Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 18-24 IANUARIE 2021. Ce zodii au noroc

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 18-24 IANUARIE 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

19 ian. 2021, 06:15
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 18-24 IANUARIE 2021. Ce zodii au noroc

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. Urmeaza o alta saptamana nebuna, cu lucruri serioase de facut! Mai ales ca Soarele schimba zodia si intra in Varsator. Acolo unde il asteapta Mercur, Jupiter si Saturn.

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.
Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
La inceputul saptamanii trebuie sa fii atent sis a faci miscarile foarte bine calculate. Nu lua decizii importante cu privire la viitorul tau si nu lasa dezacordurile sa rupa relatia cu oameni de la locul de munca. La capitolul finante, stai departe de achizitii inutile care iti vor da peste cap bugetul. Dupa jumatatea saptamanii, poti continua cu implementarea planurilor facute in trecut si pe care le-ai amanat din diverse motive.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES  TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Afacerile profesionale vor continua pe drumul cel bun si chiar poti face progrese semnificative. Poti face noi colaborari. Dar planifica atent totul inainte. Ai sansa sa rezolvi cateva situatii care te tineau pe loc. Finantele sunt stagnante, dar ar trebui sa iti tii sub control cheltuielile.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ai ocazia sa-ti arati abilitatile si sa iti folosesti talentele. Dinamismul si energia ta vor fi intense. Indrazneste sa incerci noi colaborari si sa-ti implementezi planurile fara teama. La capitolul finante, ai grija sa nu faci cheltuieli inutile.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de MARTI 19 IANUARIE 2021. E vremea sa fii unic!
Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...