HOROSCOP săptămânal. Minerva îţi spune cine dă lovitura în plan financiar în perioada 4-10 iulie 2016

Horoscop saptamanal Minerva 2016. Scorpionii dau lovitura pe plan financiar. O alta zodie favorizata in aceasta saptamana este Fecioara.

RomaniaTV.net
05 iul. 2016, 11:11
HOROSCOP săptămânal. Minerva îţi spune cine dă lovitura în plan financiar în perioada 4-10 iulie 2016

Berbec

Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. Saptamana aceasta, Berbecii vor da dovada de un pragmatism atipic. Acum, par sa fi intrat intr-un circuit spiritualcare le va pune in fata niste oglinzi in care se vor vedea asa cum sunt in realitate. Nu este cazul sa se implice prea curand intr-o relatie. Cine nu are o relatie sa fie atent pe 8 sau 9 iulie. Sentimentele si afectiunea vor fi supuse unor teste pentru a-si da seama pe ce se sprijina relatia lor. Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie. Profesional, sunt tensiuni, mai ales acolo unde cuplurile lucreaza impreuna. Cei tineri accepta greu subordonarea. Zile aprinse 4, 5 si 6 iulie. Financiar, Berbecii nu stau prost, dar se pot confrunta cu probleme legate de tensiune care sa ii duca la spital.

Taur

Pare sa fie o saptamana cu ghinion pentru Tauri. Fie sunt probleme de sanatate, fie pierd o persoana draga, fie se poate pierde locul de munca. Va fi o perioada destul de incarcata. Acum, Taurii pot decide sa divorteze, iar altii sunt in proces de divort si vor afla lucruri pe care nu le banuiau despre ei si care vor fi spuse tocmai de prieteni. Zile dure 4 si 5 iulie. Alti Tauri isi pot pierde mama sau bunica. ZIle grele 5, 6 si 7 iulie. Profesional, lucrurile par sa o ia razna din cauza unui coleg mai tanar sau din cauza unui sef care vrea sa isi impuna punctul de vedere. Discutiile vor avea o latura agresiva ce se pot termina cu desfacerea contractului de munca sau cu o penalizare. Taurii se vor confrunta cu oameni diabolici si care doresc indepartarea lor de la un loc de munca. Atentie la zilele de 6 si 7 iulie. Cei care nu au un loc de munca pot gasi unul pe 7 iulie. Nici financiar, lucrurile nu stau bine, dar Taurii vor sti sa economiseasca fiecare leu pentru a supravietui. Este posibil sa revina unele probleme de sanatate pe care le credeau rezolvate sau sa afle ca trebuie sa se supuna unor operatii. Pentru ceilalti Tauri, problemele ar putea sa tina de raceli, caldura si extenuare.

Citeste previziunile complete pe TeoTrandafir.com