Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 14-19 iulie 2020. Ce iti aduce la capitolul bani Mercur direct?

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 14-19 iulie 2020, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.Stiri

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 11:01
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 14-19 iulie 2020. Ce iti aduce la capitolul bani Mercur direct?

Soarele face opozitie lui Jupiter, apoi lui Pluto, iar tu esti in plin proces de adaptare la noile conditii impuse de pandemia Covid19. Marte in Berbec se intalneste cu Chiron si te poti fi pus in fata unei vindecari dureroase. In urmatoarele sase luni vezi lucrurile intr-o alta perspectiva!

Iata ce aduce zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Considera-te avertizat: evita conflictele cu colegii de munca. Daca iti doresti vreo schimbare in ceea ce priveste locul de munca, renunta! Nu e o saptamana potrivita pentru asa ceva. Atentie la bani! Esti tentata sa cheltui mult pe obiecte de care chiar nu ai nevoie. Fii prudent!

Relatia Berbecului cu banii :

Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

O saptamana calma in plan profesional. Vorbeste cu superiorii tai despre ceea ce te nemultumeste, dar foloseste argumente rationale care sa ii convinga. La capitolul finante apar niste obligatii de care trebuie sa te ocupi imediat. Evita cheltuielile inutile.

Relatia Taurului cu banii :

Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Poti face fata cu succes oricarei provocari ti-ar putea aparea in cale. Esti foarte dinamic si gata de actiune. Daca apar intarzieri, nu te enerva. Acestea sunt doar temporare. Atentie la capitolul finante. Ai nevoie de un echilibru stabil intre cheltuieli si venituri. Nu arunca banii in stanga si in dreapta.

Relatia Gemenilor cu banii :

In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

 


loading...