Horoscop SAPTAMANAL general 29 aprilie – 5 mai 2019. Drumuri si directii NOI intre Saturn retrograd si Luna Noua in Taur! Tu ce alegi?

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 29 aprilie – 5 mai 2019 ; intram in saptamana ce incheie luna aprilie si ne introduce in ultima luna de primavara 2019. ultimele zile de aprilie sunt intense, Saturn cel dur si karmic intra retrograd, asa cum saptamana trecuta s-a intamplat cu Pluto. 

RomaniaTV.net
28 apr. 2019, 14:29
Horoscop SAPTAMANAL general 29 aprilie – 5 mai 2019. Drumuri si directii NOI intre Saturn retrograd si Luna Noua in Taur! Tu ce alegi?

Pluto este pe cat de mic pe atat de puternic. Avand o miscare lenta, orice schimbare pe traiectul sau se lasa cu evenimente notabile asupra noastra ce au drept scop sa te trezeasca la realitate. Pluto este considerata cea mai intunecata planeta din astrologie.

Cand Pluto e retrograd, impulsurile sunt greu de conrolat si secretele pot iesi la lumina!
Pluto aduce intotdeauna o transformare intr-o forma sau alta. Daca i te opui, Pluto va aduce frica, anxietate si obsesii. Este normal sa ni se para dificil sa ne detasam de trecut asa ca nu fii prea dur cu tine pe durata acestui tranzit. Tine minte ca ceea ce pare a fi un final este intotdeauna un nou inceput. Poate nu vezi inca, dar ai incredere ca Universul lucreaza intotdeauna in avantajul tau.

Pe 30 aprilie, Saturn intra in miscare retrograda chiar pe Nodul Lunar Sud in Capricorn. Este timpul sa privim adevarul in fata si sa curatam vechi karme, spre a reincepe proaspeti un nou inceput. Aceasta amplasare trimite o energie grea de datorie din cer. Despre ce e vorba ? Este timpul sa curatam datorii karmice vechi pe care le purtam dupa noi si nu ne reprezinta. Ce te-a ingreunat ? Ce frici ? Ce limitari sau obligatii ? Exista proceduri rigide, traditii, credinte si structuri care nu mai sunt demult folositoare si valabile, deci trebuie date la o parte. E timpul sa darami acele ziduri pe care le-ai construit ca sa te aperi si sa construiesti ceva mai bun cu acele caramizi. Acum nu e vremea sa fugi si sa te refugiezi in iceberg ci sa te schimbi.

Ziua de 30 aprilie este cea care porneste numaratoarea inversa!
Luna mai incepe in forta cu planeta Mercur deosebit de activa, ceea ce inseamna un flux de multa comunicare si idei proaspete ! Zile la rand Mercur este ba in sextil cu Marte, ba in cuadratura cu Saturn si cu Pluto, ba in trigon cu Jupiter. Nu te teme de aceste miscari ale lui Mercur pentru ca Jupiter ale ultimul cuvant dintre toate, deci va aduce inspiratie, generozitate, credinta si optimism intr-o situatie care parea negativa. Vineri este o zi norocoasa !

In afara de Saturn retrograd, probabil ca cea mai mare veste a acestei saptamani este faptul ca pe 4 mai avem LUNA NOUA IN TAUR care este si in conjunctie cu rebelul si imprevizibilul Uranus. Este o conjunctie gentila care ne da timp sa procesam schimbarile care sunt in curs de implementare. Aceasta Luna Noua poarta lumina de la URANUS IN TAUR (aflat aici pana in 2026). Poate ca nu ai nicio idee ce detine viitorul pentru tine, dar chiar se intampla.

Incepe o luna in care sa experimentezi si sa treci dincolo de fricile tale !

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, saptamana iti aduce o gama larga de emotii si situatii si din fericire si dulcele gust al succesului. Esti pe cale sa intri intr-o perioada care iti permite sa te exprimi dinamic si in acelasi timp sa actionezi din spatele cortinei. Timpul este potrivit pentru tine sa gestionezi orice situatii si treburi ce implica secrete, discretie si duc la promovare rapida. Starea de spirit este buna si nu se intrevad obstacole.

La munca si in plan social, ve fi in stare sa iti folosesti intuitia ca sa implementezi unele planuri facute in trecut. Puterea si increderea ta te ajuta sa depasesti orice aspect. Trebuie sa fii ceva mai responsabil cu treburile tale profesionale. In bani, mergi inainte cu pasi consecventi si incearca sa tii cu stabilitate de ce ti-ai planificat daca vrei sa vezi o imbunatatire.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, saptamana te pune in situatia sa iti gestionezi unele aspecte ce necesita discretie. Esti in stare sa actionezi ghidat de intuitie si sa asculti de ce iti transmite subconstientul tau. De acolo iti vor veni solutiile cautate. Vei simti nevoia sa te indrepti spre familie pentru putere si echilibru. Miscarile dinamice te fac sa te simti increzator si eficient.

Spre mijlocul saptamanii, asigura-te ca esti cu atentia marita la munca, e nevoie de responsabilitate in plus. Social vorbind, zilele ce urmeaza vor fi chiar de succes. Te vei tine strict de program pentru ca asta te face sa te simti in siguranta si mai putin anxios. Finalul saptamanii lucratoare e ideal pentru intalniri si discutii ce necesita incredere si autocontrol. Un nou deal poate fi incheiat mai usor atunci.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, saptamana va evolua cu blandete si calm si vei avea echilibru psihologic necesar de a gestiona tot ce ai de facut asa cum trebuie. Te poti simti ca o experienta negativa din trecut revine in mintea ta si te impiedica sa gandesti rezonabil sau sa iei decizia dorita. Asigura-te ca iti controlezi temperamentul si ca iti iei timpul necesar inainte de a face alegeri. Spre finele saptamanii incepe o perioada pozitiva in care vei vedea in profunzime unele probleme si le vei solutiona usor.

La munca si in plan social, totul merge bine acum. Ai incredere in puterile tale si asta te face sa depasesti obstacolele aflate in calea ta. Te vei putea exprima cu ingeniozitate si independenta, fapt ce iti faciliteaza contactee cu alti oameni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.