Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de MARTI 19 IANUARIE 2021. E vremea sa fii unic!

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 19 IANUARIE 2021. Soarele se pregateste sa intre in Varsator si se anunta vremuri nebunesti. Luna in Berbec face cuadratura cu Venus si sextiul cu Mercur fortandu-te sa-ti recunosti adevarul. Gaseste-ti unicitatea!

18 ian. 2021, 23:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de MARTI 19 IANUARIE 2021. E vremea sa fii unic!

Citește și: Horoscop 18-24 IANUARIE 2021. Începe sezonul Vărsătorului, sar scântei în amor

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Uneori trebuie sa fii adultul din incapere care sa ia lucrurile in serios si sa ia decizii ca un matur. Nu este mereu o abordare distractiva dar este necesara. Oricum, te vei alege cu o portie de incredere de sine pentru ca ramai ferm si iti manifesti autoritatea. Iar oamenii vor afla ca nu ai venit ca sa te joci.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Acest aspect poate fi stresant daca te zbati cu o lipsa de control cu privire la anumite aspecte ale vieti tale. In loc sa iti dea acces la autoritate, aceasta energie mai degraba te ajuta sa te echilibrezi acolo unde ai pierdut-o, ai neglijat-o sau ti-a fost luata. Primul pas ca sa reintri in joc cu toate fortele este sa constientizezi o lipsa de alegeri mature de care, poate, ai dat dovada in ultimul timp.

Citește și: Calendar ortodox 19 ianuarie 2021. Macarie Egipteanul, sfântul care reda viaţa celor morţi. Rugăciunea care se spune azi pentru împlinirea dorinţelor

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca oamenii nu isi dau seama cat de serios si disciplinat poti fi, vor intelege despre cum esti pana la sfarsitul zilei. Esti azi in cea mai mare putere in care ai fost de mult timp incoace. Astfel, este un timp excelent sa iti asumi sarcini provocatoare la care sa iti aduci abilitatile de top. Esti in ele ca sa le castigi. Poate ca nu esti cel mai rapid dar esti unul dintre cei mai meticulosi si vei mentine standard inalte pana la final

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO.


loading...