatia Berbecului cu banii:

Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Aspectele astrale iti pot incetini abilitatea de a castiga banii cu care esti obisnuit si ti se cere sa devii mai responsabil despre cum sa iti cheltui sumele cash. Stabileste niste limite decente ca sa poti economisi pentru momente cheie de viitor. Sectorul de creativitate, familie, distractie sunt afectate acum. Daca ai probleme in a fi motivat, gandeste-te doar cum va beneficia familia ta in viitor de eficienta ta de acum.

Relatia Taurului cu banii:

Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ideile tale pot sa nu fie la fel de usoar ca alta data insa vestea buna este ca in curand vor fi din nou. Pana atunci, te pot preocupa ganduri cu privire la cheltuieli ce tin de casa ta. Esti tentat sa cheltui mai mult pe redecorari, renovari, cu atat mai mult daca ai birou si acasa. Nu ai nevoie de asa de multe lucruri, totusi.

Relatia Gemenilor cu banii:

In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 


loading...