Horoscop săptămânal rune 18-24 martie 2024. INGWAZ aduce succes pentru GEMENI, LEII sunt avertizaţi de RAIDO

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 18-24 martie 2024. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

16 mart. 2024, 22:34
Horoscop săptămânal rune 18-24 martie 2024. INGWAZ aduce succes pentru GEMENI, LEII sunt avertizaţi de RAIDO
Horoscop săptămânal rune 18-24 martie 2024. INGWAZ aduce succes pentru GEMENI, LEII sunt avertizaţi de RAIDO

Horoscop săptămânal rune 18-24 martie 2024. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici 17-23 martie 2024. Taurii vor renaşte, Gemenii iau decizii radicale, iar Capricorinii vor avea reuşite materiale

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Citeşte şi: Zodiac chinezesc săptămâna 18-24 martie 2024. Ajutor divin pentru Şobolan, veşti excelente pentru Iepure

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – GEBO: Aceasta runa simbolizeaza actul daruirii sub toate formele sale. Ea are in spate legenda Brunhildei. Sigurd erou legendar ucide dragonul fioros si-i ia inelul pe care il purta la gat. Apoi, trecand de cercul magic de foc, o gaseste dormind pe Brunhilda, frumoasa luptatoare Valkyrie, care era tinuta prizoniera de Odin pana cand un muritor curajos o va salva. Sigurd ii daruieste inelul ca simbol al iubirii lui vesnice.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – HAGALAZ (cu fata in sus). Fii atent sa nu incepi nimic riscant acum. Rezultatele vor fi mai bune daca mai stai putin. Aceste dificultati sunt doar temporare. Foloseste acest timp de asteptare ca o oportunitate de a invata rabdarea. Verifica fiecare data concreta pe care o ai si vei reusi.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – INGWAZ: aceasta runa simbolizeaza munca si productivitatea. Este un simbol pozitiv in toate aspectele posibile ce tin de cariera ta. Acum este un timp perfect sa mergi inainte in cariera si sa tintesti sus. Poate sa indice si aparitia unei promovari, a unei cresteri de venit, de salariu, deci tinteste sus. Fii gata pentru succes in general.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – PERTH: Perth reprezinta ceea ca nu stii. Reprezinta cupa din care trebuie sa bei pentru a intelege ce contine. Soarta lucreaza, iar raspunsurile le vei afla numai dupa ce experimentezi. Cunoaste-te pe tine insuti! Exploreaza”

ETALARE RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)

Runa etalata – RAIDO. Semnificatie : CALATORIA. Aceasta runa este relationata cu comunicarea si armonia a ceva facut din doua elemente. De regula semnaleaza posibilitatea unei calatorii, fie ea in lumea fizica sau in adancul fiintei. O asemenea calatorie are drept scop vindecarea de sine sau schimbarea de sine. Runa Raido avertizeaza sa fii moderat in orice excese ale vietii. Poate ca o uniune neasteptata va aparea in viata ta sau poate te vei reuni cu cineva pe care nu l-ai vazut de mult timp. Sau poate o reuniune prevazuta de runa Raido se refera la anumite aspecte interne din tine care au fost in conflict in tine de ceva vreme.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.