Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 10-16 mai 2021

Citește horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte și vezi cine va avea parte de o săptămână liniștită, dar și cine are probleme la locul de muncă.

10 mai 2021, 01:44
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 10-16 mai 2021
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Săptămâna nu se anunţă una uşoară. Vine cu tot felul de provocări, unele mai uşor de trecut, altele mai dificile, dar vestea bună este că fiecare dintre aceste provocări va veni cu o schimbare pozitivă.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru BERBEC

Venus schimbă foaia și vine cu o nouă strategie și plan de acțiune. Evident, dragostea este prima vizată! Dar, când mă refer la dragoste, nu pot face abstracție de sentimente, copii, familie. Cere să deschideți un nou capitol în carieră, dar mulți dintre voi sunteți debusolați și nu-i veți descifra mesajul. Săptămâna începe sub noi auspicii și atunci când vorbim de sănătate, influențată de amor.

Citeste si Horoscop Urania 8-14 mai. Marele Benefic se va plasa în sectorul tainelor, ce zodii sunt avantajate

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru TAUR

Dragostea între Lilith și Venus. Așa vor fi de ciudate și alegerile sau deciziile în carieră. Trăiți pe principiul între “două nu vă plouă” sau “una-n mână, una-n gură și cu ochii după alta”? Că nu sunteți fachiri și vă puteți frige pe cărbunii încinși. Și nici călca pe cuie ascuțite (amor, sentimente, afaceri, parteneriate de lucru). Sănătatea va fi sub o geană de lumină (Venus) sau arsă și cu tăciune (Karma).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI

Să vă explic sub ce auspicii se înscriu tranzitele venusiene. Când credeți că totul este sub control în carieră sau în dragoste, poate să apară cineva să vă tragă preșul de sub picioare (nu e folclor, ține chiar de mitologie). O persoană pe care nu o identificați singuri (aspecte karmice din viețile voastre anterioare) sau cineva pe care nici nu o bănuiți. Influența aceasta energetică vă poate virusa și sănătatea…

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici 10-17 mai 2021. O săptămână cu schimbări majore, ce zodii sunt în primejdie

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru RAC

Aspectele pe care Venus le face cu Luna vor fi mult mai pregnante spre finele săptămânii, deci vizează dragostea și sănătatea. Cariera va fi între ciocan și nicovală, căci toate efectele venusiene vor fi în lanț. Axa Destinului vă ia la întrebări relațiile sentimentale, cele cu copiii, dar și pe cele care țin de business(colaborările, parteneriatele, asocierile, relațiile socio-profesionale, ș.a.)

Citeste restul zodiilor pe www.kfetele.ro