Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. E saptamana lui Marte retrograd. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 7-13 septembrie 2020, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 09:20
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. E saptamana lui Marte retrograd. Influente in casa banilor!

Marte, planeta razboiului si a actiunii, aflata in zodia de foc a Berbecului, intra in miscare retrograda din 9 septembrie. Actiunea va dura pana in 13 noiembrie. In 13 septembrie, Jupiter, planeta norocului, aflata acum in zodia dificilului Capricorn, isi incepe miscarea directa.

Iata ce aduce zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Conjunctura astrala din aceasta saptamana te face mai conciliant, orientat spre munca in echipa. Asculta ce iti propun ceilalti, comporta-te ca un adevarat lider si lucrurile isi vor gasi o rezolvare rezonabila. Promoveaza-ti ideile cu sprijinul colegilor. Evita cheltuielile inutile, deoarece aveti multe nevoi ce trebuie satisfacute in scurt timp.

Relatia Berbecului cu banii :

Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Pot aparea cateva tensiuni la locul de munca. Acestea iti pot tulbura linistea interioara, insa este recomandat sa nu intri in conflicte cu colegii. Fii atent la pasii pe care ii faci. Nu dezvalui tuturor planurile tale. Pot aparea cheltuieli neprevazute care sa-ti tulbure stabilitatea financiara.

Relatia Taurului cu banii :

Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Pregateste-te pentru ceva nou. Poate aparea un sef nou, un coleg nou, o colaborare noua. Vei iesi din zona de confort, insa lucrurile nu sunt chiar atat de rele pe cat iti inchipui. Ai rabdare si rezultatele vor veni. La capitolul finante, incearca sa fii mai cumpatat cu cheltuielile.

Relatia Gemenilor cu banii :

In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...