Horoscop SAPTAMANAL general 17-23 iunie 2019. Ceas de RASCRUCE la jumatatea lui 2019!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 24-30 iunie 2019 , in care facem cunostinta pe 2019 cu noua energie adusa de Mercur ce se instaleaza in zodia Leu si intra in zona de umbra retrograda dar si cu noile influente in dragoste pe care ni le proiecteaza planeta Venus, responsabila cu amorul si relatiile, ce are o activitate intensa in aceste zile. Savureaza viata asa cum este ea in prezent si pregateste-te pentru viitor fiind informat ce se intampla in galaxia noastra si cum poti profita de fiecare aspect astral pentru binele tau !

RomaniaTV.net
23 iun. 2019, 20:15
Horoscop SAPTAMANAL general 17-23 iunie 2019. Ceas de RASCRUCE la jumatatea lui 2019!

Saptamana trecuta Soarele a intrat in emotionalul Rac chiar in cea mai lunga zi a anului 2019, iar Neptun s-a alaturat planetelor deja retrograde Jupiter, Saturn si Pluto, pregatindu-ne treziri din vise nerealiste si confruntari cu realitatea versus imaginatia pe alocuri exagerata in care Neptun direct ne cam scufunda.

In aceasta saptamana se remarca cele doua mari evenimente : activitatea astrala a lui Venus cu ale sale noi influente in relatii si amor si faptul ca Mercur intra in zodia Leu dar si in umbra retrograda. Suntem la o saptamana de prima eclipsa a verii – 2 iulie, eclipsa totala de Soare in Rac. Deja intregul Cosmos „freamata” in asteptarea marelui eveniment.
Asadar…

La inceput de saptamana, dragastoasa Venus in Gemeni intalneste si pe Jupiter si pe Neptun in calatoria sa saptamanala iar romantismul trece la verificari a ce e real si ce nu. Nu uitam ca Neptun e proaspat retrograd, deci renunta la ce face el mai bine cand e direct – ne facem sa visam, sa ne imaginam si sa traim in iluzii – si acum ne confrunta cu ce e real de fapt. Citeste aici Horoscopul special Neptun retrograd 2019 si influenta sa 5 luni pentru fiecare zodie. Cuadratura sa cu Venus ne trimite intrebarea : este iubire adevarata povestea de amor pe care o traim sau este doar in capul nostru totul ? Granitele inimii sunt asa de incetosate acum incat nu avem idee clara care e raspunsul, insa sa fim fara grija. Ceata se ridica de Joi cand Mercur intra in Leu apoi Soarele va fi in sextil cu imprevizibilul Uranus in Taur, aducand desigur o perspectiva proaspata mult asteptata, ca de fiecare data cand marele Uranus intervine intr-un aspect astral !

Este deci iubirea ta rozalie sau nu ? Venus, Neptun si Jupiter scot la inceputul saptamanii la iveala partea cea mai romantica si extravaganta din noi. Esti in stare totusi sa risti totul in numele unei promisiuni de iubire ? Incerci sa obtii o felie si mai mare de dragoste din marele tort al iubirii ? Cele trei planete ne picteaza lumea in culori pastelate Luni si Marti – dar nu te amagi prea mult. Mentine o privire rece si circumspecta si accepta si sfaturi care sa te coboare cu picioarele pe pamant. Fa spatiu pentru realism in mintea ta. Daca e prea frumos sa fie adevarat, probabil ca asa si este.

Joi 27 iulie, Mercur – planeta comunicarii, gandurilor si calatoriilor scurte – intra in zodia Leu de unde va si intra in stationarea retrograda intre 7 iulie si va iesi pe 31 iulie in zodia Rac. Mercur nu si-a incheiat socotelile cu Racul pe acest an, va reveni in el, dar si cu Leul va avea din nou intalnire : intra acum in Leu si revine in aceasta zodie in august dupa ce iese din retrograd.

Trebuie sa fim deja atenti la limitarile aduse de Mercur retrograd, pentru ca inainte de a fi retrograd stim ca intra in faza de umbra retrograda care acum dureaza intre 23 iunie si 15 august. Asadar, este o perioada excelenta pentru meditatie, introspectie, retragere in sine cu comunicare mai mult interioara si mai prudenta in exterior, dar si atentie cand vine vorba de cumparaturi de telefoane mobile, masini, computere, imprimante, orice mijloc de locomotie.

