Horoscop SAPTAMANAL general 1-7 APRILIE 2019. Inceput IN FORTA de aprilie cu LUNA NOUA in Berbec! Tu ai CURAJ pentru ce va urma?

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 1-7 aprilie 2019; incepe luna aprilie cu evenimente astrologice puternice, o luna de la care te poti astepta la multe din pricina unei intensitati astrale asa cum numai planetele retrograde pot genera. Ce ne aduce aceasta luna ? Intelepciune si lectii de viata ? Noi relatii ? Despartiri, impacari, asocieri, revizuiri, razgandiri ? Jupiter, Pluto si Saturn intra in miscare retrograda in aprilie, fiind urmatoarele planete cu acest tranzit dupa ce martie a fost dominat de Mercur retrograd, primul retrograd 2019.

RomaniaTV.net
01 apr. 2019, 04:01
Horoscop SAPTAMANAL general 1-7 APRILIE 2019. Inceput IN FORTA de aprilie cu LUNA NOUA in Berbec! Tu ai CURAJ pentru ce va urma?

Insa pana sa parcugem tot ce aduce aprilie, concentrarea energetica a saptamanii 1-7 aprilie este pe curajoasa LUNA NOUA IN BERBEC ce are loc pe 5 aprilie. Iata un nou start proaspat si nu oricum, pentru ca ne cere curaj, dinamism si spirit de pionierat. Luna Noua inseamna inceputuri, Berbecul este prin excelenta zodie a noilor starturi chiar impulsive si navalnice, deci… sa ne pregatim !

In alta ordine de idei, Mercur iese incet incet din umbra retrograda si revine cu toate fortele in miscarea sa directa, iar Marte, planeta energiei, impulsurilor, actiunii, confruntarilor a intrat in vorbaretul, briliantul dar imprastiatul Gemeni pentru 6 saptamani, asa incat sa ne pregatim pentru o schimbare semnificativa in energia felului in care actionam, in impulsuri si in scopul confruntarilor. Marte in Gemeni inseamna minte brilianta si idei stralucite dar si stare risipita in mai multe directii. Iata ce aduce Marte in Gemeni pentru zodia ta.

Astrele acestei saptamani ce cer curaj ! Norocul ii favorizeaza pe cei puternici si curajosi iar configuratia planetara a saptamanii ne convinge de asta.

Luna Noua in Berbec din 5 aprilie, marele eveniment al saptamanii, aprinde cateva focuri noi si ne impinge sa facem un mare salt curajos in fata. Trebuie sa faci primul pas daca vrei ca lucrurile sa se schimbe. Timpul de asteptare a luat sfarsit. Vremea actiunii este aici ! Si chiar daca nu ai nicio idee ce sa faci, fa ceva. Fa un pas, orice pas. Orice fel de initiativa este mai mult decat necesara. Este important sa iesi din carapacea de protectie sau siguranta in care te-ai bagat. Nu ai cum ajunge in viitor, oricare ar fi el, fara sa faci pasi acum si aici.

Mercur angajat in miscare directa ne da toate semnalele astrologice ca este timpul sa mergem mai departe. Poate ca nu ai claritate totala pentru directia pe care avansezi intr-un subiect, dar nici nu poti sta sa astepti sa stii totul clar inainte de a actiona. Trebuie sa faci acel start, sa ajustezi din mers pe masura ce iese la lumina mai multa informatie.

Pe 2 aprilie, Mercur direct este in conjunctie cu Neptun aflat in Pesti, deci te poti astepta sa existe suficienta ceata la orizont. Dar pana in weekend, Mercur este in sextil cu Saturn in Capricorn si vor incepe sa se iveasca si consolideze planuri mult mai solide pentru tine. Pe masura ce luna aprilie se deruleaza, lucrurile vor deveni foarte clare precum cristalul, deci asuma-ti acum pozitia si fii pregatit sa mergi inainte imediat.

La fel de importanta in aceasta saptamana este conjunctia dintre Pluto in Capricorn si Nodul Lunar sud din Capricorn, chiar inainte de LUNA NOUA IN BERBEC. Este vorba de o doza dubla de karma grea aici si nu e urma de indoiala ca exista ceva prafuit care trebuie sa plece din viata ta. Daca o persoana a plecat, poate trebuie sa fie plecata. Sau poate reveni daca sunteti dispusi sa dati la o parte definitiv motivele pentru care a plecat. Astrele responsabile cu curatenia vin Joi ca sa ia acel gunoi karmic si sa il scoata din viata ta, lasandu-te proaspat pentru noul start curajos de Vineri 5 aprilie, cand e Luna Noua. Chiar este vremea sa dai dovada de curaj !

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Finantele tale arata si evolueaza mult mai bine in aceasta saptamana. Intuitia ta este mereu pe faza si nu te lasa balta. Saptamana aceasta vei da proiectelor tale tot ce poti mai bun, cu speranta ca avansezi spre a le implini. Priveste tot inainte si mergi cu curaj in continuare. Te vei apropia mai mult de lumea ta interna a spiritualitatii de unde vei extrage mai multa incredere si determinare pentru calea vietii tale. Ai grija sa nu fii prea critic cu tine pentru zona emotionala pe care o simti, pentru ca ai aceasta tendinta. Zilele sunt potrivite sa mergi inainte optimist si sa iei unele decizii serioase de schimbare. Norocul va fi de partea ta, deci profita de orice oportunitati apar si nu le ignora, concentrat pe maruntisuri. Norocul este cel ce iti aduce mai mult castig si mai putina efortare si stres.

Mottoul de sustinere pentru tine : Eu respect timpul si experienta.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Vei face tot ce poti spre a-ti imbunatati situatia financiara in aceasta saptamana, chiar daca asta inseamna sa muncesti mai sustinut decat pana acum. La munca, atitudinea ta logica cuplata cu starea de calm te va duce cu bine prin provocari. Ai acum oportunitatea sa gandesti si sa actionezi rational. Gandurile si deciziile iti releva nevoia ta de a te expanda si a evolua in moduri care se potrivesc cu personalitatea ta. De aceea te vei implica in conversatii cu oamenii in care ai incredere si vei lua in calcul idei grandioase si revolutionare pentru tine. Din fericire, ele vor fi bine primite de cei cu care esti aproape si asta te va face sa te simti optimist si hotarat. Poate fi saptamana in care planifici sau chiar faci o calatorie importanta.

Mottoul de sustinere pentru tine : Eu sunt iubit.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Obiectivele tale pot fi prea mult pentru tine in aceasta saptamana. Sa tintesti sus este o mare provocare, dar ce iti propui trebuie sa fie realizabil, altfel iti pierzi motivatia. Daca te simti cazut sau fara incredere, nu ramane in aceasta stare, gaseste pe cineva de incredere si vorbeste. Aceasta atitudine nu doar ca te ajuta, dar iti imbunatateste relatiile si te scoate din modulul de criza. Poate fi partenerul, un membru de familie, un prieten sau coleg ; oricine ar fi, profita de saptamana si rezolva orice ar fi intre voi, o data pentru totdeauna. Esti in stare acum sa iti exprimi experienta si cunostintele intr-un mod profund si benefic. Si profesional, exprimandu-te vei fi de mare ajutor pentru altii.

Mottoul de sustinere pentru tine: Sunt pregatit sa merg mai departe.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.