Mercur in Leu inseamna ca Mercur nu mai este in Rac unde a fost pana acum deci gata cu toata vorbaria emotionala si siropoasa a Racului. Pentru Mercur cel mental si pragmatic a fost obositoare si lipicioasa acea reuniune cu Racul dar in Leu este pregatit sa ne faca sa stralucim prin ce gandim si rostim, in compania celor care ne vad stralucirea, prieteni, distractie, placere ! Nu ne grabim foarte tare, caci asta inseamna Mercur in umbra retrograda – ritm mai ponderat si rabdator.

Tot Joi 27 iulie, primim de la Cosmos o surpriza placuta excelenta – Soarele in Rac este in sextil cu imprevizibilul Uranus aflat in Taur pana in 2026, asa cum stim de AICI. Foloseste aceasta oportunitate sa iti flexezi muschii si sa incerci ceva nou pe care Uranus ti-l poate trimite in cale si care poate fi in amor sau in ce zona a vietii ai mai mare nevoie.
Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti :
In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o saptamana ce anunta activitate crescuta pentru zodia ta pe planul de acasa, poate sunt renovari, proiecte de redecorari, musafiri, evenimente pe care le organizezi la tine sau chiar mutari planificate sau in curs de efecutare. Oricare ar fi cauzele, timpul iti este solicitat mai mult pe aceasta zona. Atentie si la haosul acestor activitati ce poate genera tensiune intre membrii familiei. Nu e o tensiune reala ci de conjunctura, de aceea e bine sa fii cu ochii in patru sa nu escaladeze nedorit. In plus, se prea poate ca unii dintre voi sa reintre in legatura cu o veche iubire. Chiar e ceea ce vrei ? Poate fi flatant, interesant, excitant dar de tine depinde daca e si de viitor sau e doar o revenire ca sa nu uiti ce ai invatat din acea fosta relatie si experienta. Si cu copiii poti sa ai de rezolvat unele aspecte ce revin la suprafata. Stii cum e cu planetele retrograde (si acum avem deja 4 asa, plus Mercur in curand) : nu lasa nimic in spate fara sa fie rezolvat si clarificat. Noroc cu Venus care te face placut, agreabil si iubitor cu toti. Vei avea totodata si o mai mare apreciere a frumusetii lumii tale. Frumos !

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Contextul astral al saptamanii comploteaza si coopereaza pentru ca zodia ta sa aiba o agenda plina de evenimente rapide de tipul calatorii scurte, sarcini de rezolvat care te lasa cu un sentiment de satisfactie, lucruri importante si multe de citit si conversatii in special scrise. Din fericire, vei avea si idei bune de facut bani, chiar daca in acelasi timp cheltui cam multi bani pe lucruri frumoase. Oricum retine ca este un an excelent pentru tine sa obtii un imprumut sau credit sau sa beneficiezi de bogatia partenerului tau. Intre timp, Mercur in umbra retrograda incepe sa atraga cunostinte si prieteni vechi care pot rasari la usa ta, pot dormi pe canapeaua ta sau manca din bucataria ta. Avantajul adus de Mercur este ca vei termina rapid orice fel de lucruri de facut in casa. Incuie frigiderul ! Se anunta si un mai mare apetit alimentar de care nu ai nevoie daca vrei sa te duci la plaja in aceasta vara.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

In aceasta saptamana te va preocupa pozitia ta din cadrul grupului in care esti sau in societate. Incerci sa iti redefinesti locul pentru ca vezi lucrurile dintr-un unghi nou. Care iti sunt telurile ? Cum crezi ca te vad altii ? Daca vrei mai mult succes, fii onest cu tine si analizeaza in profunzime ce gandesti, departe de ezitari si de indoieli. Mercur este coordonatorul tau si vei simti fiecare pas pe care aceasta planeta o face. Mercur intra in Leu acum, Mercur intra in umbra retrograda si se pregateste pentru aproape o luna de stationare retrograda. Anume acest Mercur retrograd e mai special pentru ca va avea loc in sectorul tau de comunicare, calatorii si transport pe sol. Deci te poti astepta la mici intarzieri, comunicari intortocheate, defectiuni la computer sau mobil plus legaturi cu cunostinte din trecut sau vecini care revin in viata ta. Dar ai solutii ! Invigoreaza-ti corpul cu alimentatie sanatoasa, multe proteine, legume si fructe proaspete de sezon, plus meditatii si liniste ca sa ai mintea limpede. Vei trece bine prin tot, vei vedea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